• Welcome to Форум на българските шофьори.

Палене сутрин - дали дърпа въздух?

Започната от ivopifeca, Събота, 09 Ноември, 2013, 12:57:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Индикацията-реотанчето на таблото за подгрев,един път свети,един път не,като давам контакт няколко пъти един след друг примерно ,и понякога светне ???

ivopifeca

ivopifeca

Когато,я паркирам вечер под наклон с муцуната надолу няма такова прекъсване като запаля сутрин ???

ivopifeca

emilpopoff

Цитат на: ivopifeca - Събота, 30 Ноември, 2013, 12:41:34
Когато,я паркирам вечер под наклон с муцуната надолу няма такова прекъсване като запаля сутрин ???
Не разбрах с подкачваща ел помпа в резевоара ли си или системата ти работи с вакуум(смуче) т.е имаш ръчна подкачваща помпа в двигателния отсек?
Ако си с ръчна помпа преди да запалиш, хубаво подкачи ръчно с помпане или другия "текезесарски" приом да  форсираш двг-то непосредствено преди да го изгасиш(този метод става и ако имаш помпа в резервоара) този метод за мен е противопоказен за двг с принудително пълнене(т.е с турбо) но за опита става  ;) .

ivopifeca

Не е с помпа в резервоара,с ръчно подкачване е.

Механик-водач

Цитат на: ivopifeca - Събота, 30 Ноември, 2013, 12:41:34
Ето ти една прекрасна идея-вземи лифт кит от джип и и повдигни задницата-хем ще изглежда по-хищна :) :) :)
След всичките съвети по-горе само това ти остана май ;)
Предлагам да се закрие темата -това е единственото спасение за автомобила :o :o :o
Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

M.Traykov

Според мен не ти държи нафтата пада и нивото и докато подкачи притриса.
Има и друго спасение да смени марката ;)

ivopifeca

От 10 дни спря да го прави...всичко е нормално сега ???Само италиански коли,убедил съм се,сами се поправят :)

admin

Цитат на: ivopifeca - Понеделник, 30 Декември, 2013, 23:48:11
От 10 дни спря да го прави...всичко е нормално сега ???Само италиански коли,убедил съм се,сами се поправят :)

Помисли върху варианта дали нямаш някъде вода в горивната система и във връзка със затоплянето на времето проблемът да е само временно разрешен ,а при следващото застудяване пак да започне да го прави.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ivopifeca

Цитат на: admin - Понеделник, 30 Декември, 2013, 23:51:47
Помисли върху варианта дали нямаш някъде вода в горивната система и във връзка със затоплянето на времето проблемът да е само временно разрешен ,а при следващото застудяване пак да започне да го прави.
Не,никакви проблеми дори при минус 8-9,даже го правеше при по топло време,дали след като смених горивните маркучи заедно с филтрите,тоест първо филтрите и след това тях,не е прогонвала въздуха по дълго ???Ама пак няма логика...

sush1978

Не си късай нервите брато ,тези коли и по моргите вече ги няма. ;D
Умирай трудно

ivopifeca

Цитат на: sush1978 - Събота, 04 Януари, 2014, 02:41:01
Не си късай нервите брато ,тези коли и по моргите вече ги няма. ;D
Абе може и да ги няма,но всеки който е карал,почти всеки де,е казвал че е бил доволен.Тази кола е участвала и във филма Октопод ;D

driver1

Цитат на: ivopifeca - Събота, 04 Януари, 2014, 12:22:19
Абе може и да ги няма,но всеки който е карал,почти всеки де,е казвал че е бил доволен.Тази кола е участвала и във филма Октопод ;D

През миналия век?  :)

ivopifeca

Цитат на: driver1 - Събота, 04 Януари, 2014, 12:27:28
       През миналия век?  :)
В Италия правят нови серии на филма.Тано Кариди ми звъня да му я отдам под наем за снимките.

loshdancho

Трябва и Ти с нея... та да им я палиш сутрин.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

ivopifeca

Цитат на: loshdancho - Събота, 04 Януари, 2014, 14:25:03
Трябва и Ти с нея... та да им я палиш сутрин.

Тя тука си пали 5 години откак я карам всяка зима,камо ли в Италия...Аз отивам задължително,и без това си уших специален костюм за снимките.

ivopifeca