• Welcome to Форум на българските шофьори.

V-е образен 6 цилиндров двигател на Actros1844

Започната от крис, Четвъртък, 28 Ноември, 2013, 10:39:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

крис

Някой може ли да каже сполучливи ли са V-е образните двигатели на Атроса

крис

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

крис

Колега не искам да правя сравнение с друг модел,само питам дали са сполучливи двигателите защото вчера ме видя един приятел който не разбира чак толкова много и тъй като сега съм намерил един такъв камион който искам да купя,та той ми каза да не го купувам,въпреки това аз искам да попитам някой тук във форума който е карал,нали за това е  този сайт,да се питаме и да споделяме

loshdancho

Да ти кажат тогава любителите на трактори. Щото ако почна няма да си купиш камион.

крис

ivopifeca

loshdancho

Това е по-сполучлив вариант от ......43-ка.
Отстранен е проблема с разхода на масло.
Живота му си остава около милион  и вече е икономичен.

godji

Цитат на: крис - Четвъртък, 28 Ноември, 2013, 10:39:41
Някой може ли да каже сполучливи ли са V-е образните двигатели на Атроса
Аз не знам да има Актрос със редови двигател !
Този където го карам в момента след 7000 км ще направи милион ! На всеки 40 000 км му се сменя маслото (все още с полусинтетика :) ) ! За този пробег масло не доливам ,защото не го гори, така че не мисля да умира скоро !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

R560

Цитат на: godji - Събота, 30 Ноември, 2013, 20:49:04
Аз не знам да има Актрос със редови двигател !
Този където го карам в момента след 7000 км ще направи милион ! На всеки 40 000 км му се сменя маслото (все още с полусинтетика :) ) ! За този пробег масло не доливам ,защото не го гори, така че не мисля да умира скоро !

Актрос 1844 1846 1848 1841 не са усмаци

loshdancho

Като не са "усмаци" какви ли ще да са?!?!
ААААА да, мисля, че са У-шестаци...пардон грешка, май бяха V6-ци ама редоваци... Май пак сгреших R8-ци ама напречни.
Някаква сбъркана работа има в тези мотори кой, Кой е.... не се знае.
Тия дойчовци акъл нямат- един  двигател да не могат да обозначат, та да не се бъркат хората.

ivopifeca

Е скания ,като бие барабаните и слага това обозначение ...V ???-Направо ще я изям с Волво,да не редим,ако я почна с Ивеко...едно време беше значима Скания с онези по ръбестите кабини,където пишеше нещо такова...

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

ivopifeca

godji

ivopifeca

ivopifeca