• Welcome to Форум на българските шофьори.

Полша - Русе

Започната от Nachinaesht, Сряда, 18 Юни, 2014, 14:43:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nachinaesht

Здравейте колеги. Предстои ми пътуване от Полша-Бялисток до Русе. Пътя до Орадея ми е ясен. От там за Русе от къде е най-добре да се мине? През Крайова ми се вижда по-равно. През Себеш май са бая баири.

Nachinaesht

МИНКО ИЛЧЕВ

Пътят Орадя, Арад, Себеш  сравнение с Орадя, Клуж-Напока, Алба Юлия, Себеш е с 60 километра повече, не съм го мерил и не съм го смятал с програми. Така каза колега, който е избирал (разрешават му) именно по-дългият и равен път. Пътят Арад, през Себеш бе с 35-40 километра по-къс сравнение през Крайова. Това преди магистралата Дева-Себеш. Грубо е 100 км повече Орадя-Русе през Крайова. 
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

SEMPER

Аз минавах съвсем скоро с гол влекач Арад Дева Себеш Сибиу ..... и т.н.
Не ми направи впечатление да е тежко за каране. С уговорката че отзад нямаше нищо закачено  ;) Даже ми се стори много приятен пътя - сравнен с както беше преди време.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната