• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся работа - нямам опит -препоръчайте фирма

Започната от nikito_76, Вторник, 16 Юни, 2015, 16:47:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

nikito_76

Здравейте ,искам да попитам някой може ли да ми препоръча фирма в която да започна работа като шофьор ?Нямам нужният опит.В обявите за работа на които попадам изискват стаж.Благодаря предварително.

nikito_76

jeffrey

Всяка фирма с над 100 камиона взима хора без опит ;)

jeffrey

г.тончев

Колега, обади се в "ПИМК". За начинаещ е много добра.

truck_driver

Цитат на: nikito_76 - Вторник, 16 Юни, 2015, 16:47:41
Здравейте ,искам да попитам някой може ли да ми препоръча фирма в която да започна работа като шофьор ?Нямам нужният опит.В обявите за работа на които попадам изискват стаж.Благодаря предварително.
Пробвай в РиР има я в белия списък .
Там преди взимаха от време на време нови .
Преди си плащаха и нямаше проблеми .
Бяха малка фирма с 10 камиона и колегите ще ти кажат дали още ги бива .
Гледам още ги няма като черни , но знае ли човек

scaniavolvo

ПИМК,Юроспиид,Дискордиа, АИТ,общо взето колегата по-горе ти е писал правилно всяка фирма с над 100 камиона ще те вземе,а и не само с над 100,търсят се мнооого шофьори.Като гледам как я карат още ще се търсят.

panikbv

Колега, дай ми някакъв телефон за връзка и ще се свържа с теб. Имам нещо в предвид.

Dojogan

Доколкото чувам напоследък в ПИМК нещата са добри от към работа и пари...някой ако има някаква информация ще е много добре :)

Rammbon

ПИМК и Дискордия ги срещам често по Европа. Питал съм колегите как са там, само за инфо, никой не е решил да сменя фирмата , били доволни, имало и пари и почивки. Но не са вземали повече от 2900лв на месец за вътрешното.

Dojogan

Аз знам за човек от ПИМК, който на вътрешно прави от 3200-3500 без проблем и карат малко по негови думи. Проблеми с плащания и аванси - никакви...

pavka 30

Обади ми се .тел.0034204607667.Аз ще те набера.Имам оферта за теб

Dojogan

Ако не се лъжа в обявата ви за работа имаше изискване за опит, а сега имам усещането, че това не е особено належащо правило?

hunter_75

На тая логика неговата кой ще му се върже друг освен некой бесен новобранец?Да разбираме че фирмите в Европа дето спазват законите и плащат дневни командировки организират екскурзии,или какво?И ще чакаш такъв палячо да ти плати,пази боже...

pavka 30

Цитат на: Dojogan - Сряда, 18 Ноември, 2015, 21:32:45
Ако не се лъжа в обявата ви за работа имаше изискване за опит, а сега имам усещането, че това не е особено належащо правило?
Мисля че всеки има право на шанс.Вие като започвахте,нали някой се нае да Ви обучи.

briko

Така е, след 50-60 дена и аз напускам офиса и влизам в будката, успех на всички  :)

d2maper

Цитат на: nikito_76 - Вторник, 16 Юни, 2015, 16:47:41

ПИМК-а и VIA logistic са перфектни за хора без стаж. ЕМ ДЖИ 05 също е добър вариант ако ти се кара вътрешно в европата.

d2maper