• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся работа

Започната от u4enoto, Четвъртък, 06 Август, 2015, 22:29:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

u4enoto

Здравейте , търся си работа с категория C, CE + дигитална карта, професионална компетентност и психо. Имам опит в Германия, Швейцария, Австрия, Чехия . Владея слаб немски език и доста добър английски. За контакти 0892 922 877.

u4enoto

Илиян Личев

Здравейте колеги. Търся си работа ,с категория С+Е съм, психо, проф.компетентност и дигитална карта.
Без стаж на С+Е, но с 17 годишен на С. Карал съм година и половина вътрешно в Швеция на ВОЛВО Ф12 соло. Добре владея руски,доста по-малко шведски,италиански и чешки

Илиян Личев

dez28

Здравейте!
Ако имате желание да работите в испанска фирма, вътрешно в Европа- обадете се.1500€ + бонуси.Тел-0034667122181

dez28

0034667122181-Предлагам ви работа в испанска фирма ,вътрешни курсове в Европа.1500 евро + бонуси.

Rammbon

Цитат на: dez28 - Вторник, 18 Август, 2015, 11:54:09
0034667122181-Предлагам ви работа в испанска фирма ,вътрешни курсове в Европа.1500 евро + бонуси.
Посредник ли си ?
Прибираш си останалите 300-500 Е за себе си , май  ;D

admin

Като си повторил два пъти публикацията, да не вземеш да наброиш на някой 3000 евро и двойни бонуси...
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

динко

Една голяма Испанска фирма дава същите пари но с 1000 евро горница,много българи работят но не споделят,има и над 200 камиона на дребни превозвачи,не е споменавана във форума.Намира се в Сарагоса.Кофти е,че повече се кара на двойка.

hgv_driver

Цитат на: динко - Вторник, 18 Август, 2015, 20:18:48
Една голяма Испанска фирма дава същите пари но с 1000 евро горница,много българи работят но не споделят,има и над 200 камиона на дребни превозвачи,не е споменавана във форума.Намира се в Сарагоса.Кофти е,че повече се кара на двойка.

Много секретна фирма. Така като гледам и ти не споделяш името на фирмата.

dez28

Де да беше така. Българите са свикнали някой да ги прецаква и винаги мислят лошо за другите. Не можете да повярвате,че има хора работещи в добри фирми, с коректни шефове. Съжалявам. Успех!

цецодебел

От всичко прочетено до тук , стигаме до извода че нееема начин да не се опариш докато си млад!!! Просто никой няма да ти даде 2000 евро от раз и да започнеш в нормална фирма! Момчета учете английски, май там е истината.                                                                                                Нас не ни искат щото пък много ЗНААМЕ ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

динко

Не е тайна името на фирмата,не съм го казал защото е редно да го направи поне един от стотиците българи работещи там.Това ме спря да Ви го споделя, не  работя в тази фирма но за незнаещите езика препоръчвам да го понаучат малко независимо за коя страна говорим.

u4enoto

Искам да помоля да се заключи темата или да се премахне . Защото си намерих работа а продължават да звънят работодатели.

u4enoto