• Welcome to Форум на българските шофьори.

Кой е най-разпространеният камион в България ?

Започната от Trucker_Boy, Сряда, 01 Юни, 2011, 12:09:36

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Най-често срещаната марка по българските пътища според вас ?

Mercedes-Benz
40 (42.1%)
MAN
22 (23.2%)
DAF
19 (20%)
Iveco
5 (5.3%)
Volvo
32 (33.7%)
Scania
19 (20%)
Renault
1 (1.1%)
Друг производител
0 (0%)

Общ брой гласове: 95

Trucker_Boy

Цитат на: georgi87 - Сряда, 04 Януари, 2012, 12:45:05
Цитат на: pumix - Сряда, 04 Януари, 2012, 12:31:46
Може да гласуваш за 2 марки.Аз съм за Мерцедес и МАН. В предишната фирма дето работех 90% от камионите бяха МАН,имаше 2-3 Актроса и 2-3 ДАФ-а.
Ако беше написано в анкетата щях и аз да гласувам като теб но след като гласувах видях в първия пост че трябвало за 2 марки да се гласува.Моля друг път като има анкета с такива условия пишете ги на самата анкета а не после.

Условието, че всеки има право на 2 гласа го има още в първото мнение където е и зададе въпроса.
Прочети отново първото ми мнение в темата.  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

admin

Цитат на: georgi87 - Сряда, 04 Януари, 2012, 12:45:05
Ако беше написано в анкетата щях и аз да гласувам като теб но след като гласувах видях в първия пост че трябвало за 2 марки да се гласува.Моля друг път като има анкета с такива условия пишете ги на самата анкета а не после.

То и на самата анкета се вижда дали е възможен само един отговор или няколко. Ако е кръгъл бутона, значи е само една възможност. Ако е квадратен, значи са повече.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Дамян Йончев

Според мене Ман и Мерцедес. но то и от другите марки  има  доста  не може да се определи точно коя е най много.

VALKATA:

Ето едно клипче само с Български камиони. Но неможе да се каже кой е най разпространен.

bo4a

SEMPER

През комунизма, кога се внасяха централно каските бяха най разпространените влекачи, но имаше ДАП-ове изцяло на Волва
Другите тогава бяха бели лястовици.

Кога подхвана демокрацията - кой какво му е кеф стана работата, а сега като се глобализираха съвсем работите - даже не е ясно кой кум кой сват, кой на булката брат.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

scaniavolvo

Аз преди редовно държах курсове за София и по Тракия,за да не ми става скучно си броях камионите.Най-много Мерцедеси преброявах,но със всякакви регистрации-не съм гледал само българските.

ИванТ

Много е важно да се уточни и максималната допустима маса, измежду превозните средства, включени в анкетата. Моето лично виждане и отговор е Mercedes, тъй като имат цялостно присъствие в гамата над 3.5 тона, с лекотоварните Vario, Atego в средната, Actros в тежката. И разбира се, доминиращ дял при специализирана техника - строителна, военна и комунална.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

doktora179

Според мен е мерцедес  ;D ;D защото само ПИМК.ЛТД (Пари Има Малко Карай.Лош Трудов Договор) имат 750 парцала а отделно още колко фирми има с мерцедеси като започнем с Дерби,ПиК,Петко Ангелов и АиТ това са само Пловдивски а още колко има по-България !!!

Trucker_Boy

Цитат на: doktora179 - Сряда, 07 Март, 2012, 15:52:13
Според мен е мерцедес  ;D ;D защото само ПИМК.ЛТД (Пари Има Малко Карай.Лош Трудов Договор)

Не е ли Пари Има Малко Карате ?  ;D  ;D  ;D
www.sbps.eu

doktora179

doktora179