• Welcome to Форум на българските шофьори.

Какво превозвате?

Започната от admin, Петък, 03 Юни, 2011, 20:52:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Стана дума в друга тема за товарите, които се превозват и реших да ви попитам какво превозвате от България за други страни. Естествено, че всеки път е различно, но ми е интересно какво произвежда нашата мила Родина и дали икономиката е толкова зле или пък си е много добре?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Хранителни добавки за Гърция.Made in Големо село.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

imter

Млечни произведения(сирене и кашкавал) от Разград и Пловдив,както и месни (предимно луканка :) от Пловдив.

harley

Чаши и стъкло от "Шишеджам". Радиатори, матраци, фибран, хавлии. Квото е останало качествено в БГ, всичко е за износ.

admin

А аз с последните курсове превозвах морска сол за Германия и дърва за огрев за Италия.

harley

Цитат на: admin - Петък, 03 Юни, 2011, 21:46:06
А аз с последните курсове превозвах морска сол за Германия и дърва за огрев за Италия.
Хахах у Италия нямат ли дърва?

BoBy_BoY

Последно, август, изнасях от ,,милата ни родинка" селскостопански ремаркета! Също и дърва за огрев, палети, силози(които после ги внасяме), и други подобни за Италия. Много и скрап се изнесе-алуминий, мед, бронз, .... Също и текстил!

Trucker_Boy

За цяла Европа най-вече тоалетни чинии, а по-малко мивки и вани !
Заради превозваните стоки по-горе ми се струва ,че тия европейци много малки и големи нужди имат бе колеги.  ;D

Причина за редакция: Нецензурни думи!
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

jonsan69

Дърва за Гърция за огрев и за производство на плоскости ;)

JoRkAtA_pld

Доста разнообразие има череши за Италия и Испания, цинк за Австрия и пружинки за тетрадки и тефтери за Франция  ;D ;D
Life on the higway

godji

Цитат на: harley - Петък, 03 Юни, 2011, 21:23:26
Чаши и стъкло от "Шишеджам". Радиатори, матраци, фибран, хавлии. Квото е останало качествено в БГ, всичко е за износ.
Колега , ако ме мернеш в "шишеджам" свирни да пийнем по една лимонада  :) карам МАН-а който е на аватара ми .

Иначе по темата - возя велпапе и рула  хартия .

редактирам си поста - в понеделник 27.06. ще съм в Тракия глас ( шишеджам )   :)
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

loshdancho

Сега камъни и пясък  за бетон -сладка работа от гарата до барата. Най-дългия ми курс е 150км. на посока.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

antoniyu

Цитат на: JoRkAtA_pld - Вторник, 21 Юни, 2011, 13:07:28
Доста разнообразие има череши за Италия и Испания, цинк за Австрия и пружинки за тетрадки и тефтери за Франция  ;D ;D

Ех спомени НиН още ли карате черешите от Катуница.
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: antoniyu - Събота, 16 Юли, 2011, 17:22:53

НиН вози череши,ми бай Петко кво вози баце?

antoniyu

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 16 Юли, 2011, 18:24:32
Цитат на: antoniyu - Събота, 16 Юли, 2011, 17:22:53
Доста разнообразие има череши за Италия и Испания, цинк за Австрия и пружинки за тетрадки и тефтери за Франция  ;D ;D

НиН вози череши,ми бай Петко кво вози баце?

Всичко каквото ти идва на акъла.
Последният път карах алуминиеви профили за които се закрепват слънчевите панели,за Нарбон,Франция.
Предимно от Турция е стоката,досещай се;текстил,дънки(мънки),уплътненията на автомобилите(за фолксваген),Папмлона,водни съединения(пак Памплона) и туй то общо взето.   
цигарените кутии?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

antoniyu

цигарените кутии?