• Welcome to Форум на българските шофьори.

Проблем при изваждане на скоростна кутия на МАN

Започната от jovi_fenka, Сряда, 24 Февруари, 2016, 21:22:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

jovi_fenka

Проблема е че неможе да се извади скоростната кутия без да се махне каросерията, трябвало да има т.нар. "Крачета" които да задържат каросерията.От къде може да се купят ?

jovi_fenka

jovi_fenka

jovi_fenka

MagnuM

Най добрия и лесен вариант е да се махнат платната на каросерията.
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

jovi_fenka

Цитат на: MagnuM - Четвъртък, 25 Февруари, 2016, 19:17:53
Най добрия и лесен вариант е да се махнат платната на каросерията.
е да де но това е фургон,не влекач,пак няма да стане

kron

Не знам колега кой ще ти сваля кутията,ама не сте ли чували за количка за сваляне на скоростни кутии позаинтересувайте се в сервизите разполагат с подобен инструмент.

rider777

Тоше, те явно искат от горе с някакъв кран да я вдигнат, което не е проблем също,,,,  ако става въпрос за камиона от снимката това не е фургон и гаранция се махат платната от пода и се вкарва кранчето в каросерията,,,,,  Пич,,, Жови ,,, отиди в друг сервиз, дето могат да ти свалят кутията без да те занимават с глупости,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

jovi_fenka

Цитат на: rider777 - Неделя, 28 Февруари, 2016, 08:51:05
Тоше, те явно искат от горе с някакъв кран да я вдигнат, което не е проблем също,,,,  ако става въпрос за камиона от снимката това не е фургон и гаранция се махат платната от пода и се вкарва кранчето в каросерията,,,,,  Пич,,, Жови ,,, отиди в друг сервиз, дето могат да ти свалят кутията без да те занимават с глупости,,,,,
мерси много ,че ме светнахте че от сервиза дето ходих ми върнаха камиона и казаха да си намеря да ми свалят каросерията и да го закарам тогава.В този сервиз дето ходих ми казаха ,че нямат такова "съоражение" с което да ми свалят каросерията . Тя е проблемната и заради нея немогат да стигнат до скоростната кутия на камиона.За колички не съм чувала,ще трябва да питам ! Камиона на снимката е за ремонт ! Благодаря Ви

rider777

Абе замислих се като видях това "Фенка" ама сега вече разбрах, че разговаряме с девойка,,,, виж сега фенке, нещо в този сервиз дето си ходила явно или ги мързи или нищо не разбират. От къде си,,, ако си в София мога да ти помогна ,, а и дали наистина трябва да се свалят скоростите,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

jovi_fenka

не съм от софия.. изключва 6-та и майстора каза че трябва да се свали скоростната кутия

kron

Аз съм от Бургас имам приятел има сервиз има количка,в Балканстар в Бургас имат количка,познавам колега от Враца с 4 камиона има такава количка сега един познат изсипа аксиален лагер на съединителя в Германия и е отишъл при него българин с количка му е свалил кутията направили са съединителя и е тръгнал само не знам от България ли е дошъл човека.Така че едва ли във вашия град няма да се намери такава количка е ще бъде малко по трудно ама не невъзможно всеки знае на лесното ама специалисти има многооо.

jovi_fenka

jovi_fenka