• Welcome to Форум на българските шофьори.

Приемам предложение за работа

Започната от cigulkata, Понеделник, 11 Април, 2016, 22:57:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

cigulkata

Здравейте, колеги! Предвид, че вече имам всички документи, но не и опит пускам обява, че търся работа като международен шофьор на седлови влекач и полуремарке.

За мен:
Възраст:33 години
Живея в : София
Опит:Около 1 година различни соло камиони "Атего" и "Актрус".
Документи: :
Удостоверение за психическа годност, ADR /основен/ , Карта Дигитален тахограф, Карта Професионална компетентност.СУМПС: С+Е

Езици: Английски език (ниво С1), Шведски език (Ниво А2 , но го говоря и пиша свободно) Норвежки език (Ниво А1) -И за трите имам сертификати.

Имам висше образование, в областта на Финансова математика и Статистика (оправям се с доволно количество счетоводна и друга документация)

Предвид, че нямам опит, ще приема предложение, с цел да се понауча, но и със съответно заплащане.

Това е в общи линии. Може да ми пишете тук или на лични съобщения.

Поздрави!

cigulkata

brizgrup

Здравеите,Фирма Бризгруптранс от гр.Пловдив сме.Ако имате желание да доидете да работите при нас
нашият офис е в гр.Пловдив,ул.Кукуш 8б а тел за контакти 0897005870
Очаквам отговор

brizgrup

micyri

Цитат на: brizgruptrans - Вторник, 19 Април, 2016, 12:04:29
Здравеите,Фирма Бризгруптранс от гр.Пловдив сме.Ако имате желание да доидете да работите при нас
нашият офис е в гр.Пловдив,ул.Кукуш 8б а тел за контакти 0897005870
Очаквам отговор
Ами представете се ,срам ли ви е!
Отговори няма да получите,мисля си че някой друг въпрос е по възможен ;)
Вие на каква позиция сте в фирмата?
Поздрави!

cigulkata

Пишат хората-на лично съобщение получавам оферти също, съфорумци помагат, за което на всички едно голямо БЛАГОДАРЯ!

Истината, макар, че се чух с хората ,е че micyri е прав и е добре да има една детайлна информация. В млад шофьор в България винаги има известна степен недоверие-сигурно много често неоснователна, но знаете приказката "страх лозе пази".

Rammbon

Цитат на: brizgruptrans - Вторник, 19 Април, 2016, 12:04:29
Здравеите,Фирма Бризгруптранс от...
Ето, както bbk  и тази фирма почна да се предлага на шофьорите. Какви времена? Но сега се  започва ...  ;D ;D ;D  с голямото търсене на шофьори.
Препоръка за следващите фирми, търсещи шофьори. Пишете поне заплатата / или ако е под 1700 евра въобще не я и споменавайте/ , марка и модел камион, годината му  на производство, релции, кога се получава първата заплата ! Друго не ни интересува.

ivopifeca

Цитат на: Rammbon - Вторник, 19 Април, 2016, 16:56:22
Ето, както bbk  и тази фирма почна да се предлага на шофьорите. Какви времена? Но сега се  започва ...  ;D ;D ;D  с голямото търсене на шофьори.
Препоръка за следващите фирми, търсещи шофьори. Пишете поне заплатата / или ако е под 1700 евра въобще не я и споменавайте/ , марка и модел камион, годината му  на производство, релции, кога се получава първата заплата ! Друго не ни интересува.
Композицията също е важна-прицеп, или хенгер,за хенгер повече пари!

navara

Скоро като започнат да си наемат разни афганци,албанци,и друга паплач да бачка за 1200 евра,пак си повтаряите че голямото търсене започвало видиш ли.Ако някой каже че е невъзможно,в България няма невъзможни неща.Испанците на Pimk бачкат за 1500 в барселона,вие искате 1700 за с.Кочмар (тервелско)

cigulkata

Поради това , че получих достатъчен брой оферти, над които ще правя избор, за сега моля темата да бъде изтрита, с цел да не подвеждаме евентуален нов работодател. Поздрави и благодарности на всички!

Dojogan

Преди няколко дни говорих с колега, който почна вътрешно в Германия на 1750евра с осигурена квартира събота и неделя и някой друг ден от седмицата и масрафа на квартирата...та заеби ти тия испанци на 1500 евра :)

Rammbon

Цитат на: Dojogan - Сряда, 20 Април, 2016, 10:55:30
Преди няколко дни говорих с колега, който почна вътрешно в Германия на 1750евра с осигурена квартира събота и неделя и някой друг ден от седмицата и масрафа на квартирата...та заеби ти тия испанци на 1500 евра :)
Тук има още плюсове. Караш само в Германия, камиона е с немски номер, осигуровката е към немски договор, събота и неделя си спиш в истинско легло, почиваш си на 100% като бял човек. Ако е чужденец , ще му осигурят и безплатен курс по немски.
Дори и в България, доста фирми се сетиха, че за да си запазят или да наемат нови шофьори, които да не напускат, трябва да вдигнат заплатите с 150-300е на месец. Една нормална заплата от 1900-2000е за вътрешното каране, временото на много лишения и нерви.

Rammbon