• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търсим шофьори и автомонтьори, желаещи да емигрират в Р.Ирландия

Започната от Mихови, Вторник, 10 Май, 2016, 11:34:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mихови

Голяма ирландска транспортна компания търси международни шофьори, които желаят да емигрират в Република Ирландия. Превозите са само вътре в Република Ирландия. Изисквания: Категория С + Е, дигитална карта, професионална компетентност. Предимство - опит в Европа и владеене на поне малко английски език. Предлагаме 2200 евро на месец. Осигуряваме много добро настаняване, трудов договор и социални осигуровки. Заинтересованите изпратете CV на petya.mihova@gmail.com или се обадете на 0887 605 117.

micyri

Здравейте Михови,
бихте ли пояснили, какво означава" осигуряваме много добро настаняване"?
Заплатата е бруто,най-вероятно?
Колко часов работен ден или колко часа на месец се правят и записано ли е в договора?
С кого се подписва договор с Вас или с трансп.фирма?

Благодаря!

micyri

maistora

;D ;D ;D ;D ;D ;D Аз знам малко английски език.Какво се превозва, щора, фургон, контейнер, хладилник или друго?  ;D ;D ;D ;D

rider777

Когато аз предлагам работа за 1800€ ми казвате, че търся баламурници,,,,,,,,, хайде сега отворените отивайте да бачкате по това предложение ,,,,, далавера е 2200€ ,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

micyri

Цитат на: rider777 - Вторник, 10 Май, 2016, 18:01:51
Когато аз предлагам работа за 1800€ ми казвате, че търся баламурници,,,,,,,,, хайде сега отворените отивайте да бачкате по това предложение ,,,,, далавера е 2200€ ,,,,,,,,,,,,
rider777 има голяма разлика,там емигрираш,започваш нов живот,особено за децата!
Извинявай ако греша,но при тебе не беше ли за по 3 месеца?

stefanov

rider777

Емигрирайте по тази оферта за да се заринете с кинти :-))))))))))))))))))
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

micyri

Днес до като писах коментара си ,Михови бяха на линия.
Като гледам 10 ч. по-късно все още отговор нямам.
Дано да го измислят до края на седмицата :)
Лека работа на работещите "нощни птици" ;)

rider777

На един Магнум видях надпис Миднайт райдър и ми ареса ама нема ми отива оти само по светлото карам ,,,,,,,,,,,,,,,,,   Аре бре и на мен ми е интересно Михови какво всъщност предлагат ,,,,,,,,,,,,,,,,,

krasisof

Това което ще споделя не се отнася за всички балъци, които искат да карат камион за голяма западна фирма или искат да емигрират, да станат милионери с въртене на геврека. Искам да споделя моя скромен опит свързан с Ирландия по две причини. Първата е за да предпазя поне тези които се замислят върху нещата между редовете и второ щото гледам напоследък има оферти свързани с Ирландия и май тя се очертава да е следващата държава след E,I,D.
1. В Република Ирландия се плаща на час, ден, или на седмица. На мен ми плащаха на работен ден. Посочената заплата за мен е смешна и имам основания да смятам така. Тази заработка може да се изкара в Германия, Испания и други където стандартът е в пъти по-нисък. За семейства тази заплата ставя само ако те устройват консерви и хляб.
2.  Работата там само на острова е гадна. Мъгли, най-тесните пътища в Европа, неточни адреси, валежи, нарушения на регламента...
3. Знам че на много полуидиоти възнаграждение от порядъка на 2000€ и повече се вижда като печалба от Националната лотария, но за да има смисъл човек да работи там минимума е около 2550-2700 €  clear money after taxes. Аз самият познавам  много българи които работят в Carna, Nolan  и други за около 2500€, но и те си казват че е преебавка с този стандарт.
4.  Друга опция е международният транспорт, но там ако е читава фирмата много държат на препоръки АМА Много.  И рядко взимат чужденци освен ако не си от години. Другата опция и за по-горе споменах са други фирми където има поляци румънци и руснаци.
5. Често се правят нарушения и VOSA знаят това и мен поне пет пъти са ме спирали, за да стигне до контитента се качвяш на два кораба и пресичаш цяла Англия. По-опитните знаят какво означа това.
6. И много други фактори условия и обстояттелства които  са достатъчни за всеки .
Извинявам  се грешките но пиша от смартфон и сервиз такй, че това е. Успех на всички които ще изреват след няколко месеца от ортата на голямата ирландска транспортна фирма.
А и за малкъ да забравя най важното. Там 90% от фирмите са семеини и хората от семейството са ръковъдствотъ. Смешно есериозно ирландска фирма да ползва посредници при това чужденци.

stefanov

Точен коментар на  krasisof  , забравил е да напише за ремаркетата  4.40 -4.50 обикновенните и 4.7 двуетажните и многото мостове под които не можеш да минеш . Ако искате да спестите пари и доидете със семеиство не става, това са ви разходите за 1  месец освен ако не живеете като скотове, по скоро е вариант да се поработи 6 месеца и да се преместите в по платена компания или в Англия. Ако знаехме коя е голямата фирма...........

Mихови

Извинявам се, сега виждам питането Ви. Настаняването е в 2-спални апартаменти по двама души. Не, заплатата е чисто ( after taxes). Работи се по 50 часа на седмица. 6 мес. на пробен период и оттам нататък на постоянен договор. Компанията е South Coast, една от водещите в Ирландия. Директно с тях си подписвате договора.

Михови

--------------------------------------------------------------------------------------
Цитат на: micyri - Вторник, 10 Май, 2016, 13:30:07
Здравейте Михови,
бихте ли пояснили, какво означава" осигуряваме много добро настаняване"?
Заплатата е бруто,най-вероятно?
Колко часов работен ден или колко часа на месец се правят и записано ли е в договора?
С кого се подписва договор с Вас или с трансп.фирма?

Благодаря!

Mихови

Хубаво е, че говорите макар и малко английски. Превозват цистерни и трябва да имате АDR сертификат.

Mихови

admin

Цитат на: Mихови - Четвъртък, 12 Май, 2016, 00:24:15
Извинявам се, сега виждам питането Ви. Настаняването е в 2-спални апартаменти по двама души. Не, заплатата е чисто ( after taxes). Работи се по 50 часа на седмица. 6 мес. на пробен период и оттам нататък на постоянен договор. Компанията е South Coast, една от водещите в Ирландия. Директно с тях си подписвате договора.

Михови

--------------------------------------------------------------------------------------

И как така се работи по 50 часа на седмица, след като Регламент 561 не позволява управление повече от 90 часа в рамките на две последователни седмици?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!