• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся работа С+Е

Започната от KoHcTaHTuH, Вторник, 31 Май, 2016, 20:33:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

KoHcTaHTuH

Здравейте колеги !!!
От Юли месец ще се наложи да сменя фирмата. Работя като международен шофьор от 12.2015 г. само в Дания и Швеция съм карал . Нямам голям стаж , справям се с работата за сега съм нямал проблеми. Дайте някой съвет къде мога да потърся работа освен в jobs.bg и как евентуално да не изгоря някъде ? :)
Благодаря предварително .

KoHcTaHTuH

imter

Пробвай при бате Иво ,той търсеше човек.

imter

KoHcTaHTuH

Благодаря , ще пробвам ,но не знам кой е бате Иво :) ?

admin

Колегата Rider777 от форума. Предлага лека и спокойна работа за 1800 евро на месец. Вози те до камиона с Mercedes S-клас, но нямам представа точно коя модификация е . За повече подробности директно към него!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

KoHcTaHTuH

Въпросния бате Иво , каза че му трябва човек с опит . В Дания и Швеция карали дори и македониците т.е. нямал съм да се справя във Франия. Чакам предложения :)

imter

Щом така ти е казал явно само си търси забавления във форума с тези обяви :).Вече и аз се съмнявам дали въобще има камион :D.

Rammbon

Цитат на: KoHcTaHTuH - Вторник, 31 Май, 2016, 20:33:47
Здравейте колеги !!!
От Юли месец ще се наложи да сменя фирмата. Работя като международен шофьор от 12.2015 г. само в Дания и Швеция съм карал . Нямам голям стаж , справям се с работата за сега съм нямал проблеми. Дайте някой съвет къде мога да потърся работа освен в jobs.bg и как евентуално да не изгоря някъде ? :)
Благодаря предварително .
Изгорял си! Много мошеници в нашата страна. За по малко от 55 е на ден не се хващай, + платен годишен отпуск и бг заплата.

KoHcTaHTuH

Цитат на: Rammbon - Вторник, 31 Май, 2016, 21:37:16
Изгорял си! Много мошеници в нашата страна. За по малко от 55 е на ден не се хващай, + платен годишен отпуск и бг заплата.

Ще се вслушам в съветите ти . Търсим за сега :)

Joro Stoqnow

Rammbon , след този съвет който даде интересно ми е ти за колко работиш ..... не искам да те обидя просто информативно питам, а ако искаш да го запазиш в тайна няма проблем
Интереса ми е породен от това че до сега не видях някой да спомене реална заплата която получава.

micyri

Rammbon  го е казал ,най-вероятно за да не работи колегата за "дребни стотинки".
Аз не мога да разбера защо има толкова голям интерес да разберете ,колко е заплатата на колегата(не на Rammbon ),а по принцип.
При започване на работа ,всеки разбира  за какво ще работи,ако не ти отърва......  си тръгваш и готово.

rider777

Платена годишна отпуска :-)))))))))))))))   Ела бачкай нон стоп 11 месеца и получаваш платена годишна отпуска,,, даже и бонус ще ти дам 2000€ докато почиваш ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ама ти да бачкаш 3 месеца и след това месец да почиваш и пак да искаш платена годишна отпуска,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, еееее мноооо филми взехме да гледаме нещо ,,,,,,,,,,,,,,,  А относно въпроса на Жоро Стоянов понеже малко хора ще си признаят за колко малко работят ама иначе съвети раздават,,,,,,,,,,,, абе аре лек и успешен ден на всички.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

micyri

Цитат на: rider777 - Сряда, 01 Юни, 2016, 05:57:29
Платена годишна отпуска :-)))))))))))))))   Ела бачкай нон стоп 11 месеца и получаваш платена годишна отпуска,,, даже и бонус ще ти дам 2000€ докато почиваш ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ама ти да бачкаш 3 месеца и след това месец да почиваш и пак да искаш платена годишна отпуска,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, еееее мноооо филми взехме да гледаме нещо ,,,,,,,,,,,,,,,  А относно въпроса на Жоро Стоянов понеже малко хора ще си признаят за колко малко работят ама иначе съвети раздават,,,,,,,,,,,, абе аре лек и успешен ден на всички.
Е сега натрупа активите с тая заплата,отпуска и бонус ;) Офис имаш ли ,да знаят къде да се редят желаещите ;)

Rammbon

Ще отговоря колко вземам. Карам само прави курсове от поне 2 години вече. Работя 10 дни и 2-5 дни съм си при семейството и после пак към Европа. Получавам различно всеки месец, според курса и дните, в които съм пътувал. Но средно в края на годината като дръпна чертата ми остават за всеки ден, работен и не работен по  87лв. За тези пари, някои карат вътрешно. И аз карах  в белгийска фирма, но не си заслужава блъскането и лишенията, за почти същите пари, защото за мен дали ще получа 2000лв повече или по-малко за 1 година , не е от значение. От значение е да съм близо да разтящите си деца, и да им осигурявам добър живот и възпитание, с двамата им родители.

Joro Stoqnow

Благодаря Rammbon
По груби сметки заплата ти нето е 1350 евро , но теб те устройва защото си близо до семейството си.
Така че KoHcTaHTuH имай на предвид и това че хора с опит карат и на по малко от 1800 но, слагам едно голямо НО са сигурни че ще ги получат на точната дата , а това е много по добрия вариант от големите но не спазени обещания.

rider777

Рамбон, за прави курсове и редовно при семейството твоето е много добре,,,
Мисури, ако другата седмица си в София те каня в офиса ми да го видиш ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777