• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся ОПИТ

Започната от pandostz, Четвъртък, 09 Юни, 2016, 14:18:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Баце,нищо не бъркаме.
По-нагоре съм питал ,какъв точно опит се търси.
Минава ли ти през акъла,че авторите на подобни въпроси,въобще не са наясно,какво точно търсят?
Аз имам опит във БГ,пълен аматьор съм из Европата и би следвало по-пътя на логиката да търся човек да ме осветли,но по една или друга причина не търся такъв човек.
Не търся,защото камиона върви по пътя и във България и във Бангладеш.
Да за навън си има неща,които се учат или се мъчиш сам.
Та кажи ,какво бъркаме точно?
Опита си е опит,независимо къде е придобит или не си съгласен?

Бриги Магнито

Fransa

За училище на шофьори, отиваш във Формула 2, ПИМК, Титан 777, или някоя повдиска фирма с гондоли. Там караш до март месец и после отлиташ за Европа. Какво толкова го мислиш. Научиш ли се да караш гондола, ще караш всичко друго от воле.
И ако си мислиш, че работодател ще те намери тук, то той ще е или мошенник или доста закъсал за шофьори, и в двата случая, няма да му е чиста работата.

Fransa

динко

Иво за акъла е прав.Сега  машините са умни може и да не си губиш времето по училища и школи-но опита ,без него само с някакви документи не става.Качваш се на камион в България,правиш си опита и ако не ти е писнало продължаваш.Туй двойките и в училище не са добре.

цецодебел

Цитат на: imter - Неделя, 12 Юни, 2016, 12:29:27
Нещо съвсем друго е ако се започне от нулата,тоест миналата седмица взел книжка и веднага да тръгва,

Е тука е заровено кучето!Така може да те учи само баща ти, брат ти ...друг нема кой да те търпи! Па и на тех може да им избият чивийте..
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Fransa

Цитат на: rider777 - Неделя, 12 Юни, 2016, 11:11:21
Ама новобранеца взема тапията и вика искам 2000€,,, нищо, че не може да кара,,,,,,   наскоро слушах едни изказвания,,, караме на двойка 2 седмици и съм готов :-))))))))
Иво, ти за колко време стана готов на времето?

Бриги Магнито

Цитат на: Fransa - Неделя, 12 Юни, 2016, 12:55:37
Иво, ти за колко време стана готов на времето?
Райдеро като извънземен,гаранция е бил готов на 3-тийо час метене с метлата на плацо.
Кажи Райдер верно ли е?

imter

Бриги ,обръщението ми беше към колегите търсещи опит,затова и правя разликата от човек карал камион без значение къде,и човек който е карал само на курса и изпита,както и желанието да се научиш,не трябва само парите да са водещи,и не на последно място трябва малко или много да ти идва от вътре :).

Бриги Магнито

Цитат на: imter - Неделя, 12 Юни, 2016, 13:06:48
Бриги ,обръщението ми беше към колегите търсещи опит,затова и правя разликата от човек карал камион без значение къде,и човек който е карал само на курса и изпита,както и желанието да се научиш,не трябва само парите да са водещи,и не на последно място трябва малко или много да ти идва от вътре :).
Сори не съм сгреал,нормално е за мен.
Иначе ,частта с идването отвътре е мноо силен момент-факт неоспорим

цецодебел

Момчета некой го беше написъл: почва се в България,поизпототяваш се една две години ,потрошаваш некой друг камион и тогава щурмуваш Европата... Иначе ше напраиш веднага некоя беля ...не ми се мисли кво те чака ???

Бриги Магнито

Цитат на: цецодебел - Неделя, 12 Юни, 2016, 13:23:05
Момчета некой го беше написъл: почва се в България,поизпототяваш се една две години ,потрошаваш некой друг камион и тогава щурмуваш Европата... Иначе ше напраиш веднага некоя беля ...не ми се мисли кво те чака ???
Да ама у БГ-то няма 5 иляди евра заплатка,сещаш ли се?
А и не е престижно да бъхташ тука.
Иначе мани белята,ми питай знае ли някой и колко са глобите за туй-онуй по Европата или знаят само 2000 евро и толкоз

imter

За съжаление при днешната младеж е важно с малко работа и напън,да се постигат максимални резултати,което и на теория и на практика няма как да стане ;).

цецодебел

При твоя вина като нищо може да ти поиска и 200000 евро щети,само ше почне да се прай на артист,да се държи за вратът и.....си улетел

rider777

Абе всеки си мисли, че баш на него нема му се случи некой да се прави на артист и да се държи за врата за да му иска 200 000€ ама то колкото и да е проста тази професия не е за прости хора,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Amateur

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 12 Юни, 2016, 09:15:13
В момента авто школите бълват бълвоч,който не е готов нито за вътрешен,нито за международен транспорт.
Автошколите в България от доста време бълват недостатъчно квалифицирани шофьори . Ама това би трябвало да го знаеш от собствен опит . Предполагам, че не си професионален шофьор от 20 г. . 

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 15 Май, 2016, 10:01:40
Търся някое момче БЕЗ ОПИТ за прави курсове Бг-Англия и Бг-Литва,Латвия
Кара се на двойка до в момента ,когато реши ,че може сам
Необходими документи
-дигитална карта
-шофьорска книжка С+Е
-здравна карта или застраховка
Медицинско и свидетелство за съдимост на някой етап
-препоръчително е да има и професионална компетентност
Изисквания към кандидата
-да ме изтрае някой и друг курс
-да може да кара колко да не ни избие
-да е от или близко до София

От обявата става ясно, че търсиш шофьор без опит .  Не ми се вярва да си очаквал от евентуалните кандидати   да умеят  да шофират като Цецодебел, Рамбон или Райдъра .

Абсолютен индианец

pandostz

Значи тези нападки и подмятания ги очаквах, четейки другите теми.Просто търсех някой земен и добър човек който може да помогне на някой като мен да понатрупа знания. Съжалявам че не съм се родил научен.Трактори и ниви нямам.Имам известен опит в БГ на соло камион. Обичам да шофирам всичко що се шофира и затова търся такава работа  . Не съм ламтял за парите.  Засега ми предложиха на гондола и мисля да се пробвам. Извинявам се на родените научени ако съм ги засегнал. За сега виждам само големи майстор шофьори 20 -разряд които 1800 евро им се виждат малко. Явно е под достойнството им да помогнат и да научат някой млад човек. Затова България не че няма да се оправи ами и по зле ще става.

pandostz