• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся ОПИТ

Започната от pandostz, Четвъртък, 09 Юни, 2016, 14:18:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pandostz

Браво.Браво. Вие наистина се осрахте. И може би така е по добре.То си пролича че който иска да помогне тука няма да пише. Благодаря на момчето което ми писа на мейла. Всеки гледа да те откаже. Да те нагруби.И да ти покаже колко голям шофьор е,а ти си колко голяма нула си. Скоро само от кръчмите като се връщате 4-5 човека ще си се заяждате тука .

pandostz

admin

Цитат на: cigulkata - Неделя, 12 Юни, 2016, 22:32:11
Колкото до въпросът с плащането-пак ще го напиша, че нямам никакви претенции от позицията на новобранец-квото такова.Имам у други доходи и това не е проблем.
НО аз на соло камиона съм взимал честно ви казвам и се заклевам , за работа тук в Бг. За работа от Понеделник  до Петък 350 лева на седмица (плащаха ми на всяка седмица) ... Ким Йохансен НА ДОГОВОР и там имат някакви системи за покачване .
на заплатата , но стартираш на 1500 евро-питай г-жа Кравец.

При цялото ми огромно уважение към теб-взимаш страна, разбираемо е, предвид че сте си партии .... не съм очаквал. А каква информация за "равно" е достигнала до теб не знам, но не мисля, че си с роля в дебата...не знам да работиш в счетоводството на фирмата.

Последните неочаквано низостни постове през днешния ден, досежно личноста ми, няма да крия и ме обиждат и излагат на всеослушание-пред хора, които са важни за мен и държа на тяхното приятелство, за неща, които не са така. Разочарован съм и вероятно аз накрая ще напусна форума. :(

Мисля си, че би могло да разчистиш темата от такива намеци и нападки срещу мен и от уважение към новото момче, което получи тежък спам, както прецениш, оставям това на съвестта ти.

Аз няма да отговоря нито на "ментора" , нито на когото и да било на подобни неща. Точка слагам тук!

Прегледай много внимателно цялата тема и обърни внимание дали съвсем случайно не си ти човекът, който започва словоизлиянията си относно въпросното пътуване. Ама наистина много внимателно погледни, защото до момента на първото ти включване, Бриги не те е посочил никъде в публикациите си.

Явно ти беше много важно да разкажеш на всички кога, къде и какво се е случило, в следствие на което пък и той не ти остана длъжен.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: rider777 - Понеделник, 13 Юни, 2016, 02:22:53
Баси купона,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, къде е Истината ми е интересно ???

Ясно е, че такива неща те възбуждат! Дано си от малцината.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Бриги Магнито

Цитат на: pandostz - Понеделник, 13 Юни, 2016, 06:01:09
Браво.Браво. Вие наистина се осрахте. И може би така е по добре.То си пролича че който иска да помогне тука няма да пише. Благодаря на момчето което ми писа на мейла. Всеки гледа да те откаже. Да те нагруби.И да ти покаже колко голям шофьор е,а ти си колко голяма нула си. Скоро само от кръчмите като се връщате 4-5 човека ще си се заяждате тука .
Оу ,Баце мараба бре,сори за спамо из темата,ма пусто на пияно не знам шо прайм.
Бех питал какъв опит търсиш,ма май и ти не знаеш.
Няма се плашиш и пичо с мейло дет ти е писал едва ли знае

Boroman21

Ебати драмите , все едно ще се взимате ама се не мое гледате .
Бичкия не знам какво си очаквал от новобранец но би трябвало да ти е ясно нивото му все пак му е още много неопитен. Трябва много време за даден човек да научи нещо ново и да свикне с несгодите и отговорността която е на плещите му . Според мен изводи могат да се правят евентуално най-рано след 3ти месец на непрекъсната работа.
Ако имаш нещо да казваш на колегата го казваш нему а не да създаваш безмислени теми   из форума за новобранците какво им трябва и какво не . А пък да поставяш всички под един знаменател пък е ........

Цигулка брат , не знам какво си очаквал и ти но би трябвало да познаваш българина още повече щом е шофьор . Най-важното е да синтезираш полезната информация от цялата плява дет ще получиш и да си вадиш изводи. Едно към едно опит няма , един прави едно нещо по един начин друг по съвсем друг. Това не означава че грешат а че мислят.
Файда от караници и дразги няма , така само се усложняват нещата.
За магнитите и заплащането няма да коментирам за всеки е различно един ако не сложи магнит днес се едно не е пил кафе а друг и не знае къде се слага (кат мене) .

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

Бриги Магнито

Баце,какво те кара да мислиш,че темите които съм създал са заради Цигулката,питам защото е поредното мнение по този въпрос,а аз тъпото не се усещам .

Amateur

"Мойте лични пожелания към Цигулката"

Даже специална тема за пожелания си му посветил . А можеше да се разберете по телефона или на маса в някоя кръчма, вместо да  правите драми във форума .   
Абсолютен индианец

Бриги Магнито

Цитат на: Amateur - Понеделник, 13 Юни, 2016, 10:29:34
"Мойте лични пожелания към Цигулката"

Даже специална тема за пожелания си му посветил . А можеше да се разберете по телефона или на маса в някоя кръчма, вместо да  правите драми във форума .    
Оу Баце чакай са,тази тема е от днес.
Посочи ми в коя тема от вчера визирам г-н Цигуларя
Нямам желание да разговарям с въпросната личност

Vladiksofia

Бриги,ГА ШЪ окнеш във форума ,че търсиш новобранец,когото да обучаваш при следващ курс ?

Бриги Магнито

Цитат на: Vladiksofia - Понеделник, 13 Юни, 2016, 10:44:11
Бриги,ГА ШЪ окнеш във форума ,че търсиш новобранец,когото да обучаваш при следващ курс ?
Ми май га умрем,ма не е сигура

Vladiksofia

Не погребвай предсрочно ОПИТА СИ ! Нужен е . Миналия път ОБРА ОВАЦИЙТЕ във форума . Следващия път ще бъдат още повече.

Бриги Магнито

Цитат на: Vladiksofia - Понеделник, 13 Юни, 2016, 10:52:50
Не погребвай предсрочно ОПИТА СИ ! Нужен е . Миналия път ОБРА ОВАЦИЙТЕ във форума . Следващия път ще бъдат още повече.
:D :D :D Аз опит нямам,но си прав за овацийте ще ми накърнят егото

Amateur

Цитат на: Бриги Бичкията - Понеделник, 13 Юни, 2016, 10:46:33
Ми май га умрем,ма не е сигура

Бързо ти се изчерпва търпението явно и не ти издържат нервите, при работа с неопитни шофьори . На наставниците в чуждите фирми затова обикновено им дават бонус към заплатата .
Ще рече човек, че не само една цигулка ами цял симфоничен оркестър ти е минал през кабината . Шефката явно  е решила да те прави  ПУЦ "Бриги Бичкията"- обучение на шофьори без опит .  Нема смисъл да се косиш Бриги, оти че ти мине .
Абсолютен индианец

Бриги Магнито

Всъщност Баце,тва със заплащането си е идея.
Апропо във фирмата,в която се отби г-н Цигулката са шефове,но факт викам шефке,шефке на една шефка,уточнявам само
Лоша мноо иначе,но пък с късо поле

rider777

Искам да чуя мненията на новобранците как биха реагирали в тази ситуация ,,,, https://www.facebook.com/realkraze/videos/804973056306020/
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,