• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся ОПИТ

Започната от pandostz, Четвъртък, 09 Юни, 2016, 14:18:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Това 2000€+ го няма отдавна,,, а иначе чешката фирма с хенгерите си е добра,,, ако те вземат там хич не се чуди ами заминавай ,,, в Кокел без опит сигурно няма да те вземат ама нищо не ти пречи да ги попиташ,, това е може би най-добрата от българо-чуждите фирми ама да знаеш, че ако отидеш в Мойран ще се нагледаш на профи философи, които са станали шофери само защото нищо друго не става от тях ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ANIMAL

Потърсих за фирмата,друг колега също е пуснал тема,но само един е казал,че им е виждал камионите из Европа.Фирмата е ЦЕЕ Логистик,няма защо да я крия.Гледах им и сайта изглежда доста добре и момчето с което си говорихме относно условията беше доста обстоятелствен.И пак повтарям за мен няма значение откъде ще започна,но съм далеч от мисълта да си плащам затова.В една такава фирма вече работих преди години,където се наложи и нафта да слагам от себе си и какво ли още не.И благодаря на всички колеги за предложенията и отделеното на мен време,че много сдъвкахме темата ;D
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

ANIMAL

ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

briko

Цитат на: ANIMAL - Четвъртък, 04 Август, 2016, 19:24:13
Ами ходих в няколко и като кажа че нямам опит като тираджия ми показват вратата и само от една се обадиха ,но ми направиха предложение с което почти ме шокираха.Пак казвам далеч съм от мисълта за мазните манги,но все пак всички имаме нужди,а на последната си работа с буса вземах повече.Иначе има много фирми,но хем не могат да си намерят шофьори,защото всички,които стават са навън или тук но в добри фирми,а в същото време не им се инвестира в млади кадри.И тук стигам до извода,че и фирмите не искат да вземат новобранци,а предлагат в повечето случаи малко пари,остарял автопарк и работа колкото ти душа иска(с което идват и масата нарушения за които в повечето случаи си плащаме ние),хем новобранците искат докато им помирише задника нафта да отидат по Европа и да вземат по 2000+ евра и куп привилегии.Е това ако не е патова ситуация 

Колега, хич да не ти пука, всичко ще си дойде на мястото. Аз също бях в подобна хахава ситуация. Има доста фирми в които се кара на двойка/ хладилници или сериозни договорни отношения/, първо пробвай там, работата е много, но попаднеш ли на свестен колега в кабината ще караш и пееш. Наблюдавай всичките сайтове за работа, понеже чуждите работодатели, биват брутално подведени от наши агенции за наемане на работници и се получава няква невероятно глупава ситуация в която хора, които нищо не разбират от нашия бранш набират работници и от там резултата е кошмарен. При мен се случи нещо супер тъпо, според пишещите тук колеги с голям опит, че не трябва новобранците да работят за малко пари, ситуацията в която попаднах е........ и с две думи _ шофери с много стаж са доволни на заплащане от порядъка на 1200 / 1500 лв. месечно за прави курсове, при над 25-28 работни дни месечно, нарочно не ги смятам седмично. Е това е пълна глупост............така ще е докато?????? Аре някой да довърши ??? ;D ;D ;D

rider777

Странното е, че и един от активно пишещите тук как не трябва да се кара за малко кинти се оказа, че бачка вътрешно за 1400€ и не мрънка на шефа си, че са му малко парите,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Hristo Lishev

Райдъре, ае стига обижда хората от Кокел, не всички са такива. Да, има такива, но не всички. И ако не знаете кого визира в горния пост, балъкът съм аз. И наистина не мрънкам, а гледам да си заслужа по-голяма заплата. А не от "италиански аванс", Райдъра ще ви обясни какво значи това.

redboy

Големи хора сте и малко тъпо по форуми да се джавкате и да си вадите кирливите ризи. Както каза един колега - форумите са,за да си помагаме. Е,нема как хич да нема заяждане и караници,ама това май тук преобладава. Та идеята ми е да сме малко по-сдържани.

rider777

За съвсем друг човек говорех,,,, кара Швеция - Германия,,, той си знае кой е,,,,,,,,,,,,,

SEMPER

Те това е кадър  https://www.facebook.com/shantalqci/videos/861882453946879/

И при разтоварване камиона не спира почти. Ей такива взимат го0о0олемите заплати.  ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

krasisof

Никъв шанс,! Новобранците вместо да надграждат това което е спечелено с труд, недоспиване, нерви, разбити нерви и чикии  си дават гъза от самото начало и даже се усхокояват един друг. Прав ви път тъпаци. После да не ревете тук. Тая фирма е скапана. Още като почнаха в БГ п.еди 3г и пуснах сv и после ми звяняха 2г нон сттоп. Ама да го духат. Но за новобранците глупави и мислещи, че те почват и знаят повече тжва сигурно е успех. Никъф шанс. Е те за това се прибирам, да .... ,  2-3;гаргари с наши чорбаджиидий и пак в Uk или вIRL а тези сладури оставям да си мислят чешката фирма е ок.  и само да ви да ви кажа бе карането на магнит е практика в СН. Тъпаци сме ние. Една част се чуди как да изде ства пари и добри условия за всчки а друга се чуди как да рюботи за без пари а и е радостна даже. Направо се отказвам. А мислех да си търся БГ фирма та съм до жената.

hgv_driver

Аз съм с малко  опит на Е кат.  но като слушам взимам повече пари от някои опитни. Карам сам, вътрешно европа, евро 6, спазване на регламента. Много неща съм ги учил в движение, но важното че не съм имал инциденти. Фирмата е българска, но няма да правя реклама. Има и такива, които дават шанс и на по-неопитните, но се броят на пръсти.

цецодебел

Цитат на: krasisof - Петък, 05 Август, 2016, 23:25:45
  и само да ви да ви кажа бе карането на магнит е практика в СН.
Аз пък знам че за това се влиза в пандиза в ШВЕЙЦАРИЯ  ::) ;D ;D
Ама то ти е простено :D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

rider777

Чехия като стандарт е едно към едно със Швейцария,,,,,, нормално е да се обърка човек,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Boroman21

Цитат на: rider777 - Събота, 06 Август, 2016, 16:15:40
Чехия като стандарт е едно към едно със Швейцария,,,,,, нормално е да се обърка човек,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Обаче с едно 50 до 60 години разлика налЕ .
Магнити у швейцарско хм , тва да го вида нема да го повервам . За магнитите у Чешко също , не са толкова тъпи тия . Виж ако са бг  джигити може , но пак е малко вероятно.

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

Y S C

Здравей,Не губи надежда,и аз съм без опит като теб.Ако имаш познат тираджия направи няколко курса с него и узнай можеш ли.Аз така направих,скоро ще си взема книжката от кат и отивам с този авер.Желая ти успех.

hunter_75

Бъдете сигурни че тоя надъхан и необразован специалист krasisof едва ли е имал предвид Швейцария,не съм сигурен че изобщо и той знае какво е искал да напише от бързане да не прекъсне хаотичния си мисловен процес  :D.

hunter_75