• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шофьор C+E търси работа

Започната от jorkata, Понеделник, 27 Юни, 2016, 20:48:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

naum4o

В Юроспиид ситуацията е интересна. Диспонентите, обучаващите, спедиторите и въобще неръководният персонал, са честни и работливи хора. Сплотени са и си помагат.
Но на ниво мениджъри и нагоре, е като в Макдоналдс - превзети и надути интриганти.
За школата и придобиването на опит: Има един обучаващ - Ванката, той е шофер 25 години и е точен, та точен човек. Аз много го харесвам. Такъв ще ти покаже, ще ти обясни.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

v1rtuala

Колега ако си търсиш още работа звани ми на 0882400024 Стоян Стоилов

v1rtuala

rider777

Звънни и на други ,,,,, ама звАни ,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

jorkata

Колеги благодаря ви на всички отзовали се. Обещаха ми да започна работа тук във моя град и за мен така е по добре. Иначе трябваше да мъкна багаж по другите градове което е много неудобно за мен защото нямам кола. Дано се получат нещата в тази фирма. Бъдете живи, здрави всички и само успехи във всичко ви пожелавам. По натам ще пиша как е работата.

ivopifeca

Успех и късмет,колега!Нема нищо страшно,като работа,колегите с по голям стаж се превъзнемат,като описват работата,като за космоинженери...Хамалогия в повечето случаи,тва е :)

jorkata

Благодаря ти колега ivopifeca.

rider777

Милион пъти съм го казвал,,,, няма по-проста работа от тази ама не е за тъпанари,,,,   Гледам, че пишеш правилно, което ме навежда на мисълта, че имаш нещо в главата си и ако се окаже, че е така много бързо ще влезеш в час с тази професия,,,,, само леко и внимателно отначало докато свикнеш и после яко газ,,,, късмет и от мен.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ivopifeca

И с маневрите...тренирай си ги сам отначало....гледай да ти е по най трудното захождане,за да свикнеш...щото,като гледам стари кучета,как на моат укарат в халето,се напиквам от паранормални явления :)

цецодебел

Цитат на: rider777 - Събота, 02 Юли, 2016, 19:31:47
Милион пъти съм го казвал,,,, няма по-проста работа от тази ама не е за тъпанари,,,,   
Точно така! И не му слушай глупостите на Пифчо , оно ракията е за муже не е за деца ;)
Само напред и кротко ! Успех!
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

jorkata

Колеги още един път благодаря на всички за това, че ми пожелахте успех. Успех и на вас във всичко.

ivopifeca

Цитат на: цецодебел - Събота, 02 Юли, 2016, 19:54:57
Точно така! И не му слушай глупостите на Пифчо , оно ракията е за муже не е за деца ;)
Само напред и кротко ! Успех!
Цецо дебелия,ракия не пия,по принцип съм на водка....а и много по инерция определяш кой пил ,или не пил ;)

цецодебел

Цитат на: ivopifeca - Събота, 02 Юли, 2016, 21:36:04
Цецо дебелия,ракия не пия,по принцип съм на водка....а и много по инерция определяш кой пил ,или не пил ;)
То тия дето са го казали лафа не са чували за водка , ама добре важи И за водка ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

jorkata

Здравейте колеги направих един курс до Франция, работата ми хареса но човека дето пътувах с него не му се занимаваше да учи който и да било. По митниците го питах какви документи се дават, а той ми казваше да стоя в камиона, че ще оправи всичко. Така се получи и при товарния и разтоварвания адрес в Франция, а за рампа да паркирам не искаше и да се споменава. Просто си личеше че не му е приятно да пътува с който и да е било на двойка. После като се върнахме в България казал на шефа, че повече не искал да му се качвам в камиона. Пет дни по късно ми се обадиха, че ме освобождават. Утре отивам да си взема документите и съм отново на кръстопът.

никола

Здравей и от мен . Един колега беше писал , че сборът от нашите успехи и неуспехи се нарича опит . Кураж и продължавай смело напред . Пожелавам ти успех .

Hristo Lishev

Жорка, няма да се отчайваш. Не само в твоя град има фирми, малко вдигни носа. Пробваш, докато уцелиш и това е. Гладът за шофьори е огромен. Успех.

Hristo Lishev