• Welcome to Форум на българските шофьори.

Анкета за избор на автомобил

Започната от American, Неделя, 14 Август, 2016, 22:20:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Моля направете своя избор ?

1999 Mercedes-Benz CLK 320 http://www.cars.bg/c1672248
2006 Lancia Thesis 3.2 http://www.cars.bg/c1689835

American

Разликите са, че Мерцедеса е по-стар. Ценовия диапазон съвпада. Ланчиата е с напречно разположен двигател задвижваш предните колела, дикато Мерцедеса е с надлъжно разположен двигател задвижващ задните колела.

Благодаря за вота :)
smoking gun

American

smoking gun

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

SEMPER

За какво ще я ползваш ?

По принцип стой далеч  от Дупница, и от Ланча.

Само че в този ценови клас каквото и да избереш, все ще е тояга, особено като се целиш в коли от премиум клас.

Не мисля че може да има прилична кола, която да струва около 5% от цената си като нова.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

American

Като си идвам в БГ искам да си имам кола
Имам къща с празен гараж

30 човека прагледаха темата, никой не гласува на анкетата ?!!!
smoking gun

SEMPER

Недей си избира кола по картинки точно в България.

Защо не се ориентираш към Рент а кар, по разумно ми се струва. Аз когато се прибирам без кола ползвам на някой роднина. Собствено никога не бих си купил кола, която да събира ръжда, да я ползвам по има няма месец на година и като се прибера следващият път вместо да я карам да трябва да се занимавам с нея

Ако ще купуваш нещо само за да ти седи в гаража - ориентирай се към олдтаймер най добре. 

А за гласуването - трябваше да сложиш и опция - ни една от двете.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Joro Stoqnow

А , верно сложи и тази опция , аз гласувах за мерцедеса но не бих ти препоръчал ни една от двете :) 

American

Сори пичове, трябва да гласувате
Аз какво да правя като трябва да гласувам за Хилари или Тръмп
Същата ситуация  ;D
smoking gun

SOLAR

Е-еее! След като гласуването е задължително, избирам класиката -Мерцедес. Но считай, че съм избрал липсващия вариант - 

ЛЕКИ ПЪТИЩА !

rider777

Мерцедес и Тръмп,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, да не вземеш да се излъжеш по гнусната Хилари ,,,,,,,,,,

juli76

Аз пък в този ценови диапазон бих избрал друга "антика" при това доста популярна и сполучлива BMW E39 след като от значение е и големия мотор с предпочитания към бензин да речем 2,8 литровия редови шестак който е доста динамичен за това купе. CLK-то е класика и все още стои елегантно но с тези две врати... Иначе конкретно в анкетата категорично Мерцедес !

rider777

Ако е Е 39 само с 3 литровия комънрейл !!!!!

juli76

Цитат на: rider777 - Понеделник, 15 Август, 2016, 08:50:14
Ако е Е 39 само с 3 литровия комънрейл !!!!!
Правилно и аз съм почитател на дизелите а конкретно посочения от теб мотор е един от най популярните за марката и се произвежда все още като го вграждат от трета до седма серия и джиповете им. Чипне ли се стават чудеса...

rider777

Чипирал съм няколко такива,,,,,, направо не стъпва по Земята а разхода пада яко. Попаднах вчера на това и се чудя дали има ефект или е тЪрчи-лЪжи ,,,, http://carbon-cleaner.com/

American

smoking gun

Devin811

Парите са си твои, както и избора на автомобил. Както беше писал колегата в по горните постове насочи се към рента кар или си купи за 2 бона един по-не претенциозен дарак. Така или иначе доколкото разбрах ще го караш най-много месец в годината.Не веждам смисъл да оставиш 5000лв да  прашлясват в гаража ти. Това е мое лично мнение и не искам да те ангажирам с него. Успех в избора. :). А относно анкетата гласувах за по-малкото зло-Мерцедеса. Гласувах за него, защото избора е силно ограничен ;)

Devin811