• Welcome to Форум на българските шофьори.

Доволен клиент

Започната от комбайнер, Неделя, 06 Ноември, 2016, 15:12:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

комбайнер

Здравейте!
Не искам да се вмъквам в темата на 777, та те ново 20!
Преди 7 месеца си прехвърлих номера на телефона към друг БГ оператор и сключих 2 год. договор по определен тарифен план. Срещу  тези 2 години и 24 лв/мес. какво получих?
Получих за около 10 лв еднократни смартфон 5 инчов Лумия 535 и месечно по 1500 мин. ( 25 ч. ) разговори и 1500 мб интернет в роуминг към всички от ЕU.

Телефона е с навигация и преводач, и разни др. полезни програмки. Преводача работи с писане, говорене и камера. Последното е особено полезно в магазина-докато гледам на щанда през телефона надписа върху стоката, се появява и превода.  Трудно достигам лимита по тарифния план.  Срещу 24 лв./м.-съм лишен от проблеми. И още-в телефона е и служебната карта и четенето и писането е много лесно.  А за телефон давах минимум 100 лв./м, за интернета съм минал през немска, френска, английска флашка, френски номер и т.н.  Е сега живота ми е много по-прост, лесен и интересен. 
И надявам се да съм ви бил полезен.

комбайнер

комбайнер

Пропуснах да пиша, че интернета от лимита на телефона може да се прехвърля лесно към таблета или лаптопа.
И над лимита разговорите и интернета не се спират, просто се доплаща.

комбайнер

juli76

Добре де след април 2017 г. интернет роуминга отпада в ЕС. От това би следвало че ако сключиш абонаментен план в БГ примерно с неограничен интернет да можеш да го ползваш във всички страни от ЕС без да доплащаш.От това следва че ще може и Тв да се гледа през нета ако е достатъчно стабилен и сателитните антени ще отпаднат от играта.Но това е  само предположение ако операторите не измислят някакво друго ограничение или врътка.

комбайнер

Не зная кой и какво ще измисли след април 2017г, но за сега с моя вариант съм с усещането, че съм стъпил върху бетонова основа с марка 500.
И като допълнение-прескочих до офиса на оператора да ги черпя.

Димитър Гебшеменов

Цитат на: juli76 - Неделя, 06 Ноември, 2016, 16:10:15
Добре де след април 2017 г. интернет роуминга отпада в ЕС. От това би следвало че ако сключиш абонаментен план в БГ примерно с неограничен интернет да можеш да го ползваш във всички страни от ЕС без да доплащаш.От това следва че ще може и Тв да се гледа през нета ако е достатъчно стабилен и сателитните антени ще отпаднат от играта.Но това е  само предположение ако операторите не измислят някакво друго ограничение или врътка.
именно от интернета ще печелят.там ще е врътката.
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

rider777

Явно си уцелил далаверата,,,,,, аз също горе - долу тогава се прехвърлих от Вива на Ментел, които са най-големите измамници и много ми се иска някой от тях да прочете мнението ми за тях за да тръгне да ме съди за клевета за да не се занимавам аз да ги съдя ,,,,,,,,  та накратко ,,, плащам им всеки месец по 87 лева такса срещу която трябва да имам 2000 минути разговори в роуминг, 2000 МБ нет и 2000 СМСа без да съм получил нито телефон, нито смартфон от тях  и редовно през месец ми слагат по стотина кинта месечно отгоре върху таксата, защото съм бил прехвърлил лимита, без да ми дават нито обяснение къде и какво съм прехвлърлил, нито нищо,,,,,,,,,,,,,,,, а аз им ползвам картата за нета чрез един стик в програмата на който ми отчита потреблението и никога за този период не съм използвал и половината от тези 2000 ама майната му,,,, като ми изтече едногодишния договор се махам и повече не искам да чувам за тях ,,,,,,,,,,,,, ама на мен ми трябва нет много повече от тези 2000 МБ месечно, който гледам да си осигурявам по друг начин ,,,,,,,,,,,,,,,,,,   А това с отпадането на роуминга може да стане за разговорите евентуално ама за нета ще се цака яко ,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Hristo Lishev

briko

Предложението за тези 90 дни отпадна.

admin

Райдър, как пък на мен не ми сложиха нито веднъж и едно левче отгоре? Получавам си детайлна статистика както от Виваком, така и от Теленор и поне от няколко години не съм имал никакви проблеми със сметките.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Прехвърли се на Ментел и ще видиш какво е плащане ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Цитат на: rider777 - Неделя, 06 Ноември, 2016, 20:30:38
Прехвърли се на Ментел и ще видиш какво е плащане ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

А, за Ментел ли става въпрос? Ментел на снимка не искам да ги видя. Ако ще по 1 лев да си направят абонаментите, просто не искам да имам нищо общо с тази фирма.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

комбайнер

Райдер, много ти скъпи есемесите!
Да кажем че оператора е Х. Минавайки през Калотина, на БГ територия ме забърса с около 20 лв по сръбска тарифа. Първо се ядосах, па бързо ми мина.  Това е единственото извънредно плащане. Виновен съм си сам. Не мога да искам от оператора служебно лице да ми носи телефона и актуализира настройките. Около 7 км чуждия оператор продължава да се държи за телефона.
Това е факт и се плаща. С ръчния избор на оператор може да се избегне.
Така че за сега няма причина да съм недоволен от оператора.

rider777

Е,,, то и до Димитровград държи българския оператор ама това ме топли само 2 пъти в годината ,,,,,    Искам нет на далавера,,,,,,,,,,,,

комбайнер

Ето още една далавера. Като си стягах багажа бях решил да си купя клетка с две папагалчета, та да си мохабетим. Поради скоростното изнасяне, идеята временно се прецака.
Но...  с харизания ми от оператора телефон, сутрин се будя вече не от полицейска сирена, а от песните на канарчета, папагалчета и подобни пеещи. Голем кеф. И...безплатно!

rider777

rider777