• Welcome to Форум на българските шофьори.

Международен шофьор С+E с ADR и английски език за Германия

Започната от Elena_Balkaninvest, Четвъртък, 12 Януари, 2017, 17:13:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

micyri

Oпа група обърнахте темата на самохвалство,а то да има за какво поне! И така ,по темата,парите на са много ,но не са и малко(последните няколко месеца ходих на 3 интервюта за работа,брутните заплати започват от 2200 евро),по притеснителното в темата ,както и подчертах е начина на работа.След като не получих отговор на моите питания,не смея да коментирам все още.
А относно немския договор и придобивките в Германия,няма да ви отварямe сега очите,стойте си където си мислете за най добре,никого не карат насила. :)

п.п    Елена бих искал да дадеш пояснение за колегите за начина на работа(кога се кара,къде,по колко км. на смяна,в камиона ли се спи през седмицата),аз нямам интерес !
Благодаря!

micyri

M.Traykov

M.Traykov

American

Цитат на: Dojogan - Петък, 13 Януари, 2017, 11:23:06
За пенсия не мисля, понеже не смятам  да седя цял живот шофер и да треперя колко щяла да ми е пенсията. Боли ме фара. За мен ще е провал ако докарам до пенсионна възраст и чакам на пенсийката! ...

От сега ти казвам че провала ти е в кърпа вързан.
smoking gun

Boroman21

Цитат на: M.Traykov - Събота, 14 Януари, 2017, 04:31:16
Кара се нощно време на 100%
Само нощно каране не си заслужава и за 3000е бруто , последиците са много брутални за здравето.

Цитат на: American - Събота, 14 Януари, 2017, 04:45:37
От сега ти казвам че провала ти е в кърпа вързан.

Има начини , не всеки разчита на една заплата/пенсия . Ако имаш малко акъл и топки човек може да си осигури старините и без да е плащал умопомрачителни осигуровки.

ceci.kn