• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа без стаж

Започната от Nikollaicho, Събота, 25 Февруари, 2017, 18:37:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

цецодебел

Цитат на: rider777 - Неделя, 26 Февруари, 2017, 12:33:45
Иначе няколко момчета от форумите са ми предлагали те да ми плащат само и само да дойдат да се учат ама няма как да стане. 

Стига бе Иво  ;D ;D ;D
Цитат на: Amateur - Неделя, 26 Февруари, 2017, 15:15:28
Прощавай Райдъре, ама само с един камион ли разполага твоята фирма ?  ;D
Ще го сложиш на двойка с някой опитен шофьор, като Бай Милчо . Тъкмо докато се обучава ще следи дали наставника прави далавери .

Може па момчето да не иска да се прай на уше !
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Boroman21

Работодателите не са склонни да инвестират в нови кадри защото знаят че после тези кадри бягат.А защо бягат е ясно а после реват и така кръга се затваря. Иначе глад за шофьори има ама за обучени , готови вече . Ама и такива няма защото  голяма част вече са изгонени по чужди фирми и трудно ще се доверят отново на бг работодател въпреки доброто заплащане предлагано от наште босове.
Твоето положение е много кофти  , ще ти бъде трудно ама все ще ти се отвори парашута.

Пп. При Мечи ходи ли , базата му е до Метал транс а и тях питай също.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Boroman21

Nikollaicho

Няма да ти описвам как се обърнаха към мен имам чуството че не съм на дъното а много под него

emka87

Nikollaicho писал съм ти и в ПИМК-а и в АиТ да видиш защото търсят и вземат без опит и ти плащат. Всеки ще ти каже различно мно ПИМК-а плащат 15 дни след курса а в АиТ до 3-4 дни. Глад за шофьори има мно всички искат научени , и тази професия е малко по-така както ти казваш предава се наследствено... Отделно от това много хора не искат да карат двойка, поради ред причини работно време, пари и т.н. търпение му е майката ще изкочи нещо Прометей - Илян се казва човека от Плевен също търси без опит. Хватката е да те идиш в някой от големите фирми да те научат и после вече си преценяй там ли ще караш на друго място ли. Само ще ти кажа, че свестните фирми много рядко пускат обяви, че търсят шофьори или изобщо не пускат обяви. В краен случай Дискордия, там ще те вземат ама парите са много малко за тебе 15е-20е някаде.
И в Ким-а може да питаш.......

rider777

В Ким е яко,,,,, една нощ се гушкаш с пиян поляк,,, на другата с румънец,,,, абе веселба си е.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ribar4eto

И аз бях като тебе мина доста време докато си намеря работа
Почнах работа в АИТ вече направих 6мес тогава набираха и без опит

ANIMAL

Николайчо,нищо лично към теб,но тази тема със стажа е дъвкана много пъти.Всичко живо чуло,че по Европата голям глад за шофьори има и лилавите хартийки се раздават ей така,и всичко живо тръгнало да кара Е-то и направо да иска да скача на нов камион в голяма фирма на минимум 2000Е.Трудничко освен ако нямаш баща,чичо,вуйчо да те вкарат в професията.Аз примерно в живота си освен шофьор друго не съм работил,започнах от пикапче през бусове най-различни,някой и друг камион,после пак бус,камион и накрая изкарах Е.С това имам предвид,че професията ми харесва.Започни от която и да е фирма,само да не те карат да подписваш разни документи,които да те задължават.Попивай всичко каквото ти казват и питай постоянно и ще видиш след година колко голям е глада за шофьори наистина.Аз миналата година направих точно това и за моя радост попаднах на човек който имаше нерви да ми обяснява всичко,което ме интересува,но за съжаление по здравословни причини се наложи да сляза от камиона и още се възстановявам и работя работа,която едва търпя,но се надявам скоро пак да се кача.Поздрави и успех.
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

briko

Аз пък пожелавам на колегата още от понеделник да спре да пише, защото аз така спрях преди време. По причина, че нямаш време ядеш, пиеш една разредена мастика и си мъртъв  в кушетката! И на следващия ден пак, това е колега, давай смело!

micyri

Да Николайчо,почва се от "0" после 1,2,3..... и так нагоре.
По някой път от 3 слизаш на 2,но ако си упорит ще вървиш нагоре.
Малко философски звучи,ама.....
А как си с езиците?

Nikollaicho

С английски съм супер руски съвсем малко

Nikollaicho

До колегата енимал браво колега радвам се че си се родил с една дума на волана.. За съжаление аз не съм започнал съм да шофирам през април 2012 година и от тогава до днес си карам таксито за разликата между теб и мен е следната аз съм сирак и нямам роднини който да ми дадат старта както са го имали повечето тук. Да радвам се че са ти подали ръка и че си успял но искам да успея и аз за това и писах тук с надеждата че ще ми се каже правилната насока. Още веднъж Благодаря за информацията която дадоха всички 

M.Traykov

Аз като човек минал през това преди 3 години ще ти кажа следното:ако си решил да работиш това не се отказвай.Животът е едно безкрайно изпитание и трябва да бъдеш упорит за да се справиш с трудностите с лекота.Аз също стартирах трудно.
Бачках като общ работник няколко месеца колкото да има пари.Не ме влечеше ;D След това 2 години стоях без работа.С джобс и нескафе 3 в 1 ми минаваше всеки ден.Нямах пари за нищо.
След това някак почнах куриер с перспектива да се мятам на камион имах само Ц категория тогава.
Но ме освободиха незнайно защо и до днес.
След куриерите почнах в една фирма малко на късмет с малък камион.Работех на три длъжности-шофьор,мотокарист и скалдаджия.650лв взимах което е нищо.Изкарах Е и всички документи и в следващия момент напуснах.
След това рових пак за фирми навън твърдо решен да излизам навън.
Почнах навън при едни измамници.След това при други.След това в една нормална фирма.
За година смених 3 фирми.Научих много неща абсолютно сам,че не случих на учител.Две Бг фирми и една "немска''.Стигнах и до Англия където съм и сега.
Казвам ти всичко това за да не се отчайваш.Пътя е един.учиш се после ти учиш и така всичко се предава нататък.
Аз ще ти помогна с каквото мога като инфо,защото знам какво е.Телефона ми е в профила можеш да ми звъниш 24/7.С фирма не мога да ти помогна.

ANIMAL

Цитат на: Nikollaicho - Понеделник, 27 Февруари, 2017, 00:15:53
До колегата енимал браво колега радвам се че си се родил с една дума на волана.. За съжаление аз не съм започнал съм да шофирам през април 2012 година и от тогава до днес си карам таксито за разликата между теб и мен е следната аз съм сирак и нямам роднини който да ми дадат старта както са го имали повечето тук. Да радвам се че са ти подали ръка и че си успял но искам да успея и аз за това и писах тук с надеждата че ще ми се каже правилната насока. Още веднъж Благодаря за информацията която дадоха всички 

Колега,съжалявам за положението ти,но искам да ти кажа,че когато дойде време за средно образование отидох да уча в автотранспорта въпреки,че родителите ми бяха твърдо против.98г.завърших и излязох с С категория,помолих баща ми който е цял живот по камиони да ме вземе при него и думите му бяха-ти прост шофьор като мен няма да ставаш.Да но като ти се кара ;D,и така до миналата година когато реших да мина на по-горно ниво,че даже малко и позакъснях.И когато взех Е-то пак никой не ми е удрял рамо,само джобс и съм обиколил къде що има бетонови възли депа покрай пристанището,докато започнах накрая точно на гондола за инертни материали.Разликата обаче е че аз живея в голям град,което означава,че ще трябва да си изкараш малко главата извън Видин,защото на мен във Варна ми беше трудно,а за теб не знам.И пак ти казвам,нямам търпение да се възстановя напълно и пак започвам да си търся работа на камион и то ще е пак по същия начин-от врата на врата и Джобс.А на теб успех и не се самосъжалявай.
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

майн рид

Колега що не пробваш в А С М Монтана там парите са редовни на 10 то число в картата . Пък и там ще натрупаш опит щото се кара
Бризент. Гондола и Цистерни .Понатрупай опит и после търси за Европа
Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо

Solomon777Group

Здравей Колега,Мой колега имащ българска транспортна фирма оперираща в Испания предлага обучение ще ви предложи 2000Е чисти пари на месец.Като докато се учите ви предлага 1000Е чисти пари на месец,Договор и осигуровки върху 465лв
Не сте на км това е гарантирано твърдо заплащане,Няма ме практики както в повечето големи фирми записни заповеди неизпълними норми за гориво,Подводни камани нямаме,Не цедим ничий души работи се по регламент 561 тоест по правилата,С две думи Работите коректно и ние ви връщаме същото с договорените суми.Аз също предлагам обучение (Но на мен ще ми трябва човек след 3 месеца писах ви на лично още вчера)и двамата сме коректни хора в всяко едно отношение като в замяна търсим същото,Не бихме взели всякакъв човек обичаме да познаваме хората на който си доверяваме бизнеса.Тоест камионите ни могат и на паркинг да стоят колкото е необходимо докато не стиснем ръце за работа с хора истински професионалисти
Професионалист не е човек с опит.Професионалист е човек който умее,желае и се старае да работи качествено.Ако сте отговорен и дисциплиниран човек Не се колебайте да се обадите,Ето ме 0876717227,0876717228 Йордан Йорданов .Ако не виждате себе си в тези редове подминете написаното.Няма смисъл да се мъчим ние искаме да работим.Харесвам упоритостта ви само не се отказвайте защото Успява Всеки който преследва предварително зададена цел,Успех

Solomon777Group