• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа вътрешно в Европа до 12 тона

Започната от cariks, Понеделник, 03 Април, 2017, 16:57:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

cariks

Кара се предимно Германия. Престой 2 месеца. Камиончетата са Рено Мидлум 2007г. като едното е бризент другото щора. Спални легла отзад. Всяка друга информация на тел.00359878443453

cariks

Boroman21

Цитат на: cariks - Понеделник, 03 Април, 2017, 16:57:13
Кара се предимно Германия. Престой 2 месеца. Камиончетата са Рено Мидлум 2007г. като едното е бризент другото щора. Спални легла отзад. Всяка друга информация на тел.00359878443453

Заплащане? По стандарта или поди масата?

Boroman21

cariks

сори но обявата ми е сетиозна не сьм я пуснал за да си чешат езиците 20 човека .телефон е даден.които го интересува ,звани и се договаря

GeorgiUTD

Къде е седалището на фирмата колега??

micyri

Цитат на: cariks - Понеделник, 03 Април, 2017, 19:49:59
сори но обявата ми е сетиозна не сьм я пуснал за да си чешат езиците 20 човека .телефон е даден.които го интересува ,звани и се договаря
Здравейте,
нямам интерес към обявата,но бих искал да разбера Вие шофьор ли сте в фирмата или работите в офиса на фирмата?
Благодаря!

Alex BG

admin

Предложението Ви представлява интерес за мен и бих искал да стана Ваш колега, но ми е трудно да съчетая "разрастване на дейността" и "камиончета 2007 година".
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

cariks

здр.никаде не е написано че разрастването е само за транспортния бизнес:).бяха тирове сега имаме ниша за камиончета и пробваме.всеки си гледа сметката и интереса.просто бизнес.незнам защо има хора които са правили едно нещо по един начин,нещата са им започнали да падат поради някакви причини като финикииски знаци и те продьлжават да бутат.ние поне не сме от тях.правим това което си струва.лека вечер за сега.

cariks

здр мисури.не схванах какво значение има аз какав сьм.ако искаш просто да си лафим даи на лично.поне аз имам форума за място за решаване на проблеми а не за джавкане.има предложение за работа,има телефон,има кратко описание на работата.които има гелание звьнка,слуша предлогението,казва тои какво иска и ако и двете страни се договорят започва да се работи ,ако ли пьк не всеки по своя пьт.поне аз така разбирам нещата

cariks

сега маи е време да кага и аз нещо на всеослушание:):)тук се прави една и сьща грешка.говоря за хората сьс голям стаж в карането,супер казвате си заплатките ок.но забравяте че повечето питащи са начинаещи в този занаят и само суми са им в главата.всеки се литнал да изкарва Е категория тирадгия да става кинти да изкарва.ама защо не обясните на новобранците че не моге с 3 часа трудов стаж да иска по 2000 евро защото не моге да си ги искара и после пищи по форумите че не са му дали парите.нчкои от вас по грамотните пуснете една темичка с обяснение как полека да напредват в занаята и как да си поискат парите в последствие.те и това не могат.наи големия купон беше преди няколко дни се обажда една геница да реди мьжа си за работа .е как да го вземе някои като тои не може да се обади тои на работодателите,кара жена му да звьни.и тои накрая ще има претенции за 2000 евро.е кои луд ще го влеме на работа пьк и такива пари ще му даде.просто трябва разяснение а не само да се джавкате ненужно.лека вечер за сега:)

micyri

Цитат на: cariks - Вторник, 04 Април, 2017, 22:56:54
здр мисури.не схванах какво значение има аз какав сьм.ако искаш просто да си лафим даи на лично.поне аз имам форума за място за решаване на проблеми а не за джавкане.има предложение за работа,има телефон,има кратко описание на работата.които има гелание звьнка,слуша предлогението,казва тои какво иска и ако и двете страни се договорят започва да се работи ,ако ли пьк не всеки по своя пьт.поне аз така разбирам нещата
Тъй като аз живея в Германия и имам предложение за вас,за това исках да разбера,какъв пост заемате в фирмата.
Но щом си мислете ,че моят пост е джавкане ,ок.
Лека вечер!

cariks

не .затова не обичам да пиша.пак не си ме разбрал.когато е сухо писане без интонация на гласа стават такива неразбории.отворен сьм за всяка помощт или сьвет.не сам от хората които не слушат какво им се обяснява.напротив гледам да попивам от всичко което ме интересува като гьба:)сори за недоразумението

Boroman21

Тоест си търсите новобранци след като не сте си обявили заплащането? Това ли ви е логиката ?
Пп. Оправете си правописа  все пак че е обидно така.

Sent from my iPhone using Tapatalk

cariks

сори за правописа но предимно пиша на латиница и на кирилицата някои букви ми бягат.но не мисля че тук е курс по бьлгарски език.а как реши че си тьрсим новобранци незнам .ако ме питаш мен ни трябва шофер не да му званя да го будя за да кара или пьк да спира през 15 мин. за по 1 час.ако тои си вьрши работата наполовина колкото аз ще  е супер.а за заплатата не е мястото тук да се преговаря.пак казвам.които има интерес звьни на телефона и преговаря.

briko

Работодател, който не може или не иска да пише правилно.... какво да очакваме?

briko