• Welcome to Форум на българските шофьори.

Набирам международни шофьори за работа в EU

Започната от Foxi-80, Понеделник, 22 Май, 2017, 15:27:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Foxi-80

Здравейте колеги.
Набирам шофьори за вътрешен транспор от Скондинавия до Франция и Испания.
Предлагам възнаграждение от 1900евро твърдо заплащане плюс 0,10 евро цента на километър след 10 000 км.
Подсигурен транспорт до и от работното място.
Камионите са DAF XF 105 Super Space Cabina и са автоматици.
За повече информация +359879003979

Foxi-80

micyri

Вие като какъв се явявате в случая?
Странен правопис имате!

micyri

Foxi-80

micyri

Foxi-80

Ооо извинете.
Вие понеже сте от Германия.
Приятен ден Ви желая и късмет.

micyri

Не ,не съм от Германия,там само работя и живея и до като шофирам не пускам обяви за работа ,защото резултата ще е като вашия.
Та не ми отговорихте на първия въпрос,защото някой може би ще се поинтересува и от други въпроси по темата.

Foxi-80

Цитат на: micyri - Понеделник, 22 Май, 2017, 15:50:55
Вие като какъв се явявате в случая?
Странен правопис имате!

Ако това имате в предвид?!!
Явявам се като управител на фирма "Фокси-80-Бойко Кръстев"ЕООД
Занимаваща се с транспорт от 2006г в рамките на EU
Фирмата е в професионални отношения с Швецки,Норвежки и Финладски спедиций.

А също така се "явявам" и като колега шофьор.
Надявам се отговорът ми да е изчерпателен.

Приятен ден и здрави гуми.

hgv_driver

Цитат на: Foxi-80 - Понеделник, 22 Май, 2017, 16:48:12

Фирмата е в професионални отношения с Швецки,Норвежки и Финладски спедиций.

Пише се швеДСки спедициИ... и няма нужда да са с главни букви.

Между другото, фирмата в която работя е голяма и има няколко началници. Всеки отговаря за нещо. Направи ми впечатление, че нямат капацитета да си вършат работата и са невъзпитани и груби. След кратко проучване разбрах защо е така - защото са бивши шофьори.
Когато шофьор стане началник или собственик на фирма, най-малкото ще се изложи пред спедициЙте.

Dojogan

Цитат на: micyri - Понеделник, 22 Май, 2017, 16:04:24
Made in Bulgaria.

Абе ти си е*ахти досадника, честно! На всяка обява трябва да си изкендза тъпотиите...
Е заради такива отворковци като теб никой вече не пише в тоя форум!

micyri

А и ти ли си от тия дето до като карате се храните,пишете на телефона и мажете с мазните си пръсти по навигацията.
Няма да ви уча на възпитание,живота си ваш.
Но ако си прочел внимателно темата,може би не си разбрал,че не се разбира почти нищо.Стори ми се странно,че пуска обява шофирайки.Това може да го направи и по време на пауза.

hgv_driver

Може би искаше да каже, че шофира камион като нас, а не че в момента шофира.

Foxi-80

Момчета.
Както виждам тук работа не се върши,а има заяждане от страна на накой"професори" който наблягат повече на правописа от колкото да се помогне на някой било търсещ и предлагащ работа.За това искам да помоля модераторите да закрият темата.И желая на всички успех и без аварийно каране.
Явно съм объркал форумите.Този е за даскали по Български.

Foxi-80

В едно се убедих тук,че Българинът и Българщината никога няма да се променят.Не в Германия не в Люксенбург,на луната да ни качът ние ще сме си същите.Злобни,прости и агресивни един към друг.За това в АДА няма пазач на Българската пещт,защото ние сами се дърпаме на долу когато накой успее да се измъкне.
Доста фирми намериха алтернативен вариант с шофьори от Филипините.1.Работят без да гледат в паницана на другия. 2.Владеат Англииски език доста добре.С което не всеки тук би се похвалил.

briko

;D Е не издържах щом прочетох за колеги от Филипините работещи в Бг транспортни компании. Задължително трябва да кажеш, колко им плащате, как сте ги вкарали в ЕС и как ще ги задържите да работят за вас, вместо за германски фирми примерно? Аре да те чуя, г-н Шейх/шеф/,че ми е омръзнало от глупости?

майн рид

Колега  Филипините са Тихия океан и веднага във дясно ?
Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо

майн рид

Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо