• Welcome to Форум на българските шофьори.

Набирам международни шофьори за работа в EU

Започната от Foxi-80, Понеделник, 22 Май, 2017, 15:27:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Заради такива като този тъпанар искат да се махнем от пътищата им,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

briko

:) Позволявам си да продължа темата на колегата Foxi-80 и да публикувам един цитат от наредбата за издаване на синя карта. Идеята ми е, че ако наемат шофьори от трети страни, трябва да им плащат повече от на сънародниците ни.

"Основно изискване за издаване на синя карта при тези условия е брутната работна заплата, посочена в трудовия договор на работника - гражданин на трета държава, да е най-малко два пъти по-висока от средната работна заплата в Република България съгласно наличните данни за последните 12 месеца преди сключване на трудовия договор."
Условията са за работа в Бг повече от 3 месеца.

briko

micyri

briko