• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа за професионални шофьори със и без опит

Започната от LightOff, Четвъртък, 10 Август, 2017, 15:08:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

майн рид

За улеснение на Работодателите :
Простете за написаното но то си е истината !
За когото и да работя то ще е късмет за него , защото ще си върша работата по моему /уникално ,креативно , иновативно и перфектно / Аз само така си мога !
По тази причина и още много , както че не мога да лъжа а и не ми отива .
Ще променим статуквото ??
 Понеже нямам време за губене и не искам да се разкарвам по разни интервюта ,
Идвате вие при мен ако ви е нужно да се обедите във твърденията ми че мога това което казвам , или за уточнения около работата !!!
Или най разумно би било да ми се обаждате направо за моето назначаване .

ОПИТ: Да
КАТЕГОРИИ: ДА
ЕЗИЦИ: Да

п.п По късно ще оставя и телефон за връзка . щото жената е готова със салатата ......
Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо

майн рид

Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо

micyri

Колега,обявата е за шофьори!
Нищо лично,но слезте на земята.
Айде стига да не спамя темата :)
Поздрави.

micyri

rider777

Повечето от юзърите тук на стъпват по Земята ами направо летят за жалост,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,