• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шофьори международен транспорт

Започната от old wolf, Сряда, 16 Август, 2017, 10:01:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

old wolf

Фирма Янико Транс ЕООД търси да назначи шофьори за работа на фриго и/или щора в западна Европа и Великобритания.
Необходими документи:
- свидетелство за психологическа годност
- свидетелство за професионална компетентност
- шофьорска книжка C+E с необходимите квалификации
- дигитална карта
- свидетелство за съдимост
- медицинско свидетелство
Работи се два месеца и един се почива. Смените стават със самолет или с фирмен бус.
Автопарка се състои от пет Даф 105.460 (Euro 5) и три Ивеко АС 440
Осигуровки на 470 лв
Комадировъчни - 1800 - 1900 евро
С възможност за започване началото на септември.
За повече информация и въпроси тел. 0889030180 или на е-mail: office.transport@yanicogroup.com

old wolf

rider777

Стария вълк,,,,,,,,,,,,,,, ще се видиш в чудо тук,,,,,, сега философите ще ти обяснят кво тъпо копеле си щом не им предлагаш по минимум 3000€ месечно срещу техните високо професионални услуги ,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

micyri

Цитат на: rider777 - Сряда, 16 Август, 2017, 13:40:35
Стария вълк,,,,,,,,,,,,,,, ще се видиш в чудо тук,,,,,, сега философите ще ти обяснят кво тъпо копеле си щом не им предлагаш по минимум 3000€ месечно срещу техните високо професионални услуги ,,,,,,,,,,,,,,
Не мисля,бъркаш го с фейсбука.
На такава обява никой няма да обърне внимание.
Това е поредната,нищо ново под слънцето ;)

old wolf

Може ли разяснение по въпроса, защо да не й се обърне внимание?

micyri

Цитат на: old wolf - Сряда, 16 Август, 2017, 16:18:50

Ами защото, както казах е поредната!
rider777 също има обява,дава дори повече(2000euro),и ми е странен коментара му.
Австрийски компании с бг посредници също предлагат по добри условия,да не изброявам всички,но търсенето на шофьори е голямо, не само в БГ.

imter

Бате Иво пак се изказваш неподготвен,който има интерес ще се свърже с човека,описал е всичко подробно!!!Виж на теб още ти куцат обявите и офертите :D :D :D :D,ама ще се научиш,все още не е късно!!!

Димитър Гебшеменов

Помня какви ги говореше преди 6-7 години ....виждам как говори сега....като собственик...тотално ми падна в очите......предлагам да не му обръщате внимание въобще....
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

imter

Аз отдавна не го взимам на сериозна,но като се обади неподготвен и започне да се прави на велик му обръщам внимание,но да не цапаме на хората темата!!!

ivopifeca

Осигуровките са по малко и от на жената...Тя е на 960 бруто,и бачка от 8 до 16.От понеделник до петък.Интересното ,че и на кума ми жената е на доста по голям осигурителен праг...май требва да се пренасочваме към дамски професии...

hgv_driver

Цитат на: old wolf - Сряда, 16 Август, 2017, 16:18:50

Стихнах до думата Великобритания и спрях да чета нататък,,,,,,,,

Димитър Гебшеменов

Цитат на: hgv_driver - Сряда, 16 Август, 2017, 21:37:24
Стихнах до думата Великобритания и спрях да чета нататък,,,,,,,,
аз стигнах до сумата 470.ти рано си спрял.....и на правилното място....уважаеми работодатели....замислете се....с тия осигуровки-работите ви отиват на зле....
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

stefanov

470 лева заплата и 1800-1900 командировачни ???Нема такава държава

Hristo Lishev

Драги колеги, не е виновен работодателят, а законодателят. Щом законът му го позволява, защо да не се възползва. Ти не щеш, аз не ща, третият ще дойде. Рибата е здраво вмирисана откъм главата, това е истината. Но няма кой да реже до здраво, за огромно съжаление на целокупното българско население, което така или иначе се топи в геометрична прогресия и след две поколения ще минем в историята в минало свършено време.

rider777

И две поколения няма да минат докато всичко българско изчезне от нашите земи,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  кофти, че малцина осъзнават, че като отидат навън няма да бъдат по- добре ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,   Революция трябва !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

micyri

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 17 Август, 2017, 09:34:17
И две поколения няма да минат докато всичко българско изчезне от нашите земи,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  кофти, че малцина осъзнават, че като отидат навън няма да бъдат по- добре ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,   Революция трябва !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ок,ти що не правиш революция и да си пребереш бизнеса в БГ?

micyri