• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся 5 буса за работа вътрешно в Европа

Започната от Emcho_K, Вторник, 03 Октомври, 2017, 22:49:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

micyri

Цитат на: Emcho_K - Вторник, 10 Октомври, 2017, 16:00:23
Ти си баровец значи :)

Ние дето караме под тая цена какво да правим тогава....фърляме ключовете и да лягаме на аутобана
Колега,rider777 говори за 40т.камион,а не за бус!
Нямам представа от навло за бусове,но "навеждането" не е решение.

micyri

rider777

Баровците спят на Хаваите а не по пътищата като мен ,,,,,,,,,,,,,,,,,,  Навлата на бусовете са даже по-високи от тези на прицепите,,,,, идея си нямам къде е логиката, но е факт.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

micyri

Цитат на: rider777 - Сряда, 11 Октомври, 2017, 00:16:33
Баровците спят на Хаваите а не по пътищата като мен ,,,,,,,,,,,,,,,,,,  Навлата на бусовете са даже по-високи от тези на прицепите,,,,, идея си нямам къде е логиката, но е факт.
Карал съм бус.
Да ,по-високи са,щото Ротердам-Варна ги правех за 60 ч.
Поръчваш в петък,понеделник стоката е при тебе.

very

Цитат на: Emcho_K - Сряда, 04 Октомври, 2017, 08:44:05
Здравейте,

Не вярвам и сега като карате да получавате парите по-рано от 45 дена.
Една проста сметка и аз ще направя, тъй като не знам кой как го смята.

15 000 км (които пре спокойно се правят за 3 седмици) х 0.27 евро = 4050 евро
Гориво го смятам среден разход от 10/100 нафта при цена от 1.30 евро за литър (като на повечето места е под него) което са 1500 литра нафта х 1.3 = 1950 евро

4050 евро - 1950 евро = 2100 евро / 21 дена са 100 евро на ден. Имате винетка за Румъния, Унгария и Австрия.

Друго?

Здравейте.
Емчо, чакай малко да ти допълня сметката: 2100 € - 1800 € заплата = 300 €  преди амортизацията, ако сложа и нея излизаме лекичко на -.
А винетките е вярно, че ги имаме, ама сме си ги КУПИЛИ !
27 цента на км. е под себестойност.

rider777

Ако се смята правилно минуса нема да е малък изобщо ,,,,,,,

Emcho_K

Добре, казвайте цена тогава на която е над себестойност и да се пазариме :)

rider777

Цена километър = цена литър гориво ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, всичко под тази цена води до фалит ,,,,,,,,,,,,,

dino412

Цитат на: rider777 - Вторник, 10 Октомври, 2017, 08:16:08
Емчо_ К ,,,,,   аз карам на 1€ на километър и това е на границата на оцеляването,,,,

Цитат на: rider777 - Сряда, 25 Октомври, 2017, 07:00:09
Цена километър = цена литър гориво ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, всичко под тази цена води до фалит ,,,,,,,,,,,,,

Я кажи къде зареждаш дизел по едно евро за литър?

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

Monster

Цитат на: dino412 - Понеделник, 27 Ноември, 2017, 15:50:51Я кажи къде зареждаш дизел по едно евро за литър?
Констанца околностите молдовски и украински самогон, тази оферта не знам дали е валидна.

Emcho_K

Аз до момента вече кой месец карам 4ти, цена от евро/км за бус не съм видял.
Масове за ТИРове гледам от 0.80 - 1.03 € км.
Бусовете, вече толкова много, се радваш на 0.40-050 € /км

SEMPER

Мен когато ме разкарват на вятъра, си фактурирам точно евро на километър. И изобщо транспортиране на нещо си смятам точно евро на километър.
Най дългото ми разкарване е било 650 км, от Германия до Австрия и обратно. Поеха си мъжки фактурата и ми платиха 650€

Естествено ако работиш с борси и спедиции трябва предварително да си изуеш гащите до коленете и да се запасиш с вазелин.... Ноооо, който за каквото учил....
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Emcho_K

Колега Semper, да ти кажа единици са като твоя случай.
Отваряй коя да е борса или спедиция експрес, кажи за всеки товар дето искаш да вземеш по 1 евро /км и .....ще вземем на ватмана обратното.

Нищо лично просто казвам. Отказвали са ми товар на цена от 600 евро за 2-3 палета, щото румънеца го зима на 350. А с тех кое по напред нафта, надник, такси, армортизация?  ??? ???

rider777

Емчо_К ,,, преди 2 или 3 седмици 100% си видял в Спедитора една тема дето беше пусната за 2 палета от Англия до България дето пича даваше 10 000  ( десет хиляди ) лева да му ги докара някой и аз започнах да им свалям цената ,,,,, накрая е платил и повече, но не знам точната сума.  Ама нищо де ти си накупи няколко буса и вОзи на 28 цента,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Emcho_K

Цитат на: rider777 - Събота, 06 Януари, 2018, 06:48:35
Емчо_К ,,, преди 2 или 3 седмици 100% си видял в Спедитора една тема дето беше пусната за 2 палета от Англия до България дето пича даваше 10 000  ( десет хиляди ) лева да му ги докара някой и аз започнах да им свалям цената ,,,,, накрая е платил и повече, но не знам точната сума.  Ама нищо де ти си накупи няколко буса и вОзи на 28 цента,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Райдер майдър :) Колко са такива случаи като този? Това може да се случи 1 път на високосна година. Не съм чел, щото спедитора не е за мен.

Иначе вече возиме на повече от 28 цента  ;D

Emcho_K