• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа вътрешно

Започната от Jack77, Понеделник, 20 Ноември, 2017, 14:12:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Полезно

Да
3 (27.3%)
Не
8 (72.7%)

Общ брой гласове: 11

Jack77

Здрасти Краси . Всъщност той не търси шофьори чрез мен . Просто съм постнал какво предлага , евентуално ако има интерес , всеки може да се свърже с него. Заплащането се опнеделя и на час + твърдото . При добър месец се получава 4000 евра . 3 ма , мои приятели работят за него и са доволни .

Jack77

Dilyan_Zagorchev

Грешка,но не мога да изтрия написаното

Dilyan_Zagorchev

krasisof

Цитат на: Jack77 - Сряда, 07 Март, 2018, 08:58:23
Здрасти Краси . Всъщност той не търси шофьори чрез мен . Просто съм постнал какво предлага , евентуално ако има интерес , всеки може да се свърже с него. Заплащането се опнеделя и на час + твърдото . При добър месец се получава 4000 евра . 3 ма , мои приятели работят за него и са доволни .
щ

Приемам забележката. Както съм написал оставам с очакване за сериозен разговор понеже не съм се обадил за да се заяждам,  а защото се интересувам. Бих се радвал ако подбере добър  екип от българи тъй като мисля с оглед на личните ми наблюдения през годините ние българите сме добри работници. Или поне по-добри от ирландците и англичаните.
Лек ден на всички

krasisof

И ето имам крайно решение. Смятам, че Питър е сериозен човек, които обаче има проблем с хората. Договорът е  NL. Заплащането е по стандартите. Не можа де ми каже колко е на час, което е малко несериозно. Говорих с българин, които е довел и другите няколко българи. По неговите думи няма стрес, парите са навреме, и той не ми каза колко взима на час но за около 240ч са около 3500-3700€. Осигуряват обучение, сам се товариш и разтоварваш което за мен е непонятно. Как се натоваря багер, ремаркета? Ок за каравани и коли разбирам..  Трудно беше да изкопча повече инфо от колегата. Не се изкефи много, че го прескачам. Отказах по причина, че имаше някой неясни отговори от страна на шефа и най-вече от естеството на работата. Все пак мисля, че за човек с нужният опит тази възможност е добра. Стана така и че на кораба бях с холандец и дори ми показа фиша за 176ч точно 3022€. Не че му броя парите на човекът, но за сравнение ако думите за парите са вярни при Питър може да си направите извод сами.

Jack77

Братле холандците са така , не обясняват много. А и не знам с кой си говорил  . В смисъл там имаше един българин преди , който не познавам лично . Другите трима са там покрай мен . Не знам с колегата , с който си говорил какво ти е казал , но общо в цялата фирма са 4 българина , а камионите са около  100  . Имаше още 1 момче , което обаче не се задържа , който също беше там по край мен.  Има плюсове и минуси като на всякъде . Иначе какво да ти кажа , ремаркетата са различни . Ако се карат каравани , караш само каравани . Кабините на влекачите са нормални . Не са тип автовоз . Имат 2 - 3 влекача с малки кабини , които возят само коли.  А работата , за хора, които са бачкатори е приятна доколкото съм чул от шофьорите  . Иначе бай Пешо е сериозен , за това гарантирам . Факт е че звучи тъпо да ти каже , че не знае колко е на час , но това е защото, той плаща , колкото трябва според законите на Холандия и не се интересува колко е точно

Boroman21

Гаранция знае , ама по телефон  няма да спомене . Виж лично може и да договорите точна сума.

цецодебел

Цитат на: krasisof - Четвъртък, 08 Март, 2018, 12:19:22
той не ми каза колко взима на час но за около 240ч са около 3500-3700€.
240 часа  на месец ли  ???
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Dilyan_Zagorchev

Работни баце,а не шофиране

цецодебел

А немския на какво ниво трябва да е ? Щото като не се говори е тегаво  :-\
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Dilyan_Zagorchev

Аз лично говорих с Питър на английски

Jack77

Обявата е отново актуална.

Jack77