• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа Германия-Италия-Германия

Започната от holden, Понеделник, 08 Януари, 2018, 14:50:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

holden

Здравейте,
търся камион, който иска да работи по релация Германия-Италия-Германия.
11-12000 км на месец. Цена 0.92евро/км. Аутобана на Бренер се плаща отделно.
За повече инфо - г-н Димитров телефон - 0898345783.

holden

nevega

Всички км ли се плащат и какво значи магистралата на Бренера се плаща отделно?
Това е доста ниско навло колега ако не се плащат пътните такси

nevega

micyri

Как пък един не предложи нещо добро ?

rider777

Обаче ме кефят тарикати като Милен Цветков,,,,,,    Миленчо,,, купуваш си един камион и го пускаш да работи по тази релация на 92 цента,,,,,,, после ми се обади да ти се посмея хубаво !!!!!!!!!!!!!!!!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

pirovski

Боже.До къде сте стигнали,вече са нужни 100000 Евро,за да си добре в бизнеса,за един камион.От къде да ги намеря,предложената цена от 0.92 цента за километър,не е малка.Има ли добронамерени бизнесмени да ми предоставят 100000 Евро,ще се включа адекватно в някой кръг в Европа.Правя фирма купувам камион,оборудвам го,Европа е моя...

Emcho_K

За хората които се смеят, искате ли да ви копирам имейл от DB Schenker, да видите какви цени предлагат?

Българина му дай 5000 лв ама нищо да не прави  ;) Щото те хората на запад са глупави да работят

SEMPER

Цитат на: pirovski - Сряда, 10 Януари, 2018, 16:55:22
Има ли добронамерени бизнесмени да ми предоставят 100000 Евро,ще се включа адекватно в някой кръг в Европа.Правя фирма купувам камион,оборудвам го,Европа е моя...

Цитат на: Иван Вазов през 1889г.
Лудите, лудите - те да са живи!
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

rider777

Пировски,,,,,, има такива бизнесмени, каквито търсиш Райфайзен, Про Кредит,  Пощенска Банка,,,,,,, и още стотина има дето веднага ще откликнат на предложението ти,,,,,,,,,,,,,,
Емчо_ К ,,,, я дай предложението от Шенкер ако обичаш ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

pirovski

Говорите за банки.Аз,не говоря,за допълнителни издръжки,за бизнеса.
Семпер,не разбирам какво ми казвате.

rider777

Пировски,,,,,,, сигурен ли си, че не си робот ???

pirovski

Голяма ирония имате,браво.Внимавайте,да не се надсмеете над себеси.Благодаря Ви за отделеното внимание.Успех желая.

imter

Joro Stoqnow

Мммда интересно ми как ще приключи  ;D

И на мен ми е интересно предложението от DB Schenker ако не е тайна де  ???

rider777

Пировски,,,,,, продължаваш да пишеш като машина, въпреки, че машините пишат грамотно и това е единственото, което ме кара да предполагам, че може и да не си робот,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

rider777