• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа вътрешно в Европа ,,,,,

Започната от rider777, Вторник, 06 Март, 2018, 21:49:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Гледам, че няколко дни никой нищо не пише във форума та реших да го размърдам Уекинко ,,,,,, Предлагам работа само на абсолютен професионалист със стаж поне 10 години в Европа. Работата е лека и приятна, за подробности само по телефона. Олигофрени, пияници, крадци и селски тарикати изобщо да не ми се обаждат !!!!!!!!!!!!!!! 0879 030213  Ивайло Стефанов
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

imter

Бате Иво,да не увеличаваш автопарка?Ама малко трябва да промениш изискванията :D :D :D,а тоя 10-годишен опит,трудна работа ще е ...........

imter

цецодебел

Цитат на: rider777 - Вторник, 06 Март, 2018, 21:49:24
Олигофрени, пияници, крадци и селски тарикати изобщо да не ми се обаждат !!!!!!!!!!!!!!! 0879 030213  Ивайло Стефанов
Иво дефинирай ,  да видиме дали ще се класираме  ???
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

hgv_driver

Цитат на: rider777 - Вторник, 06 Март, 2018, 21:49:24
Предлагам работа само на абсолютен професионалист със стаж поне 10 години в Европа.

Аз пък търся работодател поне с 30 годишна фирма. Доказал се в бранша. С нови камиони, а не с рендета по на милион километри.

rider777

M.Traykov

Цитат на: hgv_driver - Сряда, 07 Март, 2018, 22:01:54
Аз пък търся работодател поне с 30 годишна фирма. Доказал се в бранша. С нови камиони, а не с рендета по на милион километри.
;D ;D ;D

M.Traykov