• Welcome to Форум на българските шофьори.

Състезанието на Volvo

Започната от admin, Понеделник, 27 Юни, 2011, 19:12:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

!na

Цитат на: ra4ekra4e - Понеделник, 04 Юли, 2011, 00:11:52
И аз ще се пробвам . Надявам се ,че ще съм в BG ;)

Регистриран си. Би трябвало да си получил и мейл за потвърждение.
Успех и до скоро виждане :)
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Шофери нема сми ми се кахърите,то се е видело я,че го орем туй ниве,то се е видело и то чак до къде Шведските ливадки  ;) ;) ;)

П.П. сми=смисъл,за другите думи си купете речник .

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

!na

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Понеделник, 04 Юли, 2011, 22:41:23
Шофери нема сми ми се кахърите,то се е видело я,че го орем туй ниве,то се е видело и то чак до къде Шведските ливадки  ;) ;) ;)

Този пост някак съм го пропуснала  ;D
Вече има регистрирани поне няколко съфорумци и току-виж финалът се превърнал във форумска среща  8)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: Ina - Неделя, 10 Юли, 2011, 10:40:44
Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Понеделник, 04 Юли, 2011, 22:41:23

Този пост някак съм го пропуснала  ;D
Вече има регистрирани поне няколко съфорумци и току-виж финалът се превърнал във форумска среща  8)
Тва за запознаване иначе ще се разпива по шведско  ;) и от са да предупреда мойто АПК,че ми връчи орден ,,Колхозник,, първа степен ако се представим добре,тъй че стегайте се навил съм се като пружина на жигула.

!na

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Неделя, 10 Юли, 2011, 15:35:38
.... и от са да предупреда мойто АПК,че ми връчи орден ,,Колхозник,, първа степен ако се представим добре,тъй че стегайте се навил съм се като пружина на жигула.

Ще поканим и шефа на АПК-то в такъв случай  :)

!na

А ето го и камиона, на който ще премерите силите си

Trucker_Boy

Красавец !
Успех на всички участници

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

Браво! И на мен ми харесва.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

JoroBoro

Красавец :)
Нека най-пестеливия победи  ;D

kxa

В какво се състой състезанието, на коя дата е за да дойда като публика поне.

!na

Цитат на: kxa - Вторник, 12 Юли, 2011, 21:44:53
В какво се състой състезанието, на коя дата е за да дойда като публика поне.

ама каква публика, писах ти да се регистрираш с 000 в полето за номер на дигитална карта
няма проблем да участваш
сигурно не си видял

Цитат на: Ina - Неделя, 03 Юли, 2011, 19:05:22
Цитат на: kxa - Неделя, 03 Юли, 2011, 18:37:35
А аз немога да се регистрирам , нямам дигитална карта :(

Регистрирай се с 0000 в полето за диг. карта. Ще измислим нещо на място  ;)

Повече инфо за самото състезание и регистрацията тук http://fuelchallenge.volvotrucks.com/bg-bg/
А ако предпочиташ, можеш да ми изпратиш имена, адрес, моб тел, e-mail и ще те регистрирам аз.

Причина за редакция: Невалиден линк!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Малииииииии дзвер е.Бацета тоз дзвер ко къца ,а му вземем да го мамим ,чини ми се,че на ечемик и овес нема да пойде.

!na

И така, на въпросите за състезанието

Какво представлява?
Състезанието е за възможно най-икономично шофиране по определен маршрут. В първия кръг се състезавате само срещу участниците, които шофират по маршрута във вашия град. Победителят от квалификацията във всеки град след това ще участва в националния финал. Националният шампион ще замине за световния финал в Гьотеборг. И победителят в него ще бъде шампиона на Волво Тръкс по икономично шофиране!

Кой може да участва?
Всеки професионален шофьор на камион с валидно свидетелство за управление на товарни автомобили.

Какво можете да спечелите?
Да бъдеш най-добър в категорията си е върховно удоволствие, нали?
Всеки участник ще получи подарък от Волво.
Победителите в 15те града ще получат награди.
Класираните от 1во до 3то място в националния финал също получават награди.
Националният шампион се класира за финала в родния град на Volvo – Гьотеборг и ще пътува безплатно до Швеция с включени настаняване и развлечения.
Победителят от глобалното състезание, заедно с още един, избран от него човек, ще бъде поканен на пътешествие от Volvo някъде по света, като стойността на това пътуване е приблизително 15 000 щ.д.!

Кога е състезанието?
Националното състезание ще се проведе от 25 юли до 31 август 2011 г. в следните градове:
Враца – 25 и 26 юли
Плевен – 27 юли
Севлиево – 28 и 29 юли
Търговище – 1 и 2 август
Русе – 3 август
Силистра – 4 и 5 август
Варна – 8 и 9 август
Бургас – 10, 11 и 12 август
Сливен – 15 август
Стара Загора – 16 и 17 август
Хасково – 18 и 19 август
Пловдив – 22, 23 и 24 август
Благоевград – 25 август
Дупница – 26 август
София – 29, 30 и 31 август

Победителите от 15-те града ще участват в национален финал на 01-септември-2011 г. в град Пловдив.
Световният финал в Гьотеборг ще се състои от 20 до 22 октомври в демонстрационния център на Volvo.

Правила за квалификационните и финалната серии
•   Състезателите ще шофират влекач с ляв волан и I-Shift, полуремарке и брутно тегло на композицията от 40 тона по определен маршрут с дължина ок. 20 км.
•   Автомобилът трябва да бъде шофиран по сигурен, безопасен и професионален начин, като всяко нарушение може да доведе до дисквалификация или санкции относно горивото
•   Водачът определя използването на моторната спирачка и лоста на I-Shift
•   Той не трябва да докосва другото оборудване, като климатик, вентилатор и т.н.
•   Използването на чистачки, подгрявани огледала и т.н. трябва да е по необходимост, в зависимост от времето. Шофирането трябва да се осъществява безопасно и това се определя от ръководителите на състезанието в деня на провеждането му
•   По време на състезанието не е разрешено използването на мобилни телефони в кабината
•   Разходът на гориво ще се измерва чрез Dynafleet
•   Резултатите ще се оценяват като общ разход на гориво, измерен до две позиции след десетичната запетая (ЗАБЕЛЕЖКА: резултатите няма да се оценяват според средния разход на гориво). Ако двама финалисти имат един и същи разход на гориво, времето ще бъде решаващо и ще спечели участникът с по-кратко време

Ако имате въпроси или нужда от съдействие при регистрацията, не се колебайте да ми пишете тук в темата или да ми изпращате съобщения.

tishokostadinov

Е аз като нямам дигитална карта за тахограф?

!na

Цитат на: tishokostadinov - Сряда, 13 Юли, 2011, 16:25:29
Е аз като нямам дигитална карта за тахограф?

Регистрираш се с 0 в полето за номер.
Знам, че в България все още има много шофьори, които нямат карти и не бих искала това да е пречка за участието им.

!na