• Welcome to Форум на българските шофьори.

Състезанието на Volvo

Започната от admin, Понеделник, 27 Юни, 2011, 19:12:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: Димитър Гебшеменов - Понеделник, 15 Август, 2011, 17:18:16
Утре дали 1-ви или последен се очертава да съм в класацията
Те тва е приказка,оти я мое да съм и извън нея. ;) ;) ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

!na

Цитат на: Димитър Гебшеменов - Понеделник, 15 Август, 2011, 17:18:16
Утре дали 1-ви или последен се очертава да съм в класацията    http://vbox7.com/play:a4bd89c2     специално за Ина

Митко, аз ще ти стискам палци, пък къде ще си точно в класацията зависи единствено и само от теб.
Но пък където и да си, ние пак ще си се гордеем с теб :)
И, много благодаря за поздрава, че след днешния работен ден бях забравила къде съм.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

Димитър Гебшеменов

Отидох,видях,победих.Тоест-не съм последен.....като за сефте на ВОЛВО и автоматик-смятам че съм победител за себе си....Беше готино и горещо-като за Стара Загора.........догодина пак.....за резултатите-надявам се Ина да ни ги каже след утре или да ни информира онлайн ;)
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

!na

Покрай палцестискането за Митко забравих да спомена, че победителят в Сливенския кръг се казва Наско Стоянов.
Именно той се класира 2ри в Бургас, само на 10 гр. разстояние от победителя, и явно е взел решение да се докаже, като вземе участие на още едно място.
И явно не е сбъркал :)

Цитат на: Димитър Гебшеменов - Вторник, 16 Август, 2011, 13:05:41
Отидох,видях,победих.Тоест-не съм последен.....като за сефте на ВОЛВО и автоматик-смятам че съм победител за себе си....Беше готино и горещо-като за Стара Загора.........догодина пак.....за резултатите-надявам се Ина да ни ги каже след утре или да ни информира онлайн ;)

Много се радвам, че си останал доволен, Митко.
Децата май и те са щастливи от преживяването.  :D
След края на кръга в Стара Загора, ще ти подшушна къде си точно в класацията  ;)

Димитър Гебшеменов

Какво ми говориш.....  :D в камиона не смееха да гъкнат-тати лош.. ;)после 1 час ми надуха главата :D.особено малкият.И сега на другият лаптоп-записват ЕУРО ТРЪК СИМУЛАТОР :D :D :D  Съжалявам-не мога да кача снимки-маи са доста големи....
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

TheTishoo

Ето снимки от днес в Стара Загора :)

Ето ме и мен на FH16-ката  ;D

godji

Ей ,това старозагорци големи мераклий! В 16:00ч. още се състезаваха ! Много късно познах Волвото и не успях да го щракна , а при опита да снимам "караваната"   :)  снимах огледалото на МАНа и сервизния бус  :-[
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

admin

Цитат на: Димитър Гебшеменов - Вторник, 16 Август, 2011, 13:30:57
Какво ми говориш.....  :D в камиона не смееха да гъкнат-тати лош.. ;)после 1 час ми надуха главата :D.особено малкият.И сега на другият лаптоп-записват ЕУРО ТРЪК СИМУЛАТОР :D :D :D  Съжалявам-не мога да кача снимки-маи са доста големи....

Можеш да си преработиш снимките в Photoshop Online. Вмъкваш снимката, задаваш й процент на качество спрямо оригинала и я записваш обратно в компютъра.

http://pixlr.com/editor/
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

!na

Цитат на: godji - Сряда, 17 Август, 2011, 20:49:40
Ей ,това старозагорци големи мераклий! В 16:00ч. още се състезаваха ! ...

Така си е  :D

Равносметката от Стара Загора - общо 30 участници, победител - Петко Василев от Сливен.
(тук отварям скоба, че в Сливен победи участник от Бургас, в Стара Загора - от Сливен, сега очакваме Заралия да спечели в Хасково  :D :D :D )

Наш Митко е на 9-то място в класирането, което е много добър резултат, като се има предвид, че това е първия му драйв на Волво и автоматизирана трансмисия.
Браво, Мите!

Димитър Гебшеменов

Цитат на: !na - Четвъртък, 18 Август, 2011, 09:35:14
Цитат на: godji - Сряда, 17 Август, 2011, 20:49:40
Ей ,това старозагорци големи мераклий! В 16:00ч. още се състезаваха ! ...

Така си е  :D

Равносметката от Стара Загора - общо 30 участници, победител - Петко Василев от Сливен.
(тук отварям скоба, че в Сливен победи участник от Бургас, в Стара Загора - от Сливен, сега очакваме Заралия да спечели в Хасково  :D :D :D )

Наш Митко е на 9-то място в класирането, което е много добър резултат, като се има предвид, че това е първия му драйв на Волво и автоматизирана трансмисия.
Браво, Мите!
Брей-чак не мога да повярвам....време е да отпразнуваме победата ;) ;) ;)

ra4ekra4e

И аз си минах по реда в Хасково. Машинката няма грешка, ама мен ме няма по икономиите май :) поне си имам фланелка и шапка ;) а и някоя друга снимка ;)
Не търси пътя!Отиди там, където го няма и остави следа.....

antoniyu

Не можах да дойда да ви видя в Хасково но за Пловдив ще дойда,сега съм на Кап.Андреево Ина виж колко е часа и къде съм,а щях в Асково да идвам хахаха

Ето и от южната съседка един звяр

цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

loshdancho

А защо не направиха състезанието с такива зверове, да видим кой ще има сърце да  го кара икономично. ;)
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

!na

Антонио, брат, съжалявам за снощните драми.
Не искам да те дразня, но се видяхме с двама съратници,пихме по бира и побъбрихме "на хараба" :D
Беше мнооого приятно.
Ти си наред  ;)

Цитат на: ra4ekra4e - Четвъртък, 18 Август, 2011, 16:08:13
И аз си минах по реда в Хасково. Машинката няма грешка, ама мен ме няма по икономиите май :) поне си имам фланелка и шапка ;) а и някоя друга снимка ;)

Давай снимки де.
Колежката каза, че със съпругата ти сте много симпатични :)

wolves

Брей  раздават рекламни материали,май требва и аз да ходим да вземем,е ако дават и на такива де се съзтезават за най висок разход. ;D ;D ;D

wolves