• Welcome to Форум на българските шофьори.

Състезанието на Volvo

Започната от admin, Понеделник, 27 Юни, 2011, 19:12:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

abator

Четвърто място никак не е зле. Браво!

abator

!na

Здравейте приятели :)

Най-после се завърнах от Швеция и както виждам вече сте информирани за представянето на нашият шампион.
Към написаното мога да добавя, че Петко представи България достойно, а цялата ни група бе оценена като една от най-ентусиазираните, в добро настроение и съпричастни към останалите участници в състезанието.

Световният шампион в тазгодишното състезание е ХоГюн Хан от Южна Корея, а шампион на Европа е Енрике Санчез Парандо от Испания.
Ето и кратко клипче от състезанието:
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

abator

Добре дошли! Радваме се, че отново сте тук. Благодарим Ви за доброто представяне!  :)

dinko_68

Добре дошли на родна земя на цялата група! Честито ни 4-то място,специални адмирации за колегата Петко Василев и цялата група която го придружаваше и безрезервно го подкрепяше в тази нелека за него задача и изпитание!!!
БРАВО Петко!

admin

Тази година Volvo отново организира състезание за икономично шофиране. Можете да се запишете за участие тук.

http://www.volvotrucks.com/trucks/bulgaria-market/bg-bg/aboutus/Pages/thedriversfuelchallenge.aspx
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

!na

Цитат на: admin - Петък, 10 Май, 2013, 19:45:25
Тази година Volvo отново организира състезание за икономично шофиране. Можете да се запишете за участие тук.

http://www.volvotrucks.com/trucks/bulgaria-market/bg-bg/aboutus/Pages/thedriversfuelchallenge.aspx

Благодаря за поста, админе  :)
Точно така, тази година стартираме на 4 юни във Враца и до средата на юли ще обиколим почти цялата страна. Общо 14 са градовете, в които ще спираме за ден-два-три, и ще имате възможност да премерите силите си, шофирайки един от двата нови Volvo FH.
Правилата и условията за участие са същите, както през 2011 г.
Всички подробности можете да прочетете в сайта www.volvotrucks.bg/dfc Там са и формите за регистрация.
Този път голямата награда на регионалното състезание, в което ще се присъединят 15 държави,  ще бъде ново Volvo V40, а финалът ще се проведе в Риека, Хърватска през втората половина на октомври.
Успех на всички! Ще се видим във вашия град  :)

rider777

;D ;D ;D ;D Никога не съм участвал в такива мероприятия понеже така и не се научих да карам икономично,,, а и да карам също не мога де, но като видях Голямата награда ,,,,,,,,,,, та ще се видим на Сливница в уречения час ,,,, Успех на всички участници и нека Силата да бъде с вас !
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

!na

Ето че дойде време за тазгодишното състезание на Volvo Trucks!
Утре очакваме желаещите да карат новият Volvo FH във Враца, база Спътник 96.
Всеки участник ще получи тениска от Волво, а най-добрият в града ще се класира за финалите в Пловдив на 23-24 юли.

Във всеки град ще имаме и двама представители на "малките" - Volvo V40 и Volvo XC90 - които ще бъдат на разположение за тестови шофирания.

Успех на всички!
Ще се видим във вашия град  :)

kxa

И аз да се запиша пак.
Нали ще ми уредите дигитал  :P.
Камиончето автоматик ли ще е като миналата година?

rider777

И аз се записах, но забравих на коя дата беше точно,,, само знам, че на Сливница е някъде събирането за старта ама коя дата беше ,,,,  Ина, ако не ти е проблем да ме провериш из списъците, че стана време да си сменям колата с нова  ;)     Ивайло Стефанов Стефанов, записал съм се на една от датите, когато ще е в София купона, ама не мога да открия нито датата, нито часът, та ще съм ти много благодарен ако ме информираш кога ще е точно,,,, ако не е минало вече де  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

!na

Цитат на: kxa - Сряда, 19 Юни, 2013, 22:39:28
И аз да се запиша пак.
Нали ще ми уредите дигитал  :P.
Камиончето автоматик ли ще е като миналата година?

Ще се радвам да се видим две години по-късно  :)

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 20 Юни, 2013, 05:19:07
И аз се записах, но забравих на коя дата беше точно,,,

От 9ти до 12ти юли сме в София, на базата ни в Божурище (бул. Сливница 630)
Няма да те върнем, в който и от дните да дойдеш  ;)

rider777

Аз си мислех, че е Юни месец купона,,,,,, егати как ще чакам още няколко седмици за новата кола  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Значи ще се видим на Божурище  ;) А къде точно на Божурище,,,, да не е на летището ?

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 20 Юни, 2013, 07:05:30
А къде точно на Божурище,,,, да не е на летището ?
Taм е за самолети бре  ;) за дръгели е точно след бившият мотел ако идваш от Софето или с други думи след светофара и Лукойла цъкни десен жмикавец и се гмурни в тунела как излезеш отдясно ще скиваш твоето място.
Фнимавай де паркираш ,че из района разкачат ремаркета и мое се получат инфекции.
Ако одиш на финал из Хърватска да взимаш волвака,турни едно моме хърватско на седалката да си го ползвам у нашенско.
Успех брат и уеко с деснио педал  ;)

Rammbon

От утре състезанието ще е в Бургас. 4 дни :)

rider777

Мерси Бриги, само дано не съм тръгнал дотогава, а ако случайно ме пратят у Хърватска ще ти доведа едно моме да си го ползваш със здраве  ;)

rider777