• Welcome to Форум на българските шофьори.

Новият Mercedes-Benz Actros 2010/2011

Започната от Trucker_Boy, Петък, 01 Юли, 2011, 16:27:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

DeDo Vi

Цитат на: loshdancho - Вторник, 01 Май, 2012, 01:10:19И ти си се извратил вече ...с работа да тежкарееш.
Не става.

Абе нема да РАБОТИМ с новия Актрос когато си го купя бре. Само че се возим за тежкарлък. От нас до капанчето че са ми курсовете.

Причина за редакция - Обидна дума!

DeDo Vi

Бриги Магнито

Бриги Магнито

ИванТ

Всъщност всички снимки и видео материали на новия Actros са на влекач или композиция на влекач с прикачено полуремарке. Явно привеждането на бордови вариант и самосвал ще бъде в по-късен етап.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

MagnuM

Случайно попаднах на тази снимка в интернет, за 1 път виждам Mercedes Actros MP4 хенгер
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

loshdancho

Тоя ACTROS е първият камион с физиономия.... Мама му стара като се размина с такъв имам чувството, че ме гледа.
Сигурно знае какви са ми чувствата към него и се мръщи, мръщи.
За другият мисля ,че е R1....
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

dinko_ferrari

ivopifeca

Много грозеннн,защо измислиха така тези фарове,мяза на нещо корейско,стария е по убавввв,много повече -стегнат дизайн отсекъде,ако паркирам "Каската до него,ще е като сираче :)

loshdancho

Ще ми се изкълчи езика, ама ми харесва стила,без онова жабоподобно нещо в началото.

Rammbon

Има един кретен в нашия холдинг и поръчал новите камиони без печки. Актрос 2644, от началото на миналата година.  Дайте идея , къде да монтират 3 печки на тези машини.  Като по снимката по-долу.

loshdancho

Това на снимката е дневна кабина без легло.
Вашите такива ли са?

monterei

на мен ми се вижда М-кабина. има ли сгъваемо легло?

Rammbon

Да, нямат легло, а пътуват и на двойки понякога. Проблема е печката.

monterei

Цитат на: Rammbon - Четвъртък, 03 Януари, 2013, 05:15:36

Mоже да сложиш и Webasto, Eberspaecher. Като сте ги поръчвали в Балкан Стар защо не сте си сложили печки? Странна работа ???

stoil nedev

Цитат на: Rammbon - Четвъртък, 03 Януари, 2013, 05:15:36
Що за гадост е това >:( да пътуваш на двойка без второ легло и без печка.
Поредният български гад за трепане. Профан и безличник.
Такива на кол да ги набиеш им е малко, обаче те и шофьори дето се качват на двойка на такъв с едно легло за постоянни пътувания са за удушаване.
Относно въпроса ти ! Иди в "Балкан стар " Пловдив и говори с тях за отстъпка при слагане на повече броя от даден аксесоар. Ще чакаш , но ще получиш поне нещо скъпо и качественно.
Ти беше от Бургас ако се не лъжа.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов