• Welcome to Форум на българските шофьори.

Volvo the Best

Започната от FH16, Събота, 09 Юли, 2011, 21:40:33

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

!na

Във връзка с лекия вчерашен дебат относно "гондолисти"  ;) и товари, поствам кратко клипче за камиона Голиат, който работи при температури, достигащи до -40оС, в мина за добив на мед. Брутното тегло на композицията с товара е 130-140 тона. Enjoy :)

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Стига бре па ли гондолите първенци,ми мойто бризентче  ко да го праим?Апропо тва 200-300 тона товар ли е бре,оно си почти празен.Я по колко тимарим не е истина просто и то у бризентче ,Витиня или за международните Бренеро го рипам на осма бърза,че ми стар дръгело ,а па го спускам шпиц ако, Ви е ясен термина.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

!na

Не взимам отношение в упражнението по надсвирване, споко.  ;)
Просто пускам клип.

loshdancho

Браво Ina  жестока си ! Клипа е страхотен !  Машината също е страхотна !
Мога да  направя подобен клип  за камион в България но не смея защото колегата  сигурно ще го видят и джеДАИте....
но като инфо  6-осна  композиция  на двойни гуми (  самосвал с ремарке) изцяло на ресьори,  товари 75тона  скална фракция и 100 тона скална маса тотал е между 100-115 тона....
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

!na

Недей така бе човек, изчервих се до уши.
Камионът е страхотен, работата - тежка, мината - всяваща респект!
Аз съм просто пощальонът Печкин  ;D

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 18 Юли, 2011, 18:21:01
Мога да  направя подобен клип  за камион в България но не смея защото колегата  сигурно ще го видят и джеДАИте....
но като инфо  6-осна  композиция  на двойни гуми (  самосвал с ремарке) изцяло на ресьори,  товари 75тона  скална фракция и 100 тона скална маса тотал е между 100-115 тона....
Баце кажи ми,че и гуметките са регенератче и го признах тоя за орач.

loshdancho

Не знам ,дали е орач но -чисто нов камион  за 1 год. 2 пъти съидинител чупи , 500 000 км. основен ремонт,кантарите на ремаркето ги чупи през средата, за ресьори и втулки да не говорим няма здрав калник  никъде. Един ден даже беше закачил 4-осен камион(пълен с 35тона скъсал кардана) с ВЪЖЕ и го теглеше, а  после  го закачи отпред за да го спусне по нанадолното !!!!Ненормалници има всякакви.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Баце оно ,че потрошил съединитело и кантарете нищо не значи или не е кадър(тоест колега ми е) или материало им е слаб.Затуй препоръчвам си тунингова дръгело с пернишкио винкел и поече нема се види у приключение.
Апропо известно ли Ви е,че Скания и отчасти Волво слабо место им е туй кардано и карета разни,докато дърт тракторс подобни грижи нема. ;) А са да ви чуем,ко че мъцнете.

loshdancho

СПАМ:
След 2 скъсани кардана(то май кардана го водят консуматив), една счупена полуоска и една счупена муфа на блокажа  мога да кажа туй що е след  скоростите на SCANIA се чупи като от захар .Тракторса  ако е на редуктор ги няма тези проблеми  .

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

И не само тракторса баце и Дафинките ги нямат.
Запитах ви с една единственна цел да ви покажа,че прехваляте нещо,което не е чак толкова перфектно ,а наизуст плюете друго.
Дане баце да знаеш шапка ти свалям,дано някой ден се засечем нейде моя милост има кво да научи от теб.

loshdancho

Чупят и Даф и Волво , всички , които са без редуктор , това са асфалтови кокони ,  за   тежки условия  само редуктор. Ще се видим на състезанието , а после биричка ще има.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: loshdancho - Вторник, 19 Юли, 2011, 18:17:19
СПАМ:
След 2 скъсани кардана(то май кардана го водят консуматив), една счупена полуоска и една счупена муфа на блокажа  мога да кажа туй що е след  скоростите на SCANIA се чупи като от захар .Тракторса  ако е на редуктор ги няма тези проблеми  .
Стегай се баце,че съм пръв,са отзад напред или отпред назад не е важно.
Бирето е забранен допинг требва да го злоупотребиме след рейсинга. ;)

!na

СПАааааМ
Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Вторник, 19 Юли, 2011, 19:25:23
СПАМ:

Мене ще ме вземете ли?

antoniyu

Цитат на: Ina - Вторник, 19 Юли, 2011, 19:30:03
СПАааааМ
СПАМ:
След 2 скъсани кардана(то май кардана го водят консуматив), една счупена полуоска и една счупена муфа на блокажа  мога да кажа туй що е след  скоростите на SCANIA се чупи като от захар .Тракторса  ако е на редуктор ги няма тези проблеми  .
За след ''и да паднем и да бием....."
Мене ще ме вземете ли?

Е как без теб кой ще краси масата с бирето няма да е цаца-та я.

За след де ''и да паднем и да бием....."
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

!na

пак спам
Цитат на: antoniyu - Вторник, 19 Юли, 2011, 19:35:59
Цитат на: Ina - Вторник, 19 Юли, 2011, 19:30:03
СПАааааМ
СПАМ:
След 2 скъсани кардана(то май кардана го водят консуматив), една счупена полуоска и една счупена муфа на блокажа  мога да кажа туй що е след  скоростите на SCANIA се чупи като от захар .Тракторса  ако е на редуктор ги няма тези проблеми  .
За след ''и да паднем и да бием....."
Мене ще ме вземете ли?
Е как без теб кой ще краси масата с бирето няма да е цаца-та я.
За след де ''и да паднем и да бием....."

не знам, не знам Антонио - първо мисля да не съм само аз, да има радост и за Тракториста
и второооо, ако дойдеш с оная прашка от оня клип, ще трябва да разпъждам фенките, че да не дадеш фира без време

!na