• Welcome to Форум на българските шофьори.

Волво България откри сервизен център в Пловдив

Започната от Trucker_Boy, Събота, 16 Юли, 2011, 05:17:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Цитат на: stoil nedev - Сряда, 12 Декември, 2012, 20:00:21
Голям си ми палавник еййй ;D ;D ;D
Ма да те светнем , то някой статии от "Камиони" могат да се прочетат и онлайн ;)

Охо малко ни е работата май шом имаме време и да четем,споки ша го отразим в заплатката

Цитат на: Rammbon - Сряда, 12 Декември, 2012, 19:46:39
Нещо от преди няколко седмици. Захарахме един гаранционнен камион и доста време се мъчеха с него и ни се обадиха че е готов. Като отидохме и запалихме, изписа същите грешки и скоростите не се включваха. След 2 седмици го оправиха, но тогава не си признаха че са объркали един датчик, сложили му с 5 крака, а на нашата кутия е с 4. Та затова питах, че ако е по добре да е в Пловдив или София, там да си караме техниката. Някъде бях чел из форума, че някои използвали сервиза на Волво в Германия, излизало им по-евтино, но за BG , бургаския нестава според мен. Незнам колко струва една смяна на масло в другите сервизи, но в Бургас е 1200лв с маслото, въздушен и маслен филтър.
Баце,па язека бих заложил на тех бре шом моат да боднат датчик с 5 крака у 4 дупки каи не са ли професионалисти ?

Бриги Магнито

loshdancho

ЦитатОбаче като за сервиз въпреки че е в Гърция мога да го препоръчам.
Ти откри топлата вода....
За адрес недей да се напъваш, В  Солун , Калахори покрай Атинския светофар(черния паркинг) има поне три сервиза на Волво.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.