• Welcome to Форум на българските шофьори.

Опасни и рискови ситуации по време на път

Започната от !na, Неделя, 17 Юли, 2011, 08:55:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: admin - Неделя, 17 Юли, 2011, 10:45:16
Този с Shell картата да не би да си е написал PIN кода на листче и то да е било заедно с нея? Често пъти става така и по този начин се улесняват крадците.
Според мен е зареждал на ,,точната,, бензиностания преди това и оттам нататък се сещате ,знаем пина имаме карта що па да не ги ползваме  ;),но и варианта със записания пин може също да важи.
Лично мнение де,даже по-скоро предположение.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

totunio

Ало, колеги. Недейте изнудва дамата с бирички, защото тя пита за опастности по време на целия път. В другата тема е конкретизирано за опастностите по време на престой. Мисля , че има какво да се напише за кофти ситуаций по време на драйв. Лично аз когато тръгнах , като новобранец по Европата едно от нещата с които се сблъсках беше прословутото STAU. Перкаш си с 90, залепил си се зад някого и изведнъж от 90 на 40/30/20км за секунди. Не бях свикнал с тези ситуаций, затова сега дистанцийката-задължителна.

totunio

BoBy_BoY

Цитат на: totunio - Неделя, 17 Юли, 2011, 11:43:08
Ало, колеги. Недейте изнудва дамата с бирички, защото тя пита за опастности по време на целия път.

Може и аз да не съм разбрал! ??? ??? ???

kRisss

На баща ми му взеха целия камион с товара в Англия.Беше натоварен от България.

!na

Цитат на: totunio - Неделя, 17 Юли, 2011, 11:43:08
Ало, колеги. Недейте изнудва дамата с бирички ...

Рицарят на бялата дама получава +1 за кавалерския жест!
С което не се отказвам да почерпя Боби Бой с 3 бири :)
Трактористе, ти какво? За кошаревски свидетел ли се цаниш?

Цитат на: kRisss - Неделя, 17 Юли, 2011, 14:16:13
На баща ми му взеха целия камион с товара в Англия.Беше натоварен от България.

Олеле, какво се е случило?
Разкажи повече.
Имам познат, който кара взривни материали по интересни дестинации.
Та, получавал е предложения в Албания например, да си затвори очите срещу скромна сума и да си "изгуби" камиона с все товара.

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

bat MIRKO

Здравейте,да ВИ кажем на мен кво ми се случи на Божурище пред сервиза на VOLVO.Спирам там от вечерта и чинно почвам да чакам да стане 8,00h сутринта.По некое време идва още един колега,моабет,некоя друга бирица и по леглата.По некой си време забръска  дъждец,ама здрав дъждец и се зарадвах,са спи таз нощ.То че се спа спа се,но на сутринта като станах да си измия фаровете(очите)и се носи една миризма на дизелче.Обиколих камиона и малиииииииии що да видя,капачката разбита,нафта потекла чак зад камиона,а у резерваро нема никой.Бегам до пазача и викам,а бре пич ти не видели ги бре,а той нееееееееееееее никой не е идвал през ноща.А бре как да не е идвал,не видиш ли че нафтата е текла чак до тебе бре,ай съм драснал клечката ай си изгорял със се бараката.Но той упорито ми твърдеше че никой не е идвал.Колегата който беше до мен извади късмет,заредил малко нафта колкото да не изгасне дет се вика.Та се отърва само със разбита капачка,а аз олекнах близо 400л дизелче.

!na

Чух за този случай.
Доколкото ми е известно подадохме сигнал и до полицията, но какво се случи след това не знам.
Ние сменихме охраната.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Бат Мирко стават такива неща бре баце и при теб през ноща при мен от другата страна на шелчето де е за излизане от Големо село посока ,магистрален път къде морето с кодово название ,,Хемус,, дорде си муйнем кайвето и ората свършили работа.
Цитат на: Ina - Неделя, 17 Юли, 2011, 18:11:57
Чух за този случай.
Доколкото ми е известно подадохме сигнал и до полицията, но какво се случи след това не знам.
Ние сменихме охраната.
Е тва е голяма грешка,сега ще Ви спират на порталчето или там където и да е.

bat MIRKO

Да бре бацко,ама то пак пред портала на сервиза и то пред очите на пазача.То бива бива наглост,ама той да ми твърди че никой не бил идвал и никой не бил минавал.Това надхвърля всякакви граници.Между другото някъде към 4h сутринта ставах по малка нужда,и ми се чини че тогава е било защото аз докато съм излизал,съответно и облекчавал те са се покрили и за това е имало толкова голям разлив.Зарязали са тубите от долу  ремаркето и са чакали да се прибера,през това време е текло,та чак до бараката на охраната.Но и със това се справихме.Живот и здраве да е,другото се оправя.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: bat MIRKO - Неделя, 17 Юли, 2011, 18:27:48Живот и здраве да е,другото се оправя.
Мъдро баце,дай боже винаги да е така,живи и здрави ,другото квото,такова ма.ната му.

kRisss

Значи той е спрял вечерта и е спал там.На сутринта си ровел нещо из лаптопа,и 30 мин преди да отвори фирмат се появили двама,които се представили като работници в тази фирма.Каза ли му  отиваме да отворим вратите ти се приготвяй.Бащами започнал да си пребира лаптопа и в този момент единия отворил вратата и го ударил в гръб,баща ми естестено отвърнал но се появил и другия и работата станала сериозно,решил по-добре да не се бори да не вземат да го ударят с нещо.Появил се трети през това време който се качил на камиона и трагнал.Другите двама го оставили качили се в някаква кола и избягали.Сляд един месец се намери само камиона.Добрече е съобразил преди да си легне да си скрие парите и документите,който кара актрос знае тайниците.Камиона беше намерен и му бяха навъртяни само 12км.

!na

А какъв е бил товара, защото явно заради него са откраднали цялата композиция?

kRisss

Дамян Йончев

На татко преди 3 години във Плевен пред Фантазия спира да си купи храна пуска алармата на буса и на нея им трябва 15 секунди да се активира и през тези секунди 2-ма със голи глави и тъмни очила отварят дясната врата без да я разбиват бъркат във жабката и взима 3000лв. вика полиция но вързана работа кусат жалбата и това е... Българска работа.

gretcki

За кражбата на гориво може да се предпазите с цедките,продават се по магазините с авточастите  монтират се лесно и не позволяват да се точи гориво,аз така си реших проблема. ;)

gretcki