• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бренеро?

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Вторник, 09 Август, 2011, 19:48:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Бренеро,некой,че ме светне ли на кво мязи тва баирче,че се за него ми мъцете,а моя милос е апекарче и нема честта да го е виждал,преземал.
Нещо като Витиня ли е?
Нещо като Петрохан или Шипка ли е?
Що за животно е тва бре,та толкоз страшно било там.
Ако има международни да мъцнат на трактористто,че почвам се чудим аз тъпото копеле що за животно е тва.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

admin

Ще ти поясня някои неща, за да отговоря на въпроса ти. Значи Бренер е високопланински проход в Алпите на границата между Австрия и Италия. Надморската му височина е 1370 метра. Магистралата е доста сложно инженерно постижение. Само за пример ще ти кажа, че на австрийска територия минава през моста "Европа" на височина приблизително 190 м. За любителите на високорискови забавления е предвидена площадка за скокове с бънджи и височината на тази площадка е точно 192 метра. Денивелацията на магистралата е доста голяма, като от Инсбрук започва на близо 600 метра, изкачва се само за 30 км на 1370 метра и вече във Верона надморската височина е само 60 метра. Характерна особеност на магистралата е тоталната забрана за изпреварване от товарни автомобили посока Италия. В обратна посока към Австрия изпреварването е разрешено в периода от 22 до 5 часа. Също така има доста участъци на австрийска територия, които са забранени за преминаване от товарни автомобили със скорост, по-голяма от 40 км/ч. Годишният трафик надхвърля 2 000 000 камиона. По-долу има допълнителна информация.

http://en.wikipedia.org/wiki/Brenner_Pass
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Много мерси за пояснението,значи е магистралка с поне 2 ленти доколко разбирам.
Момци има тесни и стръмни места ,тва е широко и стръмно намирате ли поне малка разлика?

П.П. Въпроса е риторичен и грам не ми дреме за отговора.

wolves

Баце я да допълним.Сега точно незнам,но преди немаше камери и си джиткахме яко,изпреварваше се през ноща когато сиваш че нема фарове зад тебе.Да стръмно е,но се пак си магистралка баце.Виж за каде Инсбрук си опасно за по висока скорост,затова отстрани има от онея с песък и баластра за аварийно спиранье.А имаше и камерки там.Моста и при убаво време по некой път си е у мъгла.Таквиз завои нема там баце,обратни да си видиш номеро ;D ;D ;D

admin

Ето и малко лично мои снимки от Бренер.  :)

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

admin

Още снимки от мен.  :)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Мерси бацета стресирах се още от първият път ,виждам кофти место е ,че ме държи шубето дълго време.Оно си страшново там,видно е.

П.П.А ви замолим само кат ме плашите с байрчета ,гледайте поне да са тесни,че ми иде да ревнем вече.

wolves

Баце требвало да ти снимам баирчетата над Пистоя у жабарско,по националките,чеше да се изкефиш на макс,он бренеро нема а те стресира

admin

Ето ти и още снимки от магистралата, а ще кача и малко от "теснотиите" след Инсбрук посока Фюсен в Германия.

Trucker_Boy

Страхотни снимки ,браво!
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

Ето и обещаните снимки за Тракториста.

BoBy_BoY

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Вторник, 09 Август, 2011, 21:45:21
Мерси бацета стресирах се още от първият път ,виждам кофти место е ,че ме държи шубето дълго време.Оно си страшново там,видно е.

П.П.А ви замолим само кат ме плашите с байрчета ,гледайте поне да са тесни,че ми иде да ревнем вече.
Оно баирчето не си е за страх, баце! Спускането към Австрийско има 40км/ч, а на обратно си е 60 км/ч! Забранено изпреварването! Ако си ербап, джиткай с лев мегач, ама риска си е все едно слон те обладава! :D :D :D За ,,Жабария" 3 месеца ти е тапията+ куверт (400€)! Ако немаш кинта те приютяват в техен паркинг ,,all inclusiv" :D . Инак си е едно подобие на ,,Араба конак" аутобана! Природата си е като в рекламите на ,,Милка"-природа като по картинка!
Ако дириш ,,адреналин", погледни ,,Simplon"-CH-I! 21 км пускане на 12-14%! :o :o :o

admin

Още снимки от Autostrada del Brennero. Боби, според теб Тракториста дали ще спуска там със 110 км/ч?  :)

Joro

Красота е  но аз много честно на влак се возех :(

Joro