• Welcome to Форум на българските шофьори.

Германия , аутобани,национали

Започната от bad_kras, Петък, 26 Август, 2011, 12:07:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bad_kras

По А8 е отвратително да се кара - ремонти,забрани,задръствания
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

admin

Доста е натоварена А8 и има и доста ремонти поради разширяването й. Като сложим и баирите с бавнодвижещи се камиони между Щутгарт и Карлсруе и картинката става чудна направо.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

antoniyu

А6 също има много забрани и някой реши да кара 80км/ч и стават километрични опашки.
А3 около Вюзбург заради ремонта стават големи STAU,a и си е тежка.
А5  посока Базел също заради разширяване стават големи задръствания около Баден Баден 
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

bad_kras

Цитат на: antoniyu - Петък, 26 Август, 2011, 13:59:56
А6 също има много забрани и някой реши да кара 80км/ч и стават километрични опашки.
А5  посока Базел също заради разширяване стават големи задръствания около Баден Баден 
А3 май само този ремонт остана Вюрцбург-Ашафенбург. Като цяло я направиха 3 ленти и като изключим пиковите часове  , се пътува леко.

antoniyu

Цитат на: bad_kras - Петък, 26 Август, 2011, 14:15:08
Цитат на: antoniyu - Петък, 26 Август, 2011, 13:59:56
А3 май само този ремонт остана Вюрцбург-Ашафенбург. Като цяло я направиха 3 ленти и като изключим пиковите часове  , се пътува леко.

Не съм пътувал по-нагоре по нея избягвам я,карам по други магистрали ако е възможно,почти винаги е възможно.
цигарените кутии?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

bad_kras

А6 също. Забрана след забрана. От Нюрнберг до Хайлброн - километрични опашки. И айде карай после , спазвай часове , раб.време и т.н.

antoniyu

Цитат на: bad_kras - Петък, 26 Август, 2011, 14:34:40
А6 също. Забрана след забрана. От Нюрнберг до Хайлброн - километрични опашки. И айде карай после , спазвай часове , раб.време и т.н.

И ремонта на 35 изход допълнително усложнява,както и този на Нюрнберг.
цигарените кутии?

admin

Ето отново нещо от скромната ми колекцийка. Това е на А8 близо до Груибинген.

admin

И малко от старинния участък на А8, близо до Щутгарт, в който магистралата е разделена и не се вижда насрещното движение.

antoniyu

Цитат на: admin - Петък, 26 Август, 2011, 18:28:41
И малко от старинния участък на А8, близо до Щутгарт, в който магистралата е разделена и не се вижда насрещното движение.

Тука си голямо спускане,без ратардер си е и мъка.
цигарените кутии?

Joro

;DНа мен и А2 не ми допада само руска паплачи е лудница. Поне някъде има гратис за 7.5 че може да изпреварат

bad_kras

Цитат на: Joro - Събота, 27 Август, 2011, 10:37:31
;DНа мен и А2 не ми допада само руска паплачи е лудница. Поне някъде има гратис за 7.5 че може да изпреварат
То по А2 май повече са поляците!  И са много интересни как не спазват дистанция и се удрят един в други като стане щауто! Имах и снимки ама са в дома на персоналния!  Много поляк , много сган веее! Така съм ги омразил че незнам що е тая злоба към тях?!

Joro

Щото са боклуци пияници за това ... Аз понеже съм със соло и  някъде  сфършва забраната и карам  ама те ни дистанция ни нищо спазват и не може се прибереш .

admin

Цитат на: antoniyu - Петък, 26 Август, 2011, 18:32:21
Тука си голямо спускане,без ратардер си е и мъка.

То спускането е от другата страна. Обаче нали има ограничение на скоростта и не е чак толкова трудно. Слагаш на по-малка предавка и гледаш само някой да не се приближи отзад на рискова дистанция.

admin

Интересна статия за пътищата, магистралите и глобите в Германия.

http://www.blitz.bg/news/article/119411

admin