• Welcome to Форум на българските шофьори.

Профилът на Некадърен Тракторист

Започната от admin, Вторник, 06 Септември, 2011, 20:44:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Профилът на Некадърен Тракторист е изтрит по негово лично желание. Пускам тази тема, за да не се чудите къде се е загубил.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Trucker_Boy

Жалко  :-X
Профилът трябваше само да бъде закрит временно !  ???

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Вторник, 06 Септември, 2011, 20:47:19
Жалко  :-X
Профилът трябваше само да бъде закрит временно !  ???

Не искам да коментирам чуждите желания. Така е преценил. Аз просто съм удовлетворил неговото желание. Достатъчно е голям, за да преценява какво върши. А и опция "временно закриване" все още не съществува.

!.!.!

Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!na

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

admin

Цитат на: !na - Вторник, 06 Септември, 2011, 22:33:02
Пак ли :-(
А кой е "пазим чата"?

"Пазим чата" беше опит за измама, но за щастие бе разкрит бързо благодарение на зоркото ми око и админски нюх. И съответно според правилата се падна втори профил на един и същи потребител и също беше изтрит. ;)

Иво19667

Хм, чудно, какво е продиктувало това решение? При положение, че тук не само се дрънка , има много- полезна информация и колегиални съвети. Но както каза изборът си е негов.
Чистотата на работното място, израз на порядък в невидимата технология.

Бриги Магнито

Цитат на: Иво19667 - Сряда, 07 Септември, 2011, 09:43:18
Хм, чудно, какво е продиктувало това решение? При положение, че тук не само се дрънка , има много- полезна информация и колегиални съвети. Но както каза изборът си е негов.
Най-вероятно пак е изпаднал у алкохолен делириум и не е имал връзка с централнио мозък,макар че едва ли има такъв,иначе не е лошо момче ,по-добре че се изтри засенчваше ме.
Пазим чата беше пич ма съгрешил още по рождение,съдба какво да правиш добре че го отсвирихте.

Иво19667

Цитат на: Бригадира - Неделя, 11 Септември, 2011, 09:18:25
Цитат на: Иво19667 - Сряда, 07 Септември, 2011, 09:43:18
Най-вероятно пак е изпаднал у алкохолен делириум и не е имал връзка с централнио мозък,макар че едва ли има такъв,иначе не е лошо момче ,по-добре че се изтри засенчваше ме.
Пазим чата беше пич ма съгрешил още по рождение,съдба какво да правиш добре че го отсвирихте.

ООО,, нещо ми звучи познато тука а ? Под прикритие работим май !Хахаха.. Тук има нещо .

Бриги Магнито

Зад кулисно си е най-гот тва и децата го знаят  ;) зад гърба било лицемерие ма и тва ше се усъвършенства въпрос на време.

loshdancho

Станала е за щастие, лека докторска грешка. :o :o Какво да се прави , объркал ти е човека хапчетата :D :D :D :D :D
Тичай  при него бригадирче до като  е още  рано,  и  няма последици.... ::) ::) ::)
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Неделя, 11 Септември, 2011, 09:48:19
Станала е за щастие, лека докторска грешка. :o :o Какво да се прави , объркал ти е човека хапчетата :D :D :D :D :D
Тичай  при него бригадирче до като  е още  рано,  и  няма последици.... ::) ::) ::)
То да беше лека ма не е ,и защо да тичам след като зорлем избягах от здравното заведение на 5 км в столицата(стар стил 4км)

Иво19667

Ей,  Бриго Смени дилъра ве. Тоз много- чисто ти дава ве . Хахахахахахахаа.... Готин си байка, пусни тема да я нищим ве. 8)

Бриги Магнито

Забелязах,че още един профил от АПК,ТКЗС  бригадата е история и се чудя ,защо не се драсна и за него кво ,що?

П.П. Тва при желание ,де .Аз само от любопитство,а и пича ми допадаше яко.

admin

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 04 Май, 2012, 19:00:48
Забелязах,че още един профил от АПК,ТКЗС  бригадата е история и се чудя ,защо не се драсна и за него кво ,що?

П.П. Тва при желание ,де .Аз само от любопитство,а и пича ми допадаше яко.

И аз се учудих. Но в крайна сметка той пожела да изтрия регистрацията му и аз само удовлетворих това негово желание.

admin