• Welcome to Форум на българските шофьори.

Доволни ли сте от работодателя?

Започната от admin, Петък, 09 Септември, 2011, 15:31:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Доволни ли сте от работодателя си?

Да
38 (52.1%)
Не
28 (38.4%)
Нямам мнение
7 (9.6%)

Общ брой гласове: 71

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Неделя, 18 Ноември, 2012, 20:24:55
Това си е мое решение,в следствие от поведението му.

:D :D :D :D Се така се държим баце,нрав ко да праим ,купил съм си въже ша се бесим,но не зарад моя нрав и поведение,а зарад пичове като..............(без определения,че ша засегнем некой)

Бриги Магнито

Roshko

Повече от половината тема и е време да си ходи на мястото, тъ че няма да се свеня да питам какво ви пречи Бригиту не моа вденем от къ съм дошъл тук.
Аз бих поспорил, ама няма смисъл, кой, кога, къде е започнал да пише диалектно в което няма нищо, ама нищо престъпно!
Струва ми се доста хора бъркат значението и мястото на сайта в мрежата...  ::)

Roshko

loshdancho

Не ми трябват хора като него, които без да са свидетели на нещо взимат отношение от мястото на събитието.
И са способни да те вкарат в приключение  с тези "доказателства". Казал съм го ясно Кошарефски свидетел!
Та те това са ми  част от аргументите.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Lorinser

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 18 Ноември, 2012, 21:23:35
Повече от половината тема и е време да си ходи на мястото, тъ че няма да се свеня да питам какво ви пречи Бригиту не моа вденем от къ съм дошъл тук.
Аз бих поспорил, ама няма смисъл, кой, кога, къде е започнал да пише диалектно в което няма нищо, ама нищо престъпно!
Струва ми се доста хора бъркат значението и мястото на сайта в мрежата...  ::)
Това не е сайт, а форум.Няма форум в света, в който се толерират неправилни или нечетливи постове.Значението, подчертавам на всеки форум е да се разискват теми касаещи тематиката на форума, и да се обменя полезна информация, свързана с контекста на дадена тема.Да не говорим, че заглавията на темите се индексират в гугъл и други големи търсачки и ако е написано на диалект темата ще е полезна само на участниците в самият форум, и на практика значението му става нулево.Дори преди време бях дал предложение да се тагват и линковете за по- добро индексиране към търсачките, от което и набиране на по-голям брой участници.
С две думи, ако искам да получа полезна информация по даден въпрос аз първо трябва да му дешифрирам написаното за да разбера отговора на въпроса ми.

ilianiliana68

Нито го знам нито го познавам,но един от колегите пишещи тука,ми даде много точна и полезна информация,за работодател.Тука е под името ivopiveca.ТОЧЕН Е

Roshko

Цитат на: В.Димитров - Неделя, 18 Ноември, 2012, 22:20:42
Това не е сайт, а форум.Няма форум в света, в който се толерират неправилни или нечетливи постове.Значението, подчертавам на всеки форум е да се разискват теми касаещи тематиката на форума, и да се обменя полезна информация, свързана с контекста на дадена тема.Да не говорим, че заглавията на темите се индексират в гугъл и други големи търсачки и ако е написано на диалект темата ще е полезна само на участниците в самият форум, и на практика значението му става нулево.Дори преди време бях дал предложение да се тагват и линковете за по- добро индексиране към търсачките, от което и набиране на по-голям брой участници.
С две думи, ако искам да получа полезна информация по даден въпрос аз първо трябва да му дешифрирам написаното за да разбера отговора на въпроса ми.

Дотук добре, но дали Бриги гори от желание точно неговото мение да се тагва или там нещо си...м?
Ако сайта има претенции за онлайн бърза помощ и е подписала договор с Бриги - ОК!
Аз разбирам амбициите ти сайта да се превърне в конте на подиума и няма да ти опонирам кому е нужно всичко това.
Просто не желая да е за сметка на свободата и личния избор.
Има доста неща в общественото пространство които на едни се харесват, но на други не. Но то си остава обществено! За едната година в която съм тук не съм попаднал на едно злобливо или пък макар минимално заядливо отношение на споменатия за основен грешник потребител.
Хайде да не гледаме само от собствената си камбанарийка!

driver1

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 18 Ноември, 2012, 23:08:24
... За едната година в която съм тук не съм попаднал на едно злобливо или пък макар минимално заядливо отношение на споменатия за основен грешник потребител.
Хайде да не гледаме само от собствената си камбанарийка!

А да си попадал на нещо друго, освен спам? Свободата е свещено право на всекиго, но пък и уважението е задължение на всекиго. Пълна липса на уважение е пренебрегването на правилния български език, особено в комуникацията с хора, които ясно са заявили, че това им е неприятно. Ето защо аз съм си решил проблема - почти не го чета вече, камо ли да взимам отношение по коментарите му, доколкото има какво да се коментира.

Roshko

Цитат на: driver1 - Неделя, 18 Ноември, 2012, 23:25:52
 А да си попадал на нещо друго, освен спам? Свободата е свещено право на всекиго, но пък и уважението е задължение на всекиго. Пълна липса на уважение е пренебрегването на правилния български език, особено в комуникацията с хора, които ясно са заявили, че това им е неприятно. Ето защо аз съм си решил проблема - почти не го чета вече, камо ли да взимам отношение по коментарите му, доколкото има какво да се коментира.

А ето тук е момента да коментираме какво е СПАМ и как го определяме като такъв!? Това е нежелано съобщение, нали? Ама за мен е желано! Мен ме кефи! Когато в е на неподходящо място в неподходящ момент даже не се опитвам да вникна какво е искал да каже и минавам на следващия пост. Извинявай, ма ти одеве изяви какво толкова се впечатляваме на рейтинги и кво беше там. Ами аз не виждам грам разлика в това което чета от Бриги или мен си и това което слушам сутрин докато си пуша цигарата с кафето. Даже по този начин аз мисля, че се доближавам повече до хората говорейки така. Това е част от нашия бит и култура. Никога, ама НИКОГА не съм писал по този начин с ирония, напротив с умиление. Мислим, малко се опитваме да се правим на по големи католици от Папата...
Мислим нужен ни е поне един номер по-голяма връхна дреха!

За това дали е сайт или форум мисля вече си дадох аргументите и няма нужда да се напъваш да ме поправяш преди да ме опровергаеш.

Данчо, сигурно си имате някакви лични закачки, на които нито съм свидетел, нито имам намерение да ставам.
Кампанията срещу Бриги ми идва малко като от горна истанция и малко в повече естествено...
Никого не задължавам, но когато публично обвиняваш някого в нещо е редно да цитираш даденото "противозаконно" действие.
Вече не знам за кой път се повтарям и показвам нагледно как става, ма явно има дефицит на капацитет...

driver1

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 00:27:52
А ето тук е момента да коментираме какво е СПАМ и как го определяме като такъв!? Това е нежелано съобщение, нали? Ама за мен е желано! Мен ме кефи! Когато в е на неподходящо място в неподходящ момент даже не се опитвам да вникна какво е искал да каже и минавам на следващия пост. Извинявай, ма ти одеве изяви какво толкова се впечатляваме на рейтинги и кво беше там. Ами аз не виждам грам разлика в това което чета от Бриги или мен си и това което слушам сутрин докато си пуша цигарата с кафето. Даже по този начин аз мисля, че се доближавам повече до хората говорейки така. Това е част от нашия бит и култура. Никога, ама НИКОГА не съм писал по този начин с ирония, напротив с умиление. Мислим, малко се опитваме да се правим на по големи католици от Папата...
Мислим нужен ни е поне един номер по-голяма връхна дреха!

А аз мислим, че не требе много да мислим за да се сетим, че не мислим, ако спамим.
   Написах го така за да го разберат нуждаещите се. :)

Roshko

Цитат на: driver1 - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 00:36:21

А аз мислим, че не требе много да мислим за да се сетим, че не мислим, ако спамим.
  Написах го така за да го разберат нуждаещите се. :)

Аз па като се прочетох колко пъти съм написал думата мислим, си викам че земе некой да ми поверва...  ;D ;D ;D ;D ;D

А, и като се замисля и аз не се сещам да съм коментирал неговия "спам", освен ако не е зададен въпрос към мен, но мен си ме кефи непринудения му хумор и така ще си остане и занапред. Може пък да не съм единствения. Като знам българина колко е щедър на похвали тея над осемстотин такива малко не са в подкрепа на анти-Бриги кампанията... ;)

bojo

Добро утро на всички!Отдавна я преглеждам тази тема, но до днес не мислех, че имам какво да споделя-дали съм доволен от моя бос.Много,ама много...голем темерут и остроумен,направо шеф мечта.Вчера(18.11.2012)ме праща да товара в един град(Шдерот) на 50тина километра от Газа или Палестина,кой както го знае.Аз му отказах,по известни причини свързани с мои планове да доживея поне до пенсионна възраст.Шефчето се обиди и сподели,че да държи на работа един такъв мързелан като мен му излизало скъпо,аз пък му казах,че си имам принципи-сутрин като излезна от къщи,вечер да се прибера жив и здрав,а той ми казва да ида да напрва трушия с моите принципи.Та те така целия ден,ей много хубав човек иначе плаща редовно,поддържа камионите,маняк на тема чистота не е лош,ама понякога като стане въпрос за пари не мисли къде те прща,за кво те праща,ще се върнеш ли,няма ли главното е още едно курсче да падне некой лев в джоба.Приятен ден на всички,лека и безаварийна. ;D
Божо

loshdancho

Охо, има и по диви шефчета по света от нашите...
Пък е и остроумен... за туршията.

ivopifeca

Цитат на: loshdancho - Неделя, 18 Ноември, 2012, 22:07:47
Не ми трябват хора като него, които без да са свидетели на нещо взимат отношение от мястото на събитието.
И са способни да те вкарат в приключение  с тези "доказателства". Казал съм го ясно Кошарефски свидетел!
Можеш,ли да ми обясниш ти как стана свидетел на моя случаи?Защото взимаш категорично отношение,все едно си бил пряк свидетел на битието ми,даже посочваш,къде и какво трябвало да карам,и при кого.Данчо,говориш,прибързано,друже ;)

loshdancho

ЦитатНе ми трябват хора като него, които без да са свидетели на нещо взимат отношение от мястото на събитието.

Цитат на: ivopifeca - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 14:59:18
Можеш,ли да ми обясниш ти как стана свидетел на моя случаи?Защото взимаш категорично отношение,все едно си бил пряк свидетел на битието ми,даже посочваш,къде и какво трябвало да карам,и при кого.Данчо,говориш,прибързано,друже ;)
Написаното се отная за Бригадира! Недей да сънуваш кошмари.

ivopifeca

ivopifeca