• Welcome to Форум на българските шофьори.

Доволни ли сте от работодателя?

Започната от admin, Петък, 09 Септември, 2011, 15:31:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Доволни ли сте от работодателя си?

Да
38 (52.1%)
Не
28 (38.4%)
Нямам мнение
7 (9.6%)

Общ брой гласове: 71

ahil_73

Бе не ти е чист косъма май май денини ли си къв си бем  ли...

ahil_73

DENINI

Цитат на: ahil_73 - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 23:18:07
Бе не ти е чист косъма май май денини ли си къв си бем  ли...
Ти пък кой си и откъде си?Някой бе ли го за мнението ти?

DENINI

stoil nedev

Цитат на: DENINI - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 23:24:15
Ти пък кой си и откъде си?Някой бе ли го за мнението ти?
Еийийийий  най-накрая се появи и превозвача форумна " нинджа" ве .... беше ми станало мъчно за него.
Тъкмо мислех да му пиша отсъствие тази вечер и хооооп , той е тук. Днес за Турция или Гърция ще пътуваме ве началник.
Да знам в коя посока да си пусна аутороутЪ и да почвам да правя бррръм   бррррръм......
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

DENINI

Цитат на: stoil nedev - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 23:32:15
Еийийийий  най-накрая се появи и превозвача форумна " нинджа" ве .... беше ми станало мъчно за него.
Тъкмо мислех да му пиша отсъствие тази вечер и хооооп , той е тук. Днес за Турция или Гърция ще пътуваме ве началник.
Да знам в коя посока да си пусна аутороутЪ и да почвам да правя бррръм   бррррръм......
Пусни си Euro Truck Simulator.Дано там си добър ;D

stoil nedev

Цитат на: DENINI - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 23:43:17
Пусни си Euro Truck Simulator.Дано там си добър ;D
А ха-ха колко бързо се издаде на коя игра играеш и тренираш в офиса !!! Напредвай напредвай!!!
Ако си упорит и постоянен един ден ще станеш истински шофьор..... даже истински тираджия можеш да станеш :D :) ;D
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

DENINI

Цитат на: stoil nedev - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 23:51:11
А ха-ха колко бързо се издаде на коя игра играеш и тренираш в офиса !!! Напредвай напредвай!!!
Ако си упорит и постоянен един ден ще станеш истински шофьор..... даже истински тираджия можеш да станеш :D :) ;D
Не ставам за камионджия.Признавам си.Не ми иде отвътре,и има защо.Просто си плащам подобаващо за много черния труд. ;)

rider777

Егати, за пръв път чувам работодател да казва, че плаща подобаващо ама как ли звучи това на финикийски,,,,, когато чуя от някой нещо такова искам да ми го преведе в цифри ,,, сега я открих темата ,,,даже и в анкетата боднах едно твърдо Нйе ,,, гледам назад се косите оти Бриги не думал кат оня де чете новините по телевизията ,,,,    Бриги, кефи ме изказа ти пич,,,продължавай все така  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

driver1

Някои ги кефи чалгата. Други - умишлено демонстрираната простотия. Трети - и двете. Хора разни...Не става ясно каква е ползата от всичко това.

driver1