• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бунт в Катуница, МВР блокира селото

Започната от abator, Събота, 24 Септември, 2011, 12:12:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Имам предвид, че са именно 320000, а не 350000 или 800000.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Уди кълвача

Цитат на: Бригадира - Неделя, 25 Септември, 2011, 14:25:20
Което и аз споделям.
Мразим да гласувам и за тва не гласувам от как се помня.

Ъхъ

Уди кълвача

Уди кълвача

Цитат на: admin - Неделя, 25 Септември, 2011, 12:38:44
След по-малко от месец в тъмната стаичка и след това пред избирателната урна всеки ще може да даде своя глас. Не оставайте безучастни в този ден! Каквото си надробим, това ще сърбаме!

Така е, но..... Никое правителство няма да работи за нас, ако не го контролираме самите ние, а контрол с плюене по форуми не става...

!na

Цитат на: Уди кълвача - Понеделник, 26 Септември, 2011, 09:08:26
След по-малко от месец в тъмната стаичка и след това пред избирателната урна всеки ще може да даде своя глас. Не оставайте безучастни в този ден! Каквото си надробим, това ще сърбаме!

Така е, но..... Никое правителство няма да работи за нас, ако не го контролираме самите ние, а контрол с плюене по форуми не става...

Харесва ми позицията ти.
Ще се радвам да споделиш повече по отношение на това как виждаш контрола, че се оказва най-трудното може би...

Цитат на: admin - Понеделник, 26 Септември, 2011, 08:37:05
Имам предвид, че са именно 320000, а не 350000 или 800000.

Според данните, да.
Не и според цитирания.
А къде ли е истината?
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

admin

Може да са се писали българи. Знам ли какво е станало точно при това преброяване? Нищо няма да ме учуди. Но все пак 800000 или 1000000 ми се струва преувеличено.

admin

Напрежението в държавата ескалира. Задава се жегата зад ъгъла, точно както казва Робърт Де Ниро на Ал Пачино във филма "Жега". Дали управляващите са си представяли толкова горещ септември? Вижте какво става в Пловдив. И не само там. Опасявам се, че с действията си правителството ще изпусне нещата извън контрол.  ::)

http://podtepeto.com/article.php?id=6491

SOLAR

Заловиха шофьора на буса убил момчето. А къде са другите двама, които с леки коли правят "предумишлен опит за убийство" на двамата полицаи и граждани, от което са ранени полицаите и има сгазени граждани ? В коя страна ще нападнеш "служител на реда" и ще ти се размине ?
На кого се е обаждал циганския "цар" за защита ? Ако направят разпечатка на телефона му, ще разберат кои са неговите "покровители" - прокурори, политици, полицаи, съдии, депутати, навярно и съветници от президентството.
Въпроси, въпроси, въпроси и отново МЪГЛА.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

Уди кълвача

Цитат на: !na - Понеделник, 26 Септември, 2011, 12:41:35
Цитат на: Уди кълвача - Понеделник, 26 Септември, 2011, 09:08:26

Харесва ми позицията ти.
Ще се радвам да споделиш повече по отношение на това как виждаш контрола, че се оказва най-трудното може би...

Хихи, аз ако знаех ;D
Само знам, че контрол без тояга не става.... Ако станем като в Либия, може и да им държи влага 5-6 години на следващите управници...

SOLAR

Цитат на: Уди кълвача - Вторник, 27 Септември, 2011, 06:23:14
Хихи, аз ако знаех ;D
Само знам, че контрол без тояга не става.... Ако станем като в Либия, може и да им държи влага 5-6 години на следващите управници...

Преди повече от 20 години, така  бе и у нас, само липсваха бомбардировките. И. Костов яхна вълната и направи "обръчите".
Очевидно това не е пътя.
Остава военен преврат или силна "полицейска" държава, но и там пращи от корупция...... XXI в.
Не виждам път в тунела !

ЛЕКИ ПЪТИщА !

Уди кълвача

Цитат на: SOLAR - Вторник, 27 Септември, 2011, 08:05:57
Хихи, аз ако знаех ;D

Преди повече от 20 години, така  бе и у нас, само липсваха бомбардировките. И. Костов яхна вълната и направи "обръчите".
Очевидно това не е пътя.
Остава военен преврат или силна "полицейска" държава, но и там пращи от корупция...... XXI в.
Не виждам път в тунела !

ЛЕКИ ПЪТИщА !

Е бяха де, ама после що спряха?
Щот всички бяха доволни от "демокрацията" и всички крадяха(кой малко,кой повече),по-принцип сме продажно племе, не можем да сме единни-важно е Вуте да е зле....
тоталитаризъм ни трябва на нас и яка сопа ;D

abator

Военния преврат го забрави. Още с започването на промените, от армията внимателно бяха разкарани всички, които можеха да извършат нещо подобно.

antoniyu

Цитат на: SOLAR - Вторник, 27 Септември, 2011, 08:05:57
Хихи, аз ако знаех ;D

Очевидно това не е пътя.
Не виждам път в тунела !

ЛЕКИ ПЪТИщА !

Не съм съгласен,че е било същото както беше в Румъния и Либия.
Преди 21години трябваше да се застрелят всички управляващи тогава страната(Чаушеску) или най-малко половината,защото точно тези и техни протежета и ученици управляват сега.Тогава тези управляващи щяха да се зачудят как да управляват страната след като знаят,че може те да са застреляните.
Военен преврат не може да се осъществи в България(новия устав на военните)полицията е в пъти повече от военните.
До колкото съм запознат с Европейската конституция държава членка която не може да управлява страната си и не може да сформира правителство се назначава служебно такова от ЕС.

цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

admin

Сигурно ГЕРБ и в най-кошмарните си сънища не са сънували, че месец преди изборите един цигански "цар" може ги подхлъзне така. А вчера до Парламента е имало паркиран бронетранспортьор. Сигурно за да пази депутатите от народната любов.

http://www.blitz.bg/news/article/118965

antoniyu

Ей народе древен български,
що си от родина разделен,
защо я търпиш неправдата,
славно ти име да погубват.

Стига са ти рода криели,
стига те от братя делили,
стига тия що те мачия,
да ми те плашат со Родина.

Стани, стани народ юначен,
спомни си ги ти войводите,
Да им вдигнем пак байраците,
да ги изпълним заветите.

Да сме горди, че сме българи,
да си я пазим Родината,
да ги нема тия граници,
заедно да бидем свободни.

Текст: Никола Григоров
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

!na

Цитат на: admin - Вторник, 27 Септември, 2011, 09:38:16
Сигурно ГЕРБ и в най-кошмарните си сънища не са сънували, че месец преди изборите един цигански "цар" може ги подхлъзне така. А вчера до Парламента е имало паркиран бронетранспортьор. Сигурно за да пази депутатите от народната любов.

Ще поживеем и ще видим, както се казва :)
Не е ясно как ще завърши цялата история, а знаем че у нас всяко чудо е за три дни.
Според някои теории за конспирациите, напълно възможно е сценария да си е писан от самите тях.

!na