• Welcome to Форум на българските шофьори.

Вайс Транс - Пловдив

Започната от ifchu, Понеделник, 20 Декември, 2010, 13:37:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ifchu

Ако има някой дето знае нещо за тази фирма
ще съм му благодарен ако сподели  :)
малко луд и много гламав. :)  ιlιlι.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅].ιlιlι

ifchu

admin

Колега, току-що видях, че ги има в тази страница, но там информация за фирмите няма. Според мен е добре подобни фирми да бъдат по-широко обсъдени и да се разяснят причините, довели до попадането им в подобни черни списъци.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

ifchu

ми те мисла че са ВАЙС ТРАНС са 2 фирми на 2ма братя мисла че Василски или Васински бяха ама нищо никаде нема за тех нито като фирма нито като информация

admin

Василски е вероятно. Поне така излиза при търсене в Google. Това е информацията:

Телефон: +359 32/670 908 Факс:+359 32/672 367
Е-mail: vasilsky@evrocom.net

ifchu

И аз го видях това, ама телефоните които имам и на които звъних не са същите :(

редактирано

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат от друг сайт:От бившия матаджия Васко собственик на Вайс Транс пари не чакай

Вайс Транс ООД

Област
    Пловдив
Тел
    032670908
Факс
    032672367

Спамнах  :D

admin

Ами то лека-полека ще се оформят фирмите, които не обичат да плащат на своите шофьори.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

;) сигурно
за допълнително инфо ще добава,каквото знам от колеги: Кара се Испания-Англия
и ако телефоните който дадохме с админа не отговарят може да се опита и на
Телефон   0889189988
или пък на този адрес:Пловдив   Сан Стефано 52

ifchu

благодаря много,ем то си е е*ало майката, ко че се прай работа нема,пак ако има не плащат  ???

ifchu

аи много ми е интересно че са 2 фирми аз званях на стефан а не на веско...
шо ли си мисла че тука нешо работата е ......... бегай на далече  :o

Димитър Гебшеменов

наистина са 2-ма братя.иван и стефан.работил сам при иван преди време.даваше 50 евра на ден.ама само на обещания.мнооооооогоооооооо хора изгоряха там.камионите са стралиси-3-ки.никаква подрашка.кара се испания -англия.стефан даваше 11 цента на км.и немаше преди време никакво текучество.ама сега гледам си тарси шофиори-значи...................навремето си нямаше проблем с плащането.камионите са стралиси-5-ци.
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

admin

Колега, добре дошъл във форума и ти благодарим и на теб. Явно и тази фирма отива към черния списък.

Димитър Гебшеменов

мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

wolves

Вайс транс има общо с двамата братя,но се води от някакво момче на 20 год който им е роднина на тия двамата.Там е голяма мътилка.преди няколко месеца пак търсеше шофьори

don pedro

колега бих ти разказал доста , ако  си шофьор  отиди сигорно ще те вземат имат постоянна нужда от свежа  плът , но ко караш само автобан няма да вземеш това дето  старите  колеги вземат ,дава  иван по 50 евро на ден  30 дена по 50  смятай  ако  си добър работник  ако не крадеш нафта защото ще те хване  , и тай  опитай поне се научиш  на нещо

don pedro