• Welcome to Форум на българските шофьори.

"Н и Н интернешънъл транспорт"

Започната от dimbi, Сряда, 09 Ноември, 2011, 18:10:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dimbi

Дайте инфо за тази фирма. Коректни ли са?

dimbi

tonko_66

Най-добре се обади по тел - 0887546817 - Марко Вълчев. Проведи си разговора и сам ще се убедиш, че не са читави.

tonko_66

doktora179

Цитат на: tonko_66 - Сряда, 09 Ноември, 2011, 19:04:23Най-добре се обади по тел - 0887546817 - Марко Вълчев. Проведи си разговора и сам ще се убедиш, че не са читави.

Хахахахаха Няма и Няма преди беше много коректна фирма а лично за мене на тоя боклук Марко Вълчев не му звънете тоя 3 пъти му се е разминавало да яде шамарите непомни като лежахме по-паркингите заедно сега го направиха шеф и той е шеф на пенитата а Таньо Генчев е шефа който ръководи камионите по-Европа.Общо взето фирмата е добра обаче има хора който от месеци не са получавали пари трябва да се мазните на персонала и тогава ще има пари тази фирма е същата като ПИМК!!!!

doncho79

А бе аз бих казал Макркоооооо,забрави ли баце как ме учи да точим нафта на касите на Београд,слушам колегите седят без парички че ти не ги даваш спор нема ама слушам и за резани гуми спирал си пари а твойта гума дето среза у Алтенмаркт Танио ти е прикри или заборави да го .....ба шо се праиш на велик немоа да разбера ма да ме извини админо познавам го лично не само Марко ми и Танио и Николай и Гергана и Анжела то у Н и Н пари никога е немало нема и да има ам лично що приказки изслушах за Марко ако са истина то тогава Марко заслужаваш един по голем К.........................р. Та колега прави си сметка що е у Н и Н пари нема действайте.....

imter

В Пловдив такива фирми с лопата да ги ринеш.Явно там са събрани най-големите тарикати :).

doktora179

Цитат на: doncho79 - Петък, 09 Март, 2012, 19:40:36
А бе аз бих казал Макркоооооо,забрави ли баце как ме учи да точим нафта на касите на Београд,слушам колегите седят без парички че ти не ги даваш спор нема ама слушам и за резани гуми спирал си пари а твойта гума дето среза у Алтенмаркт Танио ти е прикри или заборави да го .....ба шо се праиш на велик немоа да разбера ма да ме извини админо познавам го лично не само Марко ми и Танио и Николай и Гергана и Анжела то у Н и Н пари никога е немало нема и да има ам лично що приказки изслушах за Марко ако са истина то тогава Марко заслужаваш един по голем К.........................р. Та колега прави си сметка що е у Н и Н пари нема действайте.....

Танио е готин пич обаче тоя Марко плаче само за ташаци с извинение пред админите.
ПАРИ НЕМА В ТАЯ ФИРМА БЯГАЙТЕ !!!!!!

Rammbon

Карат за 1300Е чисти Испания-Франция до границата на Белгия. Возят едни авточасти. Обещават 1400Е, ни си вземат 100 Е за осигуровките. А те осигуряват на 420лв.

Rammbon