• Welcome to Форум на българските шофьори.

За рейтинга

Започната от SOLAR, Вторник, 28 Декември, 2010, 18:22:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Одобрявате ли съществуването на рейтинг във форума?

Одобрявам
47 (66.2%)
Не одобрявам
16 (22.5%)
Нямам мнение
8 (11.3%)

Общ брой гласове: 69

Бриги Магнито

Еееееееее чекайте мънинко са,рейтинга кат гледам се баце ей така за спорта и по клони към кефиш ме не ме кефиш,отколкото истини излафени и тем подобни,пък и истина за един лъжа за друг.
Примери бол.
Тъй че рейтинга се основава на предимно кефиш ме не ме кефиш.И ей такива пичаги кат мойта натурка определено не само не кефат бая народ,но и дразнели (тва е нешо ново) не че ми е зор вече,защото преди ме беше еня издразних един -двама и исках да възирам,но пък други един-двама ги кефах яко и те ме те па дразним ората и мътим водата.Тъй че не е лошо си измислите начин за контрол на такива особки кат моя милост .

От друга страна пък погледнато не съм чак толкоз прескочил границата,да факт е лафим си на мой си диалект,пишем си ко ми на сърце и от дъжд на ветър се сдръглям с некой за спорта,а и ако нямате дразнител ше се самозабравите сами и ще насочите темите към ваща гледна точка ,а е хубаво да има много гледни точки.
В мое оправдание да мъцна в сравнение с преди не спама по всички теми бутнал съм моторната на 1-ва степен,но е тъпо да уяждате който и да било в тема където па една буквичка не е сложил,защото това за мен си е покана за дебатче от тия цветните де ги прожектирам.

Та тва е.

Бриги Магнито

!na

Цитат на: Бригадира - Събота, 12 Ноември, 2011, 08:34:30
....Тъй че рейтинга се основава на предимно кефиш ме не ме кефиш....

Не само, но и на това.
И точно затова съм от върлите противници на всякакви идеи рейтинга да е определящ за раздаването на банове.
Има си админ и модове, преценката им може да не е 100% обективна, но това са хората, които трябва да решават и налагат наказания. Както се казва - демокрация, демокрация, колко да е демокрация :)
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

bad_kras

Цитат на: Бригадира - Събота, 12 Ноември, 2011, 08:34:30
Еееееееее чекайте мънинко са,рейтинга кат гледам се баце ей така за спорта и по клони към кефиш ме не ме кефиш,отколкото истини излафени и тем подобни,пък и истина за един лъжа за друг.
Примери бол.
Тъй че рейтинга се основава на предимно кефиш ме не ме кефиш.И ей такива пичаги кат мойта натурка определено не само не кефат бая народ,но и дразнели (тва е нешо ново) не че ми е зор вече,защото преди ме беше еня издразних един -двама и исках да възирам,но пък други един-двама ги кефах яко и те ме те па дразним ората и мътим водата.Тъй че не е лошо си измислите начин за контрол на такива особки кат моя милост .

От друга страна пък погледнато не съм чак толкоз прескочил границата,да факт е лафим си на мой си диалект,пишем си ко ми на сърце и от дъжд на ветър се сдръглям с некой за спорта,а и ако нямате дразнител ше се самозабравите сами и ще насочите темите към ваща гледна точка ,а е хубаво да има много гледни точки.
В мое оправдание да мъцна в сравнение с преди не спама по всички теми бутнал съм моторната на 1-ва степен,но е тъпо да уяждате който и да било в тема където па една буквичка не е сложил,защото това за мен си е покана за дебатче от тия цветните де ги прожектирам.

Та тва е.
Гледни точки всекакви , да и твоята също Важи. Всеки както иска така да го разбира. Затова е форум , затова са теми - всеки да изразява мнение. А за тези които се дразнат - ми ко да ти кажа......за мен са хора с проблеми , де им избиват чювиите тука , така навсякъде ще има по какво да ги дразни. Мнооо се упрягат бе , не са претръпнали. Затова и рейтинга ги плаши !!!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

admin

Да споделя и моето лично виждане по въпроса с рейтинга. Минуси слагам много рядко. Трябва да съм много подразнен от нещо в публикацията на някого, за да сложа минус. Правил съм го едва няколко пъти. Плюсове обаче слагам много и най-вече когато съм впечатлен от написаното. И често си мисля, защо едни потребители получават повече плюсове и съвсем малко минуси, а при други е точно обратното? Дори имаме няколко участници във форума, които бяха достигнали рейтинг 100 без нито един минус. Някаква харизма ли е, какво ли е? Анкетата пък до момента показва, че този начин за оценяване на потребителите е добър. Нали е демокрация все пак... :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

!na

Админе, прав си гледайки от твоята камбанария. Ти си такъв човек, стремиш се да си безпристрастен.
Но всички знаем, че тук има и хора, които както се казва "бацат" минуси по антипатия, не по заслуга.
И това прави нещата вече необективни.
Що се отнася до отличниците, дали е харизма, симпатия, умотворчество....не знам, но е добре че има и такива.

admin

Цитат на: !na - Събота, 12 Ноември, 2011, 09:26:19
Админе, прав си гледайки от твоята камбанария. Ти си такъв човек, стремиш се да си безпристрастен.
Но всички знаем, че тук има и хора, които както се казва "бацат" минуси по антипатия, не по заслуга.
И това прави нещата вече необективни.
Що се отнася до отличниците, дали е харизма, симпатия, умотворчество....не знам, но е добре че има и такива.

Напълно те разбирам. Но пък наистина няма как да зная кой и за какво слага минуси. Според мен такива хора е имало, има и ще продължава да има. Няколкото пъти, в които съм сложил минус на някого, не са били по конкретен повод. Просто така съм усетил нещата, така съм го направил. А за моята безпристрастност вече бях обвинен, че толерирам определени хора във форума. С което въобще не мога да се съглася, но пък съм готов да чуя всякакви мнения.

!na

Е, поне е забавно и интересно.
Виж как я разискваме тази тема периодично  :D

Бриги Магнито

Цитат на: !na - Събота, 12 Ноември, 2011, 09:33:59
Е, поне е забавно и интересно.
Виж как я разискваме тази тема периодично  :D
Ма не е лъжа.

Взимайте некво решение,че рейтинго ми цепи мрака нема веч кадър дет да ме стигне  :D :D :D Нумеро уно съм и преди и сега за вечни временца.
За сите де са вълнуваа толкоз мноо оти се зовем Бригадира ,те Ви още една причина  ;) Лидер съм у рейтинго изотдзадзе напредзе и нема шанс да не съм Бригадирче. ;)

Дайте барлем трицифрен даго дотънамим. ;)

Бриги Магнито

Трицифрен сърдечни благодарности на сите де се отзовахте,само така ,но не спирайте дайте да го направим по-голем от плюсовия викам нейде до къде -200 че е секстра.
Не боли видехте и не е сложно просто с мишлето бъцнете минусче на Лидеро ,тоест на моя милост. :D

admin

По подразбиране изчакването за поставяне на положителен или отрицателен рейтинг в момента е един час. Мислите ли, че това време трябва да се увеличи, за да бъдат пресечени възможностите за често гласуване с определени цели? Предлагам например увеличението да бъде 24 часа. Все пак веднъж в денонощието е напълно достатъчно, за да изкажете своите симпатии или антипатии към някого.

kaloyan Mladenov

Що се занимавате с нереални работи не знам.Дали да бъде час дали два дали...
Махнете тия глупости и готово...
Ма що се едосвам ако си ви кефи глей те си го.
И другите да знаят ,от мен никой няма да получи нито минус нито плюс.

admin

Отбелязвам, че мнението ти е получено и очаквам следващото мнение.

driver1

Цитат на: admin - Понеделник, 14 Ноември, 2011, 18:24:57
Отбелязвам, че мнението ти е получено и очаквам следващото мнение.

Тая история с рейтингите е тъпа. Ако има техническа възможност е по- добре да се гласува с палец нагоре, или надолу за всяко мнение по отделно. Така ще е ясно конкретно с коя позиция хората не са съгласни.

admin

Отбелязвам и твоето мнение, но пък виждам и анкетата отгоре. А тя до момента показва, че повечето потребители искат да има такъв рейтинг. За гласуване на отделните публикации ще помисля какво може да се направи.

driver1

Цитат на: admin - Понеделник, 14 Ноември, 2011, 18:48:44
Отбелязвам и твоето мнение, но пък виждам и анкетата отгоре. А тя до момента показва, че повечето потребители искат да има такъв рейтинг. За гласуване на отделните публикации ще помисля какво може да се направи.

E, щом за повечето хора това има значение и по някакъв начин гали самочувствието им - така да бъде. Аз просто споделих своето мнение и аргументите си.

driver1