• Welcome to Форум на българските шофьори.

За рейтинга

Започната от SOLAR, Вторник, 28 Декември, 2010, 18:22:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Одобрявате ли съществуването на рейтинг във форума?

Одобрявам
47 (66.2%)
Не одобрявам
16 (22.5%)
Нямам мнение
8 (11.3%)

Общ брой гласове: 69

Уди кълвача

Цитат на: Бригадира - Неделя, 13 Ноември, 2011, 08:21:10
Трицифрен сърдечни благодарности на сите де се отзовахте,само така ,но не спирайте дайте да го направим по-голем от плюсовия викам нейде до къде -200 че е секстра.
Не боли видехте и не е сложно просто с мишлето бъцнете минусче на Лидеро ,тоест на моя милост. :D

Що съ мъчиш?
Щи ги дадеми и бес толкус мулби, Лидеру фуревар!!

пп. админ, нали моа си пишъ на родниъ изик Бургаски?

Уди кълвача

admin

Цитат на: Уди кълвача - Понеделник, 14 Ноември, 2011, 20:48:55
Що съ мъчиш?

Няма да си толкова оригинален като него. Просто на него му се отдават тези неща. :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Уди кълвача

Цитат на: admin - Понеделник, 14 Ноември, 2011, 20:58:21
Цитат на: Уди кълвача - Понеделник, 14 Ноември, 2011, 20:48:55
Що съ мъчиш?

Няма да си толкова оригинален като него. Просто на него му се отдават тези неща. :D

Да, ама гледам че правиш забележки за правопис....
Иначе, ако всеки започне да си пише както говори... едва ли би ти харесало...
Както и да е, значи моа си пиша как си искам, бес да са притесняам за санксии :))

driver1

Цитат на: Уди кълвача - Понеделник, 14 Ноември, 2011, 21:15:23Да, ама гледам че правиш забележки за правопис....
Иначе, ако всеки започне да си пише както говори... едва ли би ти харесало...
Както и да е, значи моа си пиша как си искам, бес да са притесняам за санксии :))

Ето, тука с удоволствие бих вдигнал един палец...

admin

Цитат на: driver1 - Понеделник, 14 Ноември, 2011, 21:46:35

Ето, тука с удоволствие бих вдигнал един палец...

А от днес промяната на рейтинга за всеки отделен потребител става възможна само веднъж на 24 часа. Вдигането на палци леко се забавя във времето. Явно на някой му стана хоби да виси пред монитора и да слага минуси. :)

!na

Цитат на: admin - Вторник, 15 Ноември, 2011, 22:14:56
А от днес промяната на рейтинга за всеки отделен потребител става възможна само веднъж на 24 часа. ... Явно на някой му стана хоби да виси пред монитора и да слага минуси. :)

Добро решение!
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!.!.!

Тия между личностни войни са напълно излишни , поне според мен де . Аз съм може би 1-вия потърпевш от подобна ситуация , но като гледам доста зачести злобата. Недейте така. Трябва да се уважаваме , а не да враждуваме !!!
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

Бриги Магнито

Цитат на: !na - Сряда, 16 Ноември, 2011, 07:06:19

Добро решение!
Никак не е добро,тъкмо да ми тръгне рейтингчето и дръпнаха Телмата,как и да е мойте фенове и на 24 часа ще турнат заветното минусче.
Цитат на: ?.?.? - Сряда, 16 Ноември, 2011, 11:48:03
Тия между личностни войни са напълно излишни , поне според мен де . Аз съм може би 1-вия потърпевш от подобна ситуация , но като гледам доста зачести злобата. Недейте така. Трябва да се уважаваме , а не да враждуваме !!!
Е не може без война ,някак си войната повдига и подържа адреналинчето.

До гусин Кълвача:
Тъй като не мъцам дорде не си мернем особката умесена у некви словестни излияние,сега ми се отдава възможност да си мъцнем мнението около твоя Бургаски,та баце у БургаЗ не шпрехат тъй сещаваш ли се  ;) арно е преди да ми се дзвериш да си фанеш диалекто със свето.Инак усетих и тебе те нервим е ко да праим такваз ми орисията ма дишни малко ти помине таз нерва,че ше се поболееш ,а не е гот.

До сите де ги нерви мойто писание:Момци ма шом Ви нервим оти ме четете бре,бъцайте ми минус оШе на втората дума и ич да не Ви ,е зор.

Я шото  възирах некогиш от школото та за тва така си ричам,сещавате ли се. ;)

Уди кълвача

Цитат на: Бригадира - Сряда, 16 Ноември, 2011, 18:30:05
Цитат на: !na - Сряда, 16 Ноември, 2011, 07:06:19

Добро решение!
Никак не е добро,тъкмо да ми тръгне рейтингчето и дръпнаха Телмата,как и да е мойте фенове и на 24 часа ще турнат заветното минусче.
Цитат на: ?.?.? - Сряда, 16 Ноември, 2011, 11:48:03
Е не може без война ,някак си войната повдига и подържа адреналинчето.

До гусин Кълвача:
Тъй като не мъцам дорде не си мернем особката умесена у некви словестни излияние,сега ми се отдава възможност да си мъцнем мнението около твоя Бургаски,та баце у БургаЗ не шпрехат тъй сещаваш ли се  ;) арно е преди да ми се дзвериш да си фанеш диалекто със свето.Инак усетих и тебе те нервим е ко да праим такваз ми орисията ма дишни малко ти помине таз нерва,че ше се поболееш ,а не е гот.

До сите де ги нерви мойто писание:Момци ма шом Ви нервим оти ме четете бре,бъцайте ми минус оШе на втората дума и ич да не Ви ,е зор.

Я шото  възирах некогиш от школото та за тва така си ричам,сещавате ли се. ;)

Не го четих цялуту, ма то така баси кефа, пиша си както си говора, и няма да се притеснявам от някфи си админи и тем подобни, тфа си ми е правописа и тфа шси пиша......
и ас не съм бил на даскало от 6ти клас голямото междучасие....

пп. когато те споменах, ставаше въпрос за забележките на админа за правопис към другити....редно е да е за сички...ама той си знай....

admin

Не си спомням до момента да съм показал някакви особени пристрастия към някого. Личните ми и задочни познанства с хора от форума не предполагат някакви особени привилегии за тях. Приятелството си е приятелство, форумът си е форум. А ти, Уди, кълви си спокойно на бургаски диалект. Колко е бургаски обаче ще си позволя да се съмнявам.

P.S. Вярно ли е, че там на айфоните им казвате въйфони? :D

driver1

Цитат на: admin - Четвъртък, 17 Ноември, 2011, 11:19:51
Не си спомням до момента да съм показал някакви особени пристрастия към някого. Личните ми и задочни познанства с хора от форума не предполагат някакви особени привилегии за тях. Приятелството си е приятелство, форумът си е форум. А ти, Уди, кълви си спокойно на бургаски диалект. Колко е бургаски обаче ще си позволя да се съмнявам.

Няма да коментирам това. Само ще се изсмея...Смея се...:)))

Уди кълвача

Въйй, маняяк, така е :)

!na

Цитат на: Уди кълвача - Четвъртък, 17 Ноември, 2011, 11:46:13

Въйй, маняяк, така е :)

лице си, качваш левъла :)
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Бриги Магнито

Шо стаа с рейтинго,че проспах работата .
Сакам Ви осветлим,че съм ей на толкинко от успеха  ;)
Най-накрая се докопах до заветнио рейтинг.
На сите де вложихте усилие да постигнем мечтанио резултат бем ли го колко мерси.Да илядите.

Trucker_Boy

Аз също много благодаря на групата за моите 7 минуса !  ;D  ;D  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори