• Welcome to Форум на българските шофьори.

Руска техника!

Започната от LKW, Неделя, 22 Януари, 2012, 23:36:49

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

DeDo Vi

Те ви малко руска техника от ново поколение, стига сте качвали Барутници на по 100 лета.

DeDo Vi

admin

Цитат на: DeDo Vi - Понеделник, 21 Май, 2012, 11:22:00
Те ви малко руска техника от ново поколение, стига сте качвали Барутници на по 100 лета.

Дедо, тази Лада е абсолютно изкопирана и отпред, и отзад от второто поколение Хюндай Акцент. Както се казва, нито срам, нито очи.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Slav_305

;D

Те и това е руска техника.
Play Golf, don't drive it!

pitona

Нещо ново но не крадено. ;)

Slav_305

Play Golf, don't drive it!

peev

Не, имаха съвместно производство преди повече от 5 год, мисля. Четох го в "Камиони", когато беше камионджийско списание. Много интересно се получаваше, на Капъкуле(БГ/TR), когато някой братушка се появеше с такъв камион и полицая които ти вкарва данните в комп. Пита "марка, модел" и колегата каже МАЗ - МАН. Полицаите изпадаха в транс, няма такава марка, че ходеха да го гледат. Това беше кратко не знам, но не съм виждал повече от тези МАЗ - МАН .

pitona

Извинявам се.Ето новия модел.

loshdancho

Цитат:- много от частите се доставяха от Америка ...Форд, Мак
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

driver1

А това откъде е изкопирано?

loshdancho

Дали ще сме живи да го видим в производство.

driver1

Цитат на: loshdancho - Неделя, 27 Май, 2012, 12:33:32
Дали ще сме живи да го видим в производство.

Едва ли, или поне не в този вид. Според мен това е компютърна еквилибристика демонстрираща по-скоро възможностите на дизайнерите, но когато нещата стигнат до производство, съобразяване с технологични и финансови възможности нещата много се променят и идеите на дизайнерите осезаемо се променят.

DeDo Vi

Цитат на: driver1 - Неделя, 27 Май, 2012, 12:39:58
Едва ли, или поне не в този вид. Според мен това е компютърна еквилибристика демонстрираща по-скоро възможностите на дизайнерите, но когато нещата стигнат до производство, съобразяване с технологични и финансови възможности нещата много се променят и идеите на дизайнерите осезаемо се променят.
Може и да се стигне до производство, но то ще бъде само по поръчка, няма да се произвежда серийно. И в момента "Волга" не се произвежда серийно а само по поръчка.

loshdancho

boko2007

А тази ВОЛГА 4х4

Намери си работа,която харесваш - така никога няма да ти се наложи да работиш

Rammbon

Руска техника от Армения

Rammbon