• Welcome to Форум на българските шофьори.

Транспортна стачка 01.02.12г

Започната от Бриги Магнито, Вторник, 24 Януари, 2012, 16:39:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

ЦитатСТАЧКА НА 01/02/2012 в БЪЛГАРИЯ (видяно 1680 пъти)

А.Царски@''Ангел Царски'' ЕООД
20.01.12 16:20 | 0

ЩЕ ИМА ЛИ СТАЧКА НА 01/02/2012
ЧУХ ЧЕ ЩЕ ИЗЛИЗАТ ПРЕВОЗВАЧИТЕ ПО АУТОБАНИТЕ И ПЪТИЩА клас 1,клас 2 в цялата страна на територията в БЪЛГАРИЯ
последен отговор | нови
^ Обратно ^

Ново! [усмивка] ...

Г.Андонов@''ИА-Трейдинг'' ЕООД
20.01.12 16:47 | 1

[усмивка]

Ново! Те и сега са там

Керанов@''Керанов транспорт'' ЕООД
20.01.12 16:48 | 2

Те и сега са там

Ново! От къде ,

П.Златев@''Епарко Интертранс'' ЕООД
20.01.12 17:40 | 3

е тази информация за стачка??

Ново! Мечти

Керанов@''Керанов транспорт'' ЕООД
20.01.12 17:50 | 4

Мечти

Ново! Стачка в БГ е възможна само при едно условие,

Д.А.Димитров@''Матадор Транс'' ООД
20.01.12 18:20 | 5

ако внезапно нахлуе сибирски студ и нафтата в горивопроводите замръзне,докато камионите ни са на пътя... [усмивка]

Ново! и при обилен снеговалеж ...

С.Халков@''Маниста-Халкова'' ЕООД
20.01.12 18:40 | 6

[джентълмен]

източник :http://www.speditor.net/

цитирайки агенция

Бриги Магнито

bizzart

Ще стане както с горивата - НИЩО.

bizzart

Бриги Магнито

Цитат на: bizzart - Вторник, 24 Януари, 2012, 17:38:01Ще стане както с горивата НИЩО.
Значи хем лапачка да има хем нещата да са им уредени нема кък да стане,но определено работата върви към провал.

Директен репортер  на драмата с подготовка на стачни действия : от агенция

!na

Коментира се стачка, но никой не се интересува и не говори за причините.
Поне такова ми е впечатлението от информацията, подадена от двете клюкинарски агенции  ;)
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Бриги Магнито

Цитат на: !na - Вторник, 24 Януари, 2012, 19:42:41
Коментира се стачка, но никой не се интересува и не говори за причините.
Поне такова ми е впечатлението от информацията, подадена от двете клюкинарски агенции  ;)
Както е ясно имаме специален репортер на събитието,който ни изпрати своята статийка:

Част от превозвачите в България провокирани от слуха,че до ден-два цената на дизеловото гориво ще подскочи рязко нагоре обмислят стачни действия от дискусията до тук се очертава мнението,че подготовката за стачката ще претърпи провал ,поради страха от предишни стачни действия организирани от сдружението на превозвачите.
Изтъкват се мнения за цената на км от 1,20лв дали ще бъде повишена,но тъй като нямат сърце за качественни ефективни действия поради факта,че поради алчността си неземна ,която ги подведе и при другите подобни стачни действия,когато малцина от тях действително спряха да превозват товари в знак на протест,а останалите алчно возеха на ниските цени докато колегите им стачкуват.
Тъй,че превозвачите влизат в омагьосания кръг алчност-ниски навла -висока цена на гориво и този кръг неминуемо ги води към дъното.

За вас коментира:

godji

Каква стачка !? Нали ако едните излязат да стачкуват ,другите веднага ще им вземат курсовете :) Имам чувството че ще започнат да возят на цената на такситата , да не говорим че някой таксита возят на повече и пак стачкуват  >:(
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Бриги Магнито

Цитат на: godji - Вторник, 24 Януари, 2012, 21:22:30
Каква стачка !? Нали ако едните излязат да стачкуват ,другите веднага ще им вземат курсовете :) Имам чувството че ще започнат да возят на цената на такситата , да не говорим че някой таксита возят на повече и пак стачкуват  >:(
Точно тук им е проблема .Едно стачно действие би било куршум за два заека от една страна цената на нафтата ,от друга страна цената на км,но тъй като не са единни и за да не изпуснат последните жълти стотинки за които въртат ,стачката им ще е обречена от самото начало и по този начин достигането на дъното е въпрос на време.

Бриги Магнито

ЦитатМислех преди 3 години.

Милен Георгиев@''Виском БГ'' АД
24.01.12 13:30 | 19

Когато създадохме реално действащ БСТП.Същия не срещна подкрепа от Вас превозвачите и сега нямаме право да се оплакваме.Много от активните членове на съюза бяха смачкани и сега едва ли някой би се захванал вече с каквото и да било.

След това историческо припомняне дискусията на тема ,,ша ли рипаме на стачка или не,, отиде към графата всички се разбегаха и стачка няма да има.
Агенция Бриги нюз пожелава бавно и сигурно потъване на всички превозвачи.Цената от 1,20 даже Ви е много,гаврат се с вас за да агонизирате по-дълго. ;)
източник:
специален репортер:

Бриги Магнито

Впредвид природните бедствия стачката се издърпва за по- раншко и може да се смята за започнала.
А са да видите като нема кой да Ви докара хляб до магазините. ;)

sasho2202

Имам един приятел,беше шеф на една ударна бригада на една известна варненска групировка.Беше малко простичък, но за сметка на това душа човек.Че един път се бяхме събрали и той каза: "Българина брат, е мазохист.Ти отиваш и му го набиваш , а тои се обръща и ти се смее и вика набий ми го още."
Аз съм завършил История и Археология в Шуменския Университет, но сега работя като шофьор и не се срамувам.Но знам едно че да се обедини българският народ сега е почти невъзможно.Няма го идеала и личността която да послужи като обединител.
Стачка според мен няма да има,поради простата причина че не сме единни.Дори да излязат 20 камиона, другите ще си направят пас,само и само да са богоугодни на шефовете.Защото както казва народната мъдрост "Преклонена главица,сабя не я сече.Ако съм обидил някой, моля да ме извините.
"Човек не трябва да живее в пепелта,а трябва да се възроди от нея" Ърнест Хемингуей

Бриги Магнито

Баце нави ме,но таз стачка е на шефовете бре или поне требваше да бъде тъй като и при тех нешо е ем сърби ем боли.

sasho2202

Българският народ е бил единен само 5 пъти:1876-1878 Руско-Турската война,Балканската,Междусъюзническата, Първата световта война и 1997 година.В първите е имало идеал за който да е обединен народа,а през 1997 имаше цел имаше и лидери.Имаше кой да поведе стадото.Защото нашият манталитет е такъв все трябва някои да ни ръчка за да направим нещо.
Така че драги колеги стачка няма да има,поне не и защитаваща нашите искания като работници.Ако е за исканията на работодателите -да. Даже всички под строй ще сме там,и ще спим в снега,за тях и да се изпълнят техните искания.Но така е "Хомо,хоминис-лупус"-"Човек за човека е вълк"/латинска сентенция/.Надявам се да не съм обидил никого и ако някого съм обидил, моля да ме извини.
"Човек не трябва да живее в пепелта,а трябва да се възроди от нея" Ърнест Хемингуей

loshdancho

Е как ще ме накарат да излезна? Щом ще стачкуват това си е тяхно право и ако аз имам нещо общо с техните искания  става, но ако не  , тогава съм  си в къщи.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

sasho2202

Лошо е,че не всички разсъждават като теб и мен.Някой, като ги заплашат свиват опашки и бягат.Да не мислиш че тракторите в София бяха всички на своя глава дошли?

loshdancho

Трактористите са на надник сигурно,аз не получавам заплата а само  на км., затова няма да излезна ако нямам интерес, а интереса клати феса .  Трябва чорбаджията в случая да ми създаде интерес(май съм продажно к.....ле).

loshdancho