• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бисери на форума...

Започната от loshdancho, Неделя, 29 Януари, 2012, 21:34:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Предлагам  да се постват "велики мнения на колегите е " е и моите естествено.

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

godji

Да започнем с теб тогава :  - http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=1793.0   :)

аз също не знам какво е горното  :D
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

admin

И това е за бисери... Даже мисля, че е повече от бисер. :D

http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=161.0
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

loshdancho

Един бригадирски бисер:
ЦитатИскат ли  документ за самоличност когато се подписваш.
Искат снимка и ксеро копие на книжката и мислим   ;) подавача и снимката требва са мноо
близнаци та да стане

loshdancho

djordjo63
ЦитатКолега,пиши как се завежда въздух във гумите?  :) ;)
По маркуча колега ,по маркуча, само така може да заведеш въздуха в гумата, от шишето с фунията не става. :D :D :D
+1 от мен!

kanonir

Не е смешно колеги ,ама понякога си е направо за смях:
След около една година във фирмата ми качват да обучавам  нов колега,пича е по-голям от мен и целият му съзнателен живот е минал по пътищата ( млекарки, зърновози и тн. дападжийски времена) ,но не е излизал завалията .Всичко ясно той карал ,карал..като него втори няма -И аз само му обяснявам тук се спи без проблем,тук се вземат винетки ,тук това ,тук онова и така стигнахме до Германия ,нашия до тука нищо не си записа ,а аз му казвам пиши забравя се .и така по едно време вече наближихме Нюрберг по тройката  и нашият гледа сините табели за изход от аутобана  се изцепва "А бе то този "Аушвард" голям град било а???"[/b]
Човекът е човек,когато е на път-жената е жена ,когато е по гръб!!!

Joro

Хахаха аз има   същия случай с един колега , ама той е търсил град Аусфарт на картата  :D :D

bojo

Е тва е Човека ,даже по правилно е Шофьора много ме накефи(отначало каза четири,а после предположи, че са осем)щях да се на.........ая от смях,то и мен ме измьчиха тея машинки докато се науча,ама такива елементарни неща да не знаеш  ???
Божо

МИНКО ИЛЧЕВ

...

Приемай думите ми като конструктивна критика и няма да е лошо да си вземеш едно на ум, защото едно форумче като това се прави за няма и 5 минути и рано или късно с това ти поведение ще убиеш вече действащ форум за взаимопомощ, поради простата причина, че ще го оставиш без потребители.
http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=3396.msg47296#msg47296
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Люси

И аз имам случай с един нов колега,отиваме в Португалия за пръв път,на него за пръв път в чужбина на мен за пръв (и последен) път в Португалия и караме по някакъв път и по едно време от дясната страна ама една зелена поляна докъде ти видят очите а колегата разправя"Ех сега що не съм овца па да слеза и да паса да пасаааа!!!" ;D ;D ;D ;D

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Люси - Вторник, 05 Февруари, 2013, 14:29:45
И аз имам случай с един нов колега,отиваме в Португалия за пръв път,на него за пръв път в чужбина на мен за пръв (и последен) път в Португалия и караме по някакъв път и по едно време от дясната страна ама една зелена поляна докъде ти видят очите, а колегата разправя "Ех сега що не съм овца па да слеза и да паса да пасаааа!!!" ;D ;D ;D ;D

Това е съвсем нормална реакция на хора предпочитащи "тревистото". И е трудно да се разбере от хора които ядат само расло "на кокал"!

Като видя някое животно, си го представям само и единствено живо. Някой пък, само и единствено убито.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

дядката

Цитат на: Люси - Вторник, 05 Февруари, 2013, 14:29:45
И аз имам случай с един нов колега,отиваме в Португалия за пръв път,на него за пръв път в чужбина на мен за пръв (и последен) път в Португалия и караме по някакъв път и по едно време от дясната страна ама една зелена поляна докъде ти видят очите а колегата разправя"Ех сега що не съм овца па да слеза и да паса да пасаааа!!!" ;D ;D ;D ;D
Радвай се ,че не сте били в Русия ;) ;) ;)

дядката