• Welcome to Форум на българските шофьори.

ЕТ "Прима - 91 - Желязко Панков"

Започната от admin, Сряда, 08 Февруари, 2012, 09:56:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Ivanoff

Колеги,
нека направя пояснение по темата.
Работя във фирмата от една година. Това е първата фирма, в която работя, където срещам толкова коректно заплащане. Всяка седмица ти се пращат пари, а ако имаш проблем или нужда от пари, ти пращат и през останалото време. Като се прибереш и отчетеш, до седмица, в някои случаи и на същия ден, получаваш останалата част от заработените пари. 
Това за 700 Евро, първо важи само за първия месец във фирмата и второ, за шоф. без стаж. Аз лично започнах на 2ка по 7 цента на километър. Изкарах една 2ка от 3 месеца и след това вече карам сам. Камионите са Ивеко, Мерцедес и Даф. Като в последно време забелязвам, че най-много са мерцедесите. Аз карам Актрос 2010 година.
Работил съм в много фирми, включително и испански. До момента съм доволен. Заплащането не е най-голямото, което се предлага, но знаеш, че ще си вземеш парите.
Работи се по 3 месеца, около месец се почива. Транспорта до камионите е за тяхна сметка. Е, по - добре щеше да бъде, ако всеки път тръгвах  с влекач от БГ ама не винаги се получава.
Това са ми впечатленията до момента, виждам, че някои от колегите се оплакват, но естествено е че като не си гледаш работата съвестно и отношението на работодателя да е различно (както и заплащането).
Относно рязането на километрите,такива нямаш в случай, че имаш поне малко акъл в главата си и слушаш и изпъняваш коректно нещата, които ти казват от офиса. Естествено е, че ако са ти казали да минеш по определен маршрут, а ти решиш да се правиш на остроумен, съответно вероятността да ти отрежат от километрите е напълно основателна...

А, и още нещо за адресите. Ако имаш проблем с намирането на адресите за товарите, от офиса ти пращат точка през навигацията, което лично на мен, ми улеснява много работата.

Ivanoff

Ivanoff

Имаш активен бутон "Промени", един час!!!

Ivanoff

Rucko

Ти май си от лизачите в офиса ако не си и от офиса.Аз лично съм спазвал маршрути и след като се върна не ми признават 2500-3000 км и казват Сесе не ги признава и само това да е ама има и др. неща. Пресен пример колега напуска преди седмица и го режат 380 Е и му казват ако тръгне ще му ги преведат а кажи това коректно ли е?и не са му платили както им е уговорката а са го прецакали на 32 Е командировачни на ден Нали за това си тръгнал да изкараш някой лев за теб и семейството си а не за него

bombeto80

Тук имаше публикация на латиница!!!

rpetrov

Колеги не си губете времето с тази фирма.
Като се прибереш и се отчиташ, шефа вади тефтерчето и започва да реже: "Тези часове не ти ги признавам за това и това, тази глоба ти ще си я платиш защото.... и т.н." и накрая  вземаш 200-300 евра + парите които ти е превеждал всеки месец (600-700 според уговорката) а може след сметките в тефтерчето да реши и нищо да не ти даде защото виждаш ли си правел гаф след гаф.
Тук може да работите единствено за да натрупате стаж и за трамплин в по-голяма фирма.
А и един съвет към шефа ако чете  форума:
Не си мисли че като крадеш от нас по този измекярски начин ще просперираш, и ние сме хора и имаме семейства затова се бъхтим месеци по чужбина, не е от хубаво. Няма нищо ненаказано в този живот, не те знам имаш ли жена, деца, но "ШЕФА" от горе гледа и не се чуди ако след време страда семейството ти заради твоята алчност и мошенничество.
Успех  на всички колеги!
Дано случите на коректен работодател

LightOff

.... доста време е минало от последното мнение за тази фирма, но исках да питам нещо! Фирма с същото име, доста често виждам в района от където съм - Варненско, та за същата фирма ли говорите!?

axinia59

axinia59