• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

g_dandy

Първо,бих казал,че е пропусната 1 опция за възможните отговори на управлението на ББ,а именно "много смешно". Освен,че се римува и состаналите отговори,отразява много точно управление от типа "проба - грешка".

g_dandy

g_dandy

И второ - искате ли пак да говорим по тази тема след като изтече мандата на сегашното правителство? Дали няма да се повтори историята със скачалите по площадите преди 20 години,когато се оказа,че някои са скачали по-високо и са видели от високото как могат да се възползват от глупостта и наивността на масите? И тези,които до днес викат "осанна' / не "Осама" /,от утре да викат "разпни го"!

g_dandy

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Trucker_Boy

Фенчетата нещо да кажете за Метрото в София ?  ;)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

driver1

Цитат на: Trucker_Boy - Петък, 31 Август, 2012, 22:54:50
Фенчетата нещо да кажете за Метрото в София ?  ;)

Споко! Още не са се усетили, но ще му намерят кусури. Освен това надълго и широко ще разяснят, че метрото още преди 40г. е било в сънищата на членовете на Политбюро. Пък сегашните само го прокопали! Голяма работа! :)

admin

Драйвер, метрото е хубаво нещо. Поздравления за това, което е направено за столичани. Обаче днес на обяд гледах новините на Нова и малко след репортажа за метрото имаше репортаж и за усилията на кмет на някакво село, който отделил от личните си средства, за да закърпи дупките по пътя в селото.

driver1

За к'во му е път на кмета? Така, или иначе, селяните от селото вече са минали по него и са в София за да се возят на метро.

admin

Цитат на: driver1 - Събота, 01 Септември, 2012, 00:52:12
   За к'во му е път на кмета? Така, или иначе, селяните от селото вече са минали по него и са в София за да се возят на метро.

И след като са се повозили на метрото в първия метродиаметър са разбрали, че в същата София кучета ядат хора и тези случаи въобще не са епизодични.
А след като са разбрали, че никой не е поел отговорността за това, са отишли към летище "София".

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Събота, 01 Септември, 2012, 01:07:02
И след като са се повозили на метрото в първия метродиаметър са разбрали, че в същата София кучета ядат хора и тези случаи въобще не са епизодични.
А след като са разбрали, че никой не е поел отговорността за това, са отишли към летище "София".

И накрая се събудили от сънят си.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Roshko

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Четвъртък, 23 Август, 2012, 18:43:39
За да разгадаем поляризацията на помощ се притичат недолюбваните рейтинги на участниците в диспутите, което идва да покаже някакъв уклончив оптимизъм...  ::)

Поредния неосъществен комплексар, амбициран от въдичката ми, вероятно си курдисва будилниче да му напомни кога изтичат 24-те часа да ми налегне червената стрелкичка... Че паднем от хумор!  ;D ;D ;D :D :D :D ;D ;D ;D
Ма така е, колко пъти го замолих admin,  да бъде милостив...  :P

Бриги Магнито

Бацета сори че е оффтопик,ма некой скивал ли е бат Бойко по некое Ти Ви тия дни бре,нешо ми зачезна и ми мъчно.

Roshko

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 02 Септември, 2012, 20:39:08
Бацета сори че е оффтопик,ма некой скивал ли е бат Бойко по некое Ти Ви тия дни бре,нешо ми зачезна и ми мъчно.

Ич не е оффтопик! Хубаво е да се чуе и неговото мнение освен туй на опозиционните "медии". В този ред на мисли бихте ли метнали линкове на видео с негови медийни участия или ако е по-уместно admin да направи отделна тема, моля! Не съм му чувал гласа повече от година.

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 02 Септември, 2012, 20:36:23
Поредния неосъществен комплексар, амбициран от въдичката ми, вероятно си курдисва будилниче да му напомни кога изтичат 24-те часа да ми налегне червената стрелкичка... Че паднем от хумор!  ;D ;D ;D :D :D :D ;D ;D ;D
Ма така е, колко пъти го замолих admin,  да бъде милостив...  :P

За стрелкичките както е за теб, така е и за другите. Ама не знам дали си видял, че сам се цитираш. :D :D :D

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 02 Септември, 2012, 20:39:08

Пусни си видеото и го виж в пълен блясък.

http://www.novini.bg/news/84642-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D1%87%D1%83%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%B8-%D0%B5-%D0%B2%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%28%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE%29.html

Roshko

Цитат на: admin - Неделя, 02 Септември, 2012, 20:48:10
За стрелкичките както е за теб, така е и за другите. Ама не знам дали си видял, че сам се цитираш. :D :D :D
Пусни си видеото и го виж в пълен блясък.

Дали не съм видял, че се цитирам сам???  ???  ;D :D ;D :D ;D
Нещо нередно ли има в това да илюстрирам какво имам предвид  ??? :o

Имах предвид интервю, не "журналистически" еквилибристики и изцепки! Не знам дали в бяла държава биха си позволили такъв език с Премиера им...  ::)
Забележи какво разминаване има между текст и видео в една и съща статия, направо позор...

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 02 Септември, 2012, 20:54:13
Дали не съм видял, че се цитирам сам???  ???  ;D :D ;D :D ;D
Нещо нередно ли има в това да илюстрирам какво имам предвид  ??? :o

Имах предвид интервю, не "журналистически" еквилибристики и изцепки! Не знам дали в бяла държава биха си позволили такъв език с Премиера им...  ::)
Забележи какво разминаване има между текст и видео в една и съща статия, направо позор...

Не, пошегувах се само. Илюстрацията ти е напълно на място. Но я ми кажи, ако имаш представа, премиерът на коя друга държава се държи като цирков артист в присъствието на високопоставени гости от Европейската комисия?

admin